19

Христо Христов

преди 2 години

Да припомня как седмици след реферевдума за Брекзит, Могерипи първо каза на сърбите, че могат достойно да заемат мястото на Обединеното кралство в ЕС, а после повтори същото за Македония.

18

Анонимен

преди 2 години

Ако вземат албанците в ЕС, значи че и мароко може да влезе. Ако искат таралеж в гaщитe, да опитат. Ще им загорчи още първия месец и ще плачат с кървави сълзи.

17

20годишен патриот

преди 2 години

Никога "Македончетата" в ЕС. Ако нашите политици махнат ветото, ще има протести от равнището на 89та, наште са разказвали за тях. Аз с удоволствие ще участвам в свалянето на правителството, което посмее да извърщи това непростимо предателство/държавна измяна към България.

16

Анонимен

преди 2 години

Каква гаранция да им даде ЕС? Държавите-кандидатки трябва много да се стараят за членство в ЕС, както ние се старахме. А какво правят те- държат се така, сякаш ЕС им е длъжен. Иначе щели да отидат при Русия, Китай и т.н. Това са кандидати от много ниско ниво и нищо чудно, че не ги искат в ЕС. В тези държави често все още има лидери бивши комунисти, военнопрестъпници и други подобни фигури. Фалшифицира се история, крадът се паметници, блокират се граници и т.н. Не ни трябват такива държави в ЕС.

15

Анонимен

преди 2 години

Още малко и Полша и Унгария ще излязат от Европейския съюз само въпрос на време с тия зелени зделки няма да ги търпят много ще останем само ние и новоприетите като тия

14

Анонимен

преди 2 години

Англия притежава най-добрата дипломация в света за всички времена. Щом те напуснаха ЕС, значи всички трябва да го направят мигновено. Членството в ЕС е поробване.

13

Анонимен

преди 2 години

След разпада на НАТО - разпад на ЕС.

12

Анонимен

преди 2 години

Русия няма нужда от никакъв ЕС, никой не кани ЕС в Русия. Русия развива Сибир и Арктика - там са богатствата на света. ЕС е умиращ съюз в който няма никакви богатства и ресурси.

11

Анонимен

преди 2 години

До Точна преценкаУникална фраза. Трябва да се патентова. Това е бъдещето на съюза. Някой скоро ще открадне тази фраза.

10

ЕС

преди 2 години

ЕС сега се стабилизира и преминава в нова фаза много по успешна от преедишната, за съжаление няма място за измекярски държави, да видим дали и БГто няма да се изтъркули навъна към мечешката прегръдка на русия

9

Точна преценка

преди 2 години

ЕС е минало, което за наивниците е бъдеще...

8

Анонимен

преди 2 години

Щом Англия напусна ЕС, значи там не е хубаво място. ЕС е място за слабите и бедните, за да бъдат управлявани с комунистически методи, които да ги спъват в развитието и да ги държат зависими. ЕС е структора, която е образец за лобизъм и корупция. Дори успяха да изпреварят САЩ и СССР.

7

Леша

преди 2 години

До 7 Не е нормално да се хвалиш в български форум с прироодните си богатства, при условие, че ние българите сме създали Русия и сме ви сложили на земята на която сте в момента.

6

7

преди 2 години

Номер 7 - я ваш товарищ, Алексей Миллер, друг товарища Путина!

5

Анонимен

преди 2 години

До номер один Я хочу так, чтоб' люди в Болгарии озверели от голода и холода (особенно зимой)! Тогда РАО "Газпром" будет ваш Бог!

4

Мечтата на Путин

преди 2 години

Да види Европа в руини като след капитулацията на Германия през 1945 г., тоест в руини! Ама този път без плана "Маршал"! Ако използвам думите на Ернесто Че Гевара на този план на Оутин: "No pasaran!" Няма да ти мине плана, другарю Путин! Русия ще рухне, а Европа ще възкръсне!

3

Анонимен

преди 2 години

До Леша- не лъжи бе чългар

2

Леша

преди 2 години

От 1 октомври в Италия тока се вдига с 45% а газта 30%. Другата година няма да има ЕС-Вавилон. Руснаците ще осъществят Голямата Разходка 2.0. Между другото, вярно ли е, че youtube банна Русия :]]

1

Анонимен

преди 2 години

Вече ви подготвят, а? Утре ще склоните заради общото благо. С истината е, че ди ваци от албания и фиром не трябва да са в ЕС