44

СС

преди 2 години

Българите сме овце стригани,ваксинирани и драни !!! Цените се увеличават ,политиците крадат, народа спи ???

43

Опалянка

преди 2 години

Аз предлагам да има три увеличения през 3 за януари, и още 2 през февруари, и още едно през март.... и ще е много весело за управляващите от това което ще направи народа

42

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно да верно ,нали и той беше между общинската мафия

41

хунтата

преди 2 години

подмяната продължава. сега още няколко годинки без парлимент и безвремие. инфалцийка, гладна смърт и зелени екоталибани. да живее ЕСССР и мадам и в трите хралупи йес дето ни затвори аецо.

40

Анонимен

преди 2 години

Защо не излизате да протестирате ? На предишното увеличение излязохте и искахте оставка на ГЕРБ

39

Влади

преди 2 години

Браво на Еленко! Нали за това се бори миналата година, като спира метрото - всичко да е хаос, цените да хвърчат нагоре, а зимата да се мре от студ и глад. Честито, Еленко, честито , протестъри за подмяната!

38

Анонимен

преди 2 години

Колко мегават часа електроенергия се произвежда от газови централи в България?

37

Марин

преди 2 години

Каквото искате говорте, но Бойко нямаше да допусне това да се случи. Тези не правят абсолютно нищо освен да плюят по цял ден как някой друг им е виновен за това. Дори заседналият кораб, сигурен съм че ББ щеше да договори помощ от Турция и този проблем вече да го няма. Но за това се иска действия, а не приказки.

36

11

преди 2 години

Ъхъ, а нещо, трето ъъъъ бустерно увеличение няма ли да има? Сега е модерно, може и четвърто, ъъъъ клъстерно повишение за затвърждаване на иму дрането.

35

Анонимен

преди 2 години

Горкия, майка му не го е обичала особенно, да го кръсти Еленко, боже, боже...

34

хахах

преди 2 години

А някой още си мислят че да караш кола на ток ще е голяма далавера. В момента електрическите коли са по малко от 1% от всички но токът вече поскъпва значително. Познайте какво ще стане след 5 или 10 години. Със сигурност токът ще е по скъп от бензинът. Като добавим че и цените на електрическите коли са поне двойно по високи а животът на батерията им е само 5 години и после намаля всяка година значи ще е голям кеф за простолюдието. Ще работите само за една кола и сметката и за ток.

33

Цървул

преди 2 години

Ще има я! Ако не беше си играл с шалтера в метрото...

32

Зозо

преди 2 години

Тоя на снимката да не са го ударили с тухла четворка по главата? Нещо компресиран ми се вижда :))))))))))))))))))))))))))))))))

31

Сосидж

преди 2 години

Задължение към обществото покрива емисиите на двата американски теца- МИ1 и МИ3, благодарение на Костовите икономически копетенции. Държавата е длъжна да икупива тяхната енергия на преференциална цена, като им осигурява и емисиите, които се плащат точно от тази такса.

30

ГЕРБерасти!

преди 2 години

Много е важно мафията да каже че Радев е виновен :D А преди Радев бяха виновни комунистите но аз да кажа че МАФИЯТА е виновна което означава че ГЕРБ са виновни

29

2луп

преди 2 години

Не забравяйте да поздравите Тиквата за двата спрени енергийни проекта. За това, че построи газопровод на Русия със Сърбия с наши пари и за това, че ни натресе на свободният пазар на ток. Това са лично негови заслуги, а не на временното правителство ***.

28

Анонимен

преди 2 години

Всичко много ми напомня 97-*** година. Сякаш някой нарочно ни дърпа към хаос.

27

Аз

преди 2 години

Промяната на Радев е факт!)

26

БАИКО

преди 2 години

незнам кои какво мисли но всеки разумен може да прецени от каде идва вси4ката бъркотия добре ,4е ги из4егъртаха сега внимаваите кои да избереме да се невърне толупа 4е много изгладне.

25

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

У-БРЯЯЯ, ДЕ-БРЯЯЯ