137

hahah

преди 2 години

Щом и сервитьорите станаха специалисти ...нямам думи

136

Анонимен

преди 2 години

Когато видя шеф на ресторант да мени *** в спешно отделение тогава ще отида и аз да протестирам с тях

135

Анонимен

преди 2 години

Излезнете с кирки и лопати !!! Ако няма кой да ви чуе започнете да къртите пътищата .....

134

Чоко

преди 2 години

До ВладоА откъде математици с погрешни входни данни манипулират обществото вече 18 месеца ?Защо с цел да опазим болните и възрастните трябва да си губим препитанието ? Същевременно тези стари и болни не спазват никакви мерки и по цял ден са в магазините и градския транспорт. Те не се ваксинират и не се пазят ама трябва да затворим държавата заради тях.

133

ред

преди 2 години

Затваряне ще има на парламента ако продължат да ползват измисленият грип за ограничаване на демокрацията а данъците ни за да плащат на *** катп теб.

132

Анонимен

преди 2 години

Добре са го написали

131

гост

преди 2 години

До ВаксърTи на аколко години си? И децата ли се ваксиинрат вече

130

Анонимен

преди 2 години

Това е един от най-сивите сектори на икономиката, заедно с тъй наречените "майстори" в стоителството и услугите, както и винаги подминаваните за данъци свободни професии, като адвокати, зъболекари, лекари. Там тафифата стига до стотин в час, но данъци цъ. Те плащат, но нещо съвсем мижаво и никакво. И после пари няма - ами няма , тия дето най- много печелят не внасят почти нищо в бюджета!

129

преди 2 години

Кръчмар-епидемиолог. Невероятна комбинация.

128

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?

127

Анонимен

преди 2 години

И в 70% ваксинираната Англия има по 30-40 к нови случаи на ден, но всичко работи и нощните клубове и стадионите са пълни.-------======--------Ваксинирайте си персонала, и чакайте и клиените ви да станат 70% ваксинирани и ще работите. Няма ли ваксини, няма да има работа, няма печалба, няма и пари. Това е толкова просто и логично, защо цяла година не можете да го схванете. Малко като великият вожд и учител на антикомунистите Боко дето 3 месеца не можеше да разбере как се слага и носи маска.

126

Анонимен

преди 2 години

че има 46% преболедували собственици на заведения, едва 6% са в официалната статистика.-----------=======----------Но това е защото кръчмарите сте лъжлива пасмина,бе. Толкова ли не можете да схванете, че не всички са като вас?

125

Анонимен

преди 2 години

Да им отпуснат пари за едно въже да не се мъчат хората . Ся що ги мъчат ?

124

nvm

преди 2 години

Не съм стъпил в ресторант вече втора година и скоро няма и да отида макар ,че мога да си позволявам без проблем.Писна ми от мръсотия лоша храна нацупен персонал ниско платен.Оправте си нещата и спрете да ревете.

123

mne

преди 2 години

В Швеция, смешковци, са масово ваксинирани. А вие в България не щете.Поздрави от Северна Европа

122

Владо

преди 2 години

Абе от къде на къде кръчмарите се изказват по такива въпроси, колко имунитет имало населението??? Вече става извратено. Всички взеха да разбират от медицина.

121

Тревата

преди 2 години

Гарантирано предпазва от короната.Няма нито един пушещ трева, който да е бил хоспитализиран с ковид 19

120

Анонимен

преди 2 години

Много правилно!

119

Анонимен

преди 2 години

еее ,щом кръчмарите казват 100% е така следваща стъпка е Ричи да измисли и лекарство за ковид

118

Стига

преди 2 години

С тия кръчмари бе.Само кръчми ли има в тая държава,само те ли са ощетени?Ами да оставят само семейните заведения с по 2-3 човека персонал,а заведенията на ония с Майбах-ите ,да позатворят малко.Те са се награбили за 2 живота."Мазнинка"си имат,12 години си я трупаха.