24

глупаци

преди 2 години

*** народ !

23

…..

преди 2 години

Обмислям да се ваксинирам точно с Модерна. Нещо нямам доверие на Пфайзер като гледам как го набутват яко, за Астра Зенека и другите по- малки вече почти не се пише и не се чува. Навсякъде Пфайзер, ваксинираните с тази ваксина се разболяват под път и над път. Сред моите познати има доста, които се разболяха след ваксинация с Пфайзер ( 2 дози ), докато с Модерна и Астра няма случаи. Също така е странно, че нищо не се говори вече за лекарствата, които уж Септември вече щяха да са на пазара??

22

Анонимен

преди 2 години

Преди седмици казаха, че са много по-редки случаите. Явно започват да си признават. Те казваха и че няма болни и умрели ваксинирани, ама ей ги, всеки ден... Ваксинация за деца трябва да се забрани!

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно решение на канадците.За сметка на това пък, в Япония са констатирали 991 смъртни случаи при(след) Файзер ,срещу 11 на Модерна.Данните са от Ройтерс, можете да ги видите на канала на Тони Лин-Tony Lin

20

Анонимен

преди 2 години

В Канада няма да се размине на децата. Ще ги набодат с Шмайзер. Бяха почнали да ги лъжат със сладоледчета преди половин година после се спряха. Там не задължително родителското съгласие за нищо. Могат и пола да им сменят без съгласие на родител. Говори с психолог детенцето, казват му какво иска и готово.

19

До Анонимен 13,

преди 2 години

То това звучи добре, но ковид не е пнемвмония, все пак и изписването на антибиотици при ковид, без установена пневмония, е погрешно, защото излишно товариорганизма със сериозна и безсмислена химия. Много хора с ковид не развиват никаква пневмония, тя изобщо не е задължителна. Вкъщи нямахме човек с такава, когато боледувахме. Съответно антибиотици не сме и пили. Няма причини да се тровим.

18

Анонимен

преди 2 години

Изобщо на здрав човек ваксина против грип и ковид не е нужна. Нещо повече - може да донесе вреди.

17

Брато

преди 2 години

Като пишеш само с главни букви, нито ставаш по-умен, нито ти се подорбява правописа и граматиката...

16

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 13 КОГО ПАК ЛЪЖЕШ ТИ М А! ПРОПОЛИСА ВЪВ ДОЗИ ПО 100 КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН СИГУРНО Е СЪС СЪЩАТА СИЛА КАТО ГАДНИТЕ ТИ АНТИБИОТИЦИ. НАШАТА ЛИЧНА ИЗПИСА ДЕВИРАЛ ПРИ КОВИД А НЕ АНТИБИОТИК! ИМА И ЦИТРОСЕПТ / ВСИЧКИ ДОКАРАНИ ДО БОЛНИЦАТА СА ТОЧНО ОТ УПОТРЕБАТА НА АНТИБИОТИК КОЙТО ИМ УСПИВА ИМУННАТА СИСТЕМА И ОТ ТАМ НА СЕТНЕ СА ПОЧТИ НЕСПАСЯЕМИ!

15

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 13 КОГО ПАК ЛЪЖЕШ ТИ ***! ПРОПОЛИСА ВЪВ ДОЗИ ПО 100 КАПКИ 3 ПЪТИ НА ДЕН СИГУРНО Е СЪС СЪЩАТА СИЛА КАТО ГАДНИТЕ ТИ АНТИБИОТИЦИ. НАШАТА ЛИЧНА ИЗПИСА ДЕВИРАЛ ПРИ КОВИД А НЕ АНТИБИОТИК! ИМА И ЦИТРОСЕПТ / ВСИЧКИ ДОКАРАНИ ДО БОЛНИЦАТА СА ТОЧНО ОТ УПОТРЕБАТА НА АНТИБИОТИК КОЙТО ИМ УСПИВА ИМУННАТА СИСТЕМА И ОТ ТАМ НА СЕТНЕ СА ПОЧТИ НЕСПАСЯЕМИ!

