25

Анонимен

преди 2 години

26: Културист ли си какъв си, не се опитвай да мислиш. Не ти се отдава. Занимавай се с нещо в което може би си по успешен, само не и с мислене

24

Анонимен

преди 2 години

Наскоро ми се случи да си платя сметката в Шел и след 20 мин да ме издирва полиция по телефона за неплатена сметка. Оказа се, че служителката е маркирала съседната колонка и съм платил сметката на друг човек. Този няма къде толкова да избяга.

23

Културиста

преди 2 години

Абе хора 80 литра по 2,70 (скъпата нафта) прави 216 лв. Коли по 80 литра и повече има колкото искате под път и над път.

22

кражба ?

преди 2 години

Бензинжията бил записал номера?? Имам чувството, че живеете в 1970та. Нали навсякъде Ви снимат с камери. На всяка бензиностанция има , освен в клозета може би. Ако е опит за кражба, този крадец е много наивен. Иначе се случва. Дъщерята е зареждала близо 200лв и накрая видяла, че няма пари. Теглила от банкомат и платила, но тогава колонката стои блокирана.

21

.

преди 2 години

Има ли още хора в тази Враца.

20

Мен

преди 2 години

Браво на младежа тези случаи ще се множат

19

Анонимен

преди 2 години

Митко плосък си бе, ако ако имал ама е от село Мрамор. Там не са и чували за МС модели и подобни. Митко баба, пак стана за резил

18

Анонимен

преди 2 години

Той определено е много умен.

17

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина, голямо престъпление. Работил съм на бензиностанция, случая не е е кой знае колко рядък, случва се. С умисъл или без друг въпрос. А последно лятото като клиент на опашка, наблюдавах, че се усетиха касиерите, че някой им е драснал. Ако такива кокшкарски истории са ви новини, би било хубаво но ако нямаше истинска престъпност. А то има, ама от де полиция и *** за тях?

16

Митко

преди 2 години

До АнонименПоразително си ***, Саше . МВ S350 има 110л резервоар и се хващам на бас , че не е единствен

15

Анонимен

преди 2 години

село Мрамор значи, от онези е. И искам да питам как зареждаш за 210лв? това са 100 литра. Няма кола с резервоар от 100 литра.

14

Койчо

преди 2 години

Младежа не е виновен защото е мислил че си зарежда тракгора на село и за това се е расеял

13

LBN

преди 2 години

До do 10Затова на бензиностанции с авансово плащане, предплащаш повече в брой/карта и след това ти връща, я ресто, я по картата. Нищо сложно. И в София има поне 2 такива на самообслужване. Изключително удобно, а и няколко стотинки по-евтино :)

12

do 10

преди 2 години

Това с авансовото плащане на бензиностанция не съм го срещал. Пък и е неизгодно за бензиностанциите. Аз например винаги пълня до горе и никога не ми е идвало да смятам колко останало гориво имам, та да разбера колко да заредя и да го обърна в пари. Пък и з да съм сигурен че няма да останат пари, ще зареждам винаги по-малко количестово. Та по-добре направо да ида на друга бензиностанция.

11

Нема такова нещо

преди 2 години

Тръгнал си е щот си забравил парите и е щял да се върне да плати. Като оня, дето го хванаха в крадена кола, ама той не бил я откраднал.Само влязъл да не се намокри от дъжда. Пък в заключена кола как да влезе.Адвокатът потвърди, че точно така е.станало.

10

Анонимен

преди 2 години

На много места по европата колонките са с авансово плащане или с дебитна карта, такъв смях да си зареждаш на доверие го няма вече

9

Mercedes

преди 2 години

До ...W140, Toyota Land Cruiser и подобни приемрно :)

8

Анонимен

преди 2 години

Айдее! РМС отново в атака. Едни време мандрите. Сега бензиностанциите.

7

Да

преди 2 години

Свърши комунизма.

6

Анонимен

преди 2 години

Откакто служебното правителство дойде на власт, тарикатите видяха че де-факто мяма държава и анархията настъпва с пълна скорост. Искахте Слави - ето ви Слави! Анархия, инфлация и разруха. А скоро и престъпност.