221

Идеята е Друга бе

преди 2 години

До Кузманов - и кой ще му позволи??? Идеята тук е да изчегъртаме корумпираните крадци ГЕРБ. После ще мислим за Кирето. То е ясно, че ще настъпва мотиката, ама поне да махне Буцата и Гешката, че много дразнят.

220

Българин

преди 2 години

До 235 Путин мрази България и българите! Никога няма да забравя когато се изтъпанчи в Анкара, на фона на турското знаме и се "загрижи" за нашия суверенитет! Основното изискване за "русоробите", е да мразиш собствения си народ! Затова такива като Радев ,които са изтъкани от комплекси и омраза, са най-подходящи за пъкления му план!

219

Алекс

преди 2 години

До изборите има време.ПП ще бъде първа политическа сила.

218

С тия машинки ....

преди 2 години

...за "левичарско и комунистическо гласуване" ---ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАМ ДА ИЗЛЪЖАТ СТОМАСИТЕ И ИЗМРЪЗНАЛИТЕ *** НА НАРОДА.....както палнаха партийни дом , така ше пламнат и машинките....ВСЯКА ЛЪЖА СИ ИМА КРАЙ!

217

Кузманов

преди 2 години

ПП със сигурност ще вкара Истанбулската и ще озакони гей браковете ! Харвадски възпитаник какво очаквате да стане друго ?

216

Томичукалата

преди 2 години

тОЙ АКО БЕШЕ кАНАДЕЦ ДОБРЕ...АМА ТОЙ Е ЕДИН ДЕЗЕРТЬОР-РОДООТСТЪПНИК

215

Давай Канадецо!

преди 2 години

Бил канадец... кво ми пука, ДОКАРАЙ ОЩЕ КАНАДЦИ, КИРЕ!

214

До русс маструбаит

преди 2 години

Сложих ти плюс, обаче едно уточнение. Не е Радев, това е план на Путин. Радев изпълнява. Погледни в хитрите азиатски очички на Путин, погледни в историята назад, чак до Великата .... ВСРО , или кво беше там? Руските азиатци пак ще ни турят в проблем, верувай ми! Азиатците са много любезни и МНОГО коварни.

213

Ива

преди 2 години

Супер, ще ни управлява ГАСТЕРБАЙТЕР !

212

ФАКТ

преди 2 години

На такъв ''народ'' и Слави му е много !

211

El Buci Escobar

преди 2 години

Няма пък да върна еврата и кюлчетата!

210

Доктор Сън

преди 2 години

Слаб народ...пак експерименти ще си правиме като с ИТН ....***

209

Анонимен

преди 2 години

Късопаметен, глупав и манипулируем български народ. Колко трябва да си сляп и заблуден, за да гласуваш за ГЕРБ, ДПС, БСП. След 30 години, 12 от които ГЕРБ и сме на първо място по корупция, по смъртност, по цена на км път и сме на последно по покупателна способност, по заплати, пенсии, по жизнен стандарт. И пак гласувайте за тях.

208

Анонимен

преди 2 години

Koпейкин индиец от маала Максуда и три наркоманчета.Това е "***"

207

боко тиквата

преди 2 години

Севдиту няма ли да ходи пир черепа да вземе някой милион от него ? Тоз месец не е ходила а идат избори ??? Да земи някоя картина от Веждичката та все едно милиона е за запаницата а не е корупция. И Веждичката така вземаше милионите от черепа ;) И като вземе милиона да не го дава за нова къща !!! Той е за факултето . Ши има избори все пак . После да не казват че не инвестираме в образованието . Ето на във факултета инвестираме :)

206

Анонимен

преди 2 години

Най ме радва , че Славуца пада с 200, то вярно че като си мълчи изглежда почти нормален, ама като си мълчиш 6 месеца и единствените прояви са от някакъв профил в соц-мрежите- нормално хоратта да разберат , че мълчиш щот не можеш да кажеш нищо смислено

205

Руский мастръбант

преди 2 години

Идеята на Узурпаторът Радев, е да се само назначи за президент от азиатски тип! Затова идеята на ДС-сектата зад гърба му е ...криза, след нея криза, и пак криза, и накрая да се появи "месия", размахал юмрук, който щял да въведе "ред"! Болните амбиции на един болен човек! Ще има временно правителство от следващият парламен от Чалгари, Отровни ,Кокорчовци и болшевики,които да изкарат зимата, и Радев да стои отстрани и да се прави , че няма нищо общо! Прости ченгесарси сценарии...

204

пп ПП

преди 2 години

пп ПП ще са първи.

203

Сатир

преди 2 години

Доживяхме - Нероден Петко да ни управлява.

202

Глупости

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо са подставените мюрета на Фигуранта ....кой от РИК ще смее да ги изпъди ...ха,ха,хааааа...РУНДЬО ПОГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА..та ще се остави РИК да му мъти водата...айде холан приказки....!