56

Анонимен

преди 2 години

Там се избиват с оръжие а вие с голямата демокрация ви убиват с инжекции 😂🤣

55

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е талибаните да забранят изцяло излизането на жените извън дома и да пуснат нравствената си полиция да ги застрелва на място. Само така ще спрат с женските простотии. Приискало им се и те да спортуват?!? Че те да не са мъже, че да искат такива неща? Я там да си стоят в къщи, да раждат и да отглеждат деца и по възможност повече момчета. Жените освен за разплод за друго не стават, а в Афганистан стойността на жената е най-много две кози. Така че да не се надяват за разни феми-права!

54

1

преди 2 години

Какъв спорт и какви 5 лева. Вие не разбрахте ли ,че робът няма право на глас и няма работно време.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63Лягай,че ти е зле ако изобщо си авторката на тази статия. Ако си не може да обиждаш читателите на сайта Ви. Мисири и *** такива.

52

Случаен гражданин

преди 2 години

До Demonaz Напротив . Много е важно да се знае за талибанските неволи .Защо мислиш че тук а и в Цяла Европа вдигат данъци и цени? Кой ще ги издържа тия пишман мигранти ? Няма да са политиците които ги пускат я ? Това сме ние , Простолюдието от което идват парите за безплатни къщи на "бегълците" ... това са нашите данъци от които им строят джамии... това е нашия труд от който се плащат техните социални помощи. Политиците , толкова щедри на обещания НЕ СА ДАЛИ И ЕДИН ЕВРОЦЕНТ от джоба си .....

51

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz - Виж, това че си жалко подобие на човек, не ти дава правото да ми казваш от какво да се интересувам и какво да публикувам.

50

Demonaz

преди 2 години

И тук бяха затворени спорните зали и фитнесите заради кровид_19. Пет пари не давам за афганистан и какво можели там. Спрете да пишете за талибанските неволи. Всички данъци се вдигат тук ние ще мислим талибаните.

49

Мигранти в повече

преди 2 години

Откакто Талибаните "завзеха" Афганистан , без бой и поеха власта от бягащите Смели Американски Военни части.... все за тъжни и нещастни ЖЕНИ афганистанки чета . Как били им забранили това и онова ... как имало вече нови/стари закони дето го ограничавали... как много ама много страдали... А КЪДЕ СА МЪЖЕТЕ НА АФГАНИСТАН? Ахааа , те бягат към Германия ,Франция или Англия пресичайки нощем границите като мишки с надеждата да се уредят някъде с бели европейки и социални помощи до края на живота си.

48

Анонимен

преди 2 години

Тия са много смешни с тия забрадки, чорапогащници, абе дивотия и преди талибаните.

47

Кахър

преди 2 години

Това да ви е кахърът. Ще минете и без спорт. Важното е да се спази шериата и нормите на исляма - това е вашата религия, спазвайте нейните норми. Само така ще завладеете смета - а в края на краищата, това ви е целта! Високата цел иска жертви!

46

Анонимен

преди 2 години

"Прекършени мечти в Афганистан: Искахме прогрес, а сега не можем да спортуваме"----------------------Като сте искали, да си го бяхте извоювали. Сега и да се скъсате да ревете по медиите, изобщо не ми пука.

45

Анонимен

преди 2 години

Викайте Путин на помощ. Той ще ви построи зали за спортуване.

44

ДДРОнег

преди 2 години

сори, ама срещу талибите не може да се бориш с демократични средства, там трябва с оръжие в ръка и да убиваш фанатиците-муслимци !!! ___И не става някой друг да Ви подари свободата, трябва да покажете, че сте достойни за друг живот и да си извоювате !!!___Еми май сте обречени на муслимците, който може д асе спасява, кофти, но така го показвате !!!

43

Гореща новина

преди 2 години

Направо да подават молба за ЕС след като северните македонци и сърби могат защо не и те ???

42

Анонимен

преди 2 години

Да дойде тук да спортуваме заедно а не да пращат само техните кочове.

41

и те са си виновни

преди 2 години

Както не само Меркел е виновна да ни управлява нискочел примитив, като Тиквата, така и те, афганистанците са си виновни, защото дори и една пушка не пукна срещу талибаните......Просто всеки народ има своя път , който трябва да израсте---

40

Berba

преди 2 години

Това не ме вълнува. Да се радват на шериата и религията на мира. Другото е глезотия

39

Анонимен

преди 2 години

Това да го кажат на армията и мъжете си които на практика се предадоха на шепа брадати откаченяци.

38

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят с мечтите си там, изобщо да не си помислят да ми идват тука. Аман от навлеци.

37

Христо Христов

преди 2 години

Благодарете на запазните демократични и котолически русофобски ценности, които създадоха политическия ислям.