70

Анонимен

преди 2 години

въйй, браво на тях, послушковци

69

В Швеция

преди 2 години

В момента има 218 души с ковид в болниците, 37 в интензивните. 99% неваксинирани.

68

Анонимен

преди 2 години

Швеция-данните от вчера-860 нови случая-26,219-активни случая в момента

67

Анонимен

преди 2 години

До ЦИЦЕРОНПълнят болниците и пречат на болни от други болести. Иначе ако си боледуват по къщите ако щат да се ваксинират.

66

Германец

преди 2 години

Бугаропитешкият най-умнокрасив народ пак на последно място по всичко. Без изненади :)

65

Германец

преди 2 години

Нормална държава, с нормален народ се връща към нормалността. Нормално :)

64

111

преди 2 години

До Айде Спокойствие на 2 метра под земята, колкото щеш. Аз заминавам за Швеция.

63

Анонимен

преди 2 години

Шведите си спазваха мерките т.е носене на маски защото са дисциплинирани живеят си по принцип изолирано и нямаха локдауни така че по едно време доста го изкараха

62

Разбирко

преди 2 години

До 66:Да временно е,но по-добре жив ваксиниран отколкото умрял неваксиниран,но много умен и компетентен

61

Анонимен

преди 2 години

Как ще ги стигнем шведите? Много трудно след като при нас е пълно с умни антиваксъри

60

ТОВА

преди 2 години

Е ВРЕМЕННО! ДО 6 месеца трябва да си бият нови ;защото сертификатът изтича и пак са в изходна позиция!

59

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

Който смята , ч е българите сме прости и първобитни - да си сменя името на Ибрахим , да отлита з а гейпарада в Кьолн и ДА НЕ СЕ ВРЪЩА! И едно въпросче: с какво неваксинираните ви пречат толкова? че отвсякъде ги въртите, пропаганда, реклама, насяване на страх, подкупи, заплахи за уволнение..... и какво ли още не. Няма да се ваксинирам! и толкоз! И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ Е*Е КАК Е В ШВЕЦИЯ, В КУБА ,В ИЗРЕЛ И Т НТ.

58

Карл Маркс

преди 2 години

Едни и същи тьпфлециий , с по 4-5 ника, надъхват нормалните хора да се бодат! Аве ЕЙ! - друга работа нямате ли си бе? За 20 сребърника и сте готови да прочистите БГ, ? Или дотолкова сте налапали куката че сте се зомбирали от ПЛАНдемията? Господ гледа!

57

Анонимен

преди 2 години

Затова повечето хора си мислят, че и след ваксина ще се разболееш тежко. И всичко идва от печалбата на някакви псевдо лекари, които насаждат тази фалшива новина чрез продадени сертификати. Нормално е да стигнеш до извода, че след като лекар ти издава фалшив документ, значи ковид не е опасен, ваксините са ненужни и т.н. И после ми кажете, че не живеем в Бананова Република. Харесва ни свободията в България и мислим, че това е демокрация, но всички мечтаем да живеем в уредена държава. И заминаваме.

56

Анонимен

преди 2 години

Не може да се сравняваме с подобни страни. Мисленето на хората там е друго. Те са свикнали, че демокрацията не означава да си правиш каквото искаш и да не се съобразяваш колко ще навреди на някой твоята безотговорност. Техните политици ходят на работа с колело. При нас знаем каква селения са нашите любими политици. В нормалните държави, ако лекар си позволи това, което се случва в момента с купени сертификати, закона е безмилостен. При нас се съобщава като нещо нормално. А е много страшно.

55

Евгения

преди 2 години

Никога няма да си причиня това - да войдисам на акъла на глобалните инквизитори и да си инжектирам чуждо РНК и намагнитизирани нано частици... след което да подпиша че всичко е на моя отговорност... НЕ, МЕРСИ! Гарма не ме е страх да хвана Ковид! както знаете инжектираните също го разпространяват! - така ч е си спестете опорката , че "не мисля за живота на тези около мен"

54

някой

преди 2 години

До: номер 57 Бе какво сте взели да се сравнявате със Швеция, Норвегия и Дания бе!!!Що не сравните България с Албания, Северна Македония или Молдова и Беларус???!!! Ти знаеш ли, че в централната библиотека в Дания, в Копенхаген можеш да си извадиш шофьорска книжка, лична карта, международен паспорт и още куп други неща без да висиш по опашки, защото всичко е автоматизирано и там работят само пет-шест човека в цялата библиотека, в която има още детска увеселителна площадка на закрито?!

53

Анонимен

преди 2 години

При нас лекарите станаха политици и пандемията приключи. Никой не се интересуваше от хората, някакви хаотични мерки, не логични...В началото когато заболеваемостта беше ниска, пълен локдаун. След което се започна с противоречивите мнения на всички специалисти. Пандемията стана политическа в нашата мила страна. Да не се учудваме, че хората спряха да вярват и започнаха да четат кой където каквото намери. За всичко обвинявам политиците и лекарите-политици!

52

някой

преди 2 години

До: номер 50 (Живеещ в Швеция) Не, аз не съм имал проблеми със шведската полиция. Просто ги опознах отблизо, и трябва да кажа макар да съм едър човек, по-дребен от мене нямаше. За разлика от нашите, много от които са с размерите на Тончо Токмакчиев (да ме прощават нищо лично към тях), Цецо от "Семейни войни" и Георги Мамалев.Видях че прибраха един алжирец за дребни провинения, а на големите концерти и фестивали тарашат яко за алкохол... без особен успех обаче.Явно шведите не слушат май.

51

Анонимен

преди 2 години

Сравнението е потресаващо - 83% ваксинирани в Швеция , Норвегия, Дания.....19% в България. Последствията са ясни и за пеленачетата.