14

Бате Сечко

преди 2 години

Да се каже в прав текст- 200 деца на 1 милион,, ваксинирани" ще пострадат сериозно! ( това са само догатки, бройката ще по-голяма)... Та, кой от вас ще иска да играе в лотарията за своето дете??? Само Ковид-зомбитата...

13

Анонимен

преди 2 години

Потенциални здравни ефекти от ваксинирането в бъдеще са само във фантазиите на антиваксърите, умиращите и оставащите с трайни увреждания след ковид са факт. Някога подобни хора с пяна на уста са отричали и миенето на ръцете, защото не са вярвали, че има невидими за човешкото око бацили, които разболяват. Днес са забравени от историята. Помнят се прогресивно мислещите, заради които има медицина и хирургия, които спасяват животи.

12

Анонимен

преди 2 години

Моля некомпетентните да не се изказват!Защо били изписвали антибиотици?!Ограмотете се,още преди ковид се знае, началото може да е вирусно заболяване, но за седмица от срива в имунитета се развива бактериологична инфекция. Пневмониите след грип се лекуват с антибиотик. Отделно противувирусни препарати се дават, но няма такива, които да са със същата ефективност, както антибиотиците спрямо бактериите.

11

АнонимеН

преди 2 години

До До 8и9/ ДРИ ШЛО КАТО ДАВАШ ПРИМЕРИ ДАЙ ЗА ПРИМЕР ИСРАЕЛ КАК *** ПО 1000 ДУШИ НА МЕСЕЦ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯТА И ТО ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! ВЯРНО Е, ЧЕ СМЪРТНОСТТА НАМАЛЯ НАПОЛОВИНА НО ТОВА Е БЕЗ БРОЯ НА ХОРАТА УМРЕЛИ И ОСАКАТЕНИ ОТ ВАКСИНАТА И ПРЕДСТОЯЩИ ДА УМРАТ ОТ НЕЯ! ВСИЧКИ ВАКСЪРИ СТЕ АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

10

Тато из Правец

преди 2 години

Това е целта на евреите-убиване на младите хора и намаляване на човешката популация! Трябва да останат 500 000 000 души под еврейска доминация!!! Като ЕВРОПА бъде населена с черни, които ще претопят бялото население...

9

АнонимеН

преди 2 години

До До 8и9/ ИЗМРЯХА ЗАЩОТО СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗПИСВАТЕ АНТИБИОТИЦИ ПРИ ВИРУСЕН ГРИП! МЯСТОТО ВИ Е В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ НЕКАДЪРНИ УБИЙЦИ НАЧЕЛО С РАДЕВ!

8

До 8и9

преди 2 години

Ей 8 япония ваксинирс по 1 милион на ден повече отколкото целия ЕС. 9 ти си за затвора измряха маса народ заради вас по 50-100 на ден. В чехия има 1-5 на седмица. Антиваксерството ще унищожи Бг.Ще го обявим за заплаха на нац. Сигурност след изборите.

7

АнонимеН

преди 2 години

МЯСТОТО НА ВСИЧКИ НАГЛИ ВАКСЪРИ Е ВЪВ ЗАТВОРА!!!

6

Зилгабри

преди 2 години

Защо в Япония, страната с най-многоройно старо население в света, където често хората достигат и до 100 години, та защо в тази страна не се бърза с ковид ваксинирането? Защо изчакват във времето? Не е за пари със сигурност, защото Япония си остава една от водещите икономики в световен мащаб. Да се замислят ковид ваксърите защо японците задържат топката, а не само да ми дават за пример Германия, Англия и пр.

5

Анонимен

преди 2 години

След файзер един на 28 хиляди получава сърдечен проблем с доживотни последици, а от ковидчо рискът им е едно на милион. Добре е БОЦКАЙ.