9

Прост и глупав

преди 2 години

Супер!!Аз съм за 29.8 увеличение.Даже съм за 35-40 или 50..и тогава Българите ще излязат по улиците и ще влязат в парламента:))С тези 2 или 3 или..на година ще ни клатят и ще ни клатят и ще ни клатят.

8

325 ойро заплата

преди 2 години

Ааааа, сега и жабарите ли да ги мислим?

7

ръждата

преди 2 години

Ами Екология, бате! Екологията е скъпо удоволствие, шъ знайш! Скоро може и данък "въздух" да плащаме, колкото по-ниски са вредните емисии във въздуха, толкова по-висок ще е данъка!!!!! -)))))))))))) Да живей Грета Тублерона, и не я п.сувайте като получите сметката за електричество, все пак е дете с "откраднато детство"!

6

Анонимен

преди 2 години

Голямото нулиране започва!

5

До 5

преди 2 години

"ток 230 волта"...А ти па си много на ти с електротехниката. Тока се мери в Ампери.

4

Анонимен

преди 2 години

Там не ходете че работата не е добре.военно положение като тука.

3

Анонимен

преди 2 години

За тези които не са на ти с елекстротехниката но искат да се оттърват от плащането на пренос превоз на тока и да са независими от монополите.. Ето аз как се оттървах от тях. В нета може да си поръчате 2 соларни панела. Едно зареждащо устройство Два акумулатора и Инвентор който е с изходен ток 230 волта и мощност 600 вата. В него може да включите всички домакински уреди без радиатори за отопление. Този комплект ще ви струва 2.100 лв. и ставате независими. От 10 години съм с тази техника.

2

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен........... Какво общо има Радев с европейския буламач - поскъпване на тока?

1

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е БЕЗМИЛОСТЕН?????!!!!!!!