54

до 57

преди 2 години

До момента реално не е направил нищо :)

53

пияница мистик

преди 2 години

И аз онзи ден изстрелях от задния двор хиперзвукова ракета. Изпитанията минаха успешно. Вярвайте ми :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Ким ги направи луди и щасливи краварите и техните слуги. Давай ким

51

Някой

преди 2 години

Какво значи "Системите за противоракетна отбрана са почти безсилни", при положение че целта лети няколко пъти по- бързо от средството за поразяването и??? Смях. А относно характерният за гугъл транслейтър строеж на изреченията пък нямам думи. Английски поне неучите ли във факултетите по журналистика??? Всъщност това беше риторичен въпрос. Вие българският още несте научили както трябва, а какво остава за английския....

50

Анонимен

преди 2 години

хиперзвукова плавателна машина - когато не знаеш езика и се оставяш на гоогле преводача излизат такива умни ценности! За интересуващите се, скоростта на звука във водата е почти три пъти (1000м/с) по висока от тази във въздуха (340м/с). Ако северно корейците имат такива ракети положението в региона се балансира! Кое е по балансирано, ако се срещнат двама и ако двамата имат оръжие или ако единия няма оръжие?

49

Словянин

преди 2 години

КНДР не заплашва никого, ама е трън в таза на ФАЩ.

48

Анонимен

преди 2 години

Ми не, КНДР няма пари за нищо и нищо не тества. Мерси. Чудя се на Тръмп защо не помете КНДР за 1-2 минути. Защо ли? Имат все пак 1-2 ядрени глави и ще направят поразии по цивилизования свят. Това е единствената причина. Иначе най-модерното оръжие там е от 1967-***.

47

Българин

преди 2 години

"Заплашва ли Северна Корея света с нова хиперзвукова ракета?"Самото заглавие подсказва, че някой е превел статията от западен сайт. КНДР не е нападнала никой в историята си. Но виж, това не важи за една друга задокеанска държава, чиито оръжия за отговорни за най-много убити в историята на човечеството. За съжаление същата тази държава явно държи втората най-древна професия с пари.

46

Анонимен

преди 2 години

До 46 Можеш да се смееш на глас, ако имаш повече ресурси от корейците и по-добри танкове от Арматите. На ти нямаш. В такъв случай ставаш смешен ти.

45

Да бе!

преди 2 години

При.митивите от Северна Корея могат да уплашат единствено гаргите с конвенционалните си оръжия. Същото се отнася и за останалите феодални диктаторски режими в Китай, Русия и Иран. Никой от феодалите не може да се сравнява с космическа Америка и по-точно с космическата флотилия на Пентагона USSF.

44

Питате, аз отговарям

преди 2 години

Ми не знам.

43

Анонимен

преди 2 години

До уууНали се сещаш, че това са руски оръжия, естествено Ким-династията нема ресурси да произвежда танкове, самолети, ядрени оръжия и т.н....хахахаха :))) Най-новия танк на Рша е Т-90, говоря за соца, ти ми говориш за Т-54........хахахахаха :)) Разбира се има Армата, която е наименуваха Т-14, но просто се смея на глас......хахахахаха :)))

42

ууу

преди 2 години

До АнонименИ аз гледах нещо подобно, но не се смях. Започнаха с Т-54, но продължиха със съвременни танкове. А и ракетните им установки не са за подценяване. Има го в ютуб.

41

Анонимен

преди 2 години

Ким отслабна, вече не е "враг", държавата не е стратигичрска интересна вече, да продължава с заниманията си ......хахахаха :)) Разбирам идеологията на комунизма, обаче не разбирам защо требва да се предава между роднини властта, да не би да е монархия....хахахахахаха :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Абе определено "тревопасните "не са за подценяване!

39

Анонимен

преди 2 години

Гледах един техен парад на "военатта им мощ", само дето не паднах от стола от смях, да превозват уж ядрените си ракети на трактори.......хахахахаха :)))) Нема ресурса, тоест материалите да направят нещо, ама пропагандата винаги е позволена :)))

38

вижте ненормалниците

преди 2 години

'Years of blah blah blah': Greta Thunberg at Youth4Climate event - как зомбирани с маските скачат и ръкопляскат екзалтирано на едно истерично болно дете! Това са западняците.

37

Анонимен

преди 2 години

След 30 години навеждане със смъкнати rащи на САЩ кога ще можем свободно да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

36

Анонимен

преди 2 години

Лично на мен ли? Ами честно казано заплашва ме. Карам Хюндай и имам няколко самсунга вкъщи. Т.е. съм половин южнокореец.

35

Анонимен

преди 2 години

България дори не направи и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не! спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени. Сега България ще купува руска газ по 1000$.