38

Анонимен

преди 2 години

Някой път бабаитчето ще попадне не на когото трябва и тогава ще четем друга новина. Жалко, че досега не е попаднал.

37

Анонимен

преди 2 години

Дано момчето да се оправи и да няма проблеми с окото. Дано да има справедливост и извършителят да бъде наказан по възможно най-строгият начин. Дано повече не се случват подобни неща. Дано, дано, дано...

36

Анонимен

преди 2 години

Най-тежкото наказание, което законът предвижда, е преместване в самостоятелна форма на обучение или в друго училище.А може просто и лесно да му свалят цялата челюст и половин година да се храни от сламка. Направо се чудя на тези родители как не се саморазправят по начин подобаващ спрямо потърпевшия.

35

Анонимен

преди 2 години

Едно време в нашия клас ставаха редовни сбивания. Класният ни, другарят Спиров по химия, после жестоко ни млатеше целия клас за разваляне на дисциплината, че накрая мислехме да го изкривим с живак, ама не успяхме и се прибирахме вкъщи с цицини по главите, че той най-обичаше по главата да млати учениците.

34

Анонимен

преди 2 години

Явно батковците са швес-ери и са били много разочаровани, че нямат нищо свежо да ги плющи. затова са го набили пее-сите му с пее-си.

33

Анонимен

преди 2 години

В моя клас- 7а клас, през 80-та година, стана сбиване между три момчета. Първо чистачката с парцала им хвърли кратък бой от 10 мин., после директора дойде - и боят беше по-жесток.

32

Анонимен

преди 2 години

Жалки, *** детето не еимало достъп до летална сила, за да се защити от този. . .

31

Мефистофел

преди 2 години

Нищо ново под слънцето!!! Държава, общини и банки искат парите ти и ако не ги дадеш ще пратят кучетата си да те съдят и да ти вземат тройно, всеки иска част от животеца ти понеже това е единственото което имаш! Всеки иска да ти вземе душицата, включително дявола и бога в лицето на нещастните си представители! Неизбежно е, но има два варианта да ти ги вземат, като на овца или като притиснат в ъгъла вълк!

30

Истанбулец

преди 2 години

Ама показвайте ги тези неща на еврогейците и крещете, че ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ СА ПРЕДИМНО МЪЖЕ И МОМЧЕТА, а не жени и момичета, като е написано в истанбулската конвенция. И от защита се нуждаят всички хора, а не само жените и момичетата!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Аз такя ме тормизи един мниги лош даксалото а у, ама отидих с чикийкта един път оше не миат ги намерат. Хее хеее

28

Анонимен

преди 2 години

Нкаво е станало преди тива? Трябва мниго да го е убидил!

27

Анонимен

преди 2 години

Дистанционното обучение беше най-доброто нещо за децата за последните 30 години! При положение че не се контролират агресия, продаване на всякакви субстанции около училищата и всякакви други прояви. Последното нещо, което се прави поничилищата е ученето.

26

Анонимен

преди 2 години

До 31 - Задължителни е до 8ми клас. Онзи е бул над 8ми клас.

25

Анонимен

преди 2 години

Затова винаги с ножката на улицата. Веднъж ми скопи един и безмалкода му изкарам джигера.Още има белези по лицете. Ххаааааа хаххахахах! Само зашита, баткааа!

24

Гроби Таласомо

преди 2 години

И през социализма ги имаше подобни сцени, не си мислете, че беше рай. Проблемът идва от това, че образованието е задължително за всички. Пак повтарям - за всички;))) С една дума, може да си най-рядкото го.вно, но трябва да си в един клас с благородни хора, например;))) Какво се получава? Комплекс за малоценност от го.вното! И то иска да демонстрира единственото преимущество, което има - грубата физическа сила. Затова, аз не съм фен на задължителното образование.

23

Анонимен

преди 2 години

Селяните разбират само от едно - око за око, зъб за зъб. Докато не му съдерете *** от бой няма да разбере какво е справедливост. Стига с тези извинявай мило другарче, бой до посиняване

22

Анонимен

преди 2 години

22: съжалявм че си имал такова детство. Това обяснява доста за разбитата ти психика, фобии и страхове. Препоръчвам ти да отидеш на психолог, може да помогне

21

Gogo

преди 2 години

Утре четете: Осмокласникът приет с комоцио е с Ковид...

20

Анонимен

преди 2 години

Най-обрите съдници от край време са уважаваните от мен господа Хеклер и Кох. Винаги въздавата правосъдие, без средно положение.

19

Браво

преди 2 години

Отлично наказание предвижда закона!