67

Доктор Шарлатанинов

преди 2 години

... ами щом не е Ковид и не се отпускат кинти от Здравната каса , какво да го правят ?

66

Анонимен

преди 2 години

Дано има късмет човека.

65

Анонимен

преди 2 години

Така е при Радев!!!

64

Илиана

преди 2 години

това е занадналото бьлгарско общество, не е за пьрви пьт. Как е вьзможно това? Колко хора умряха от рак, заради този измислен ковид 19!!! Лекарите станаха мафиоти с бели престилки.... хората крадат. Сьщевременно тези лекари взимат заплати в хиляди. Нали ги изтопосаха в предаването.... дьното е стигнато. Няма един корумпиран политик които да е в затвора, а трябваще борисов, да бьде вече в затвора.

63

Ром'с

преди 2 години

Абе ....убава работа, ама българска.. (.Не зная тези лекари имат ли морал в главата или само в главите им се въртят финикийските знаци на чичо Сам.) В много лощо е състоянието на здравеопазването у нас и това е, не че няма пари....еми просто гена , чипа ли.... не знам какво, но българин и добре свършена работа са несъвестими (80-90% от населението и включително и ромите (90-95%).

62

Анонимен

преди 2 години

да ходи при мангъра.На чайчета и аспиринче и пижама

61

Дедо

преди 2 години

На некой още да не му е ясно за смъртноста в България ?

60

Анонимен

преди 2 години

Трябва да започне да се търси сметка на лекари и най-вече началници , които дават такива заповеди, има хора с много по сериозни зажолявания от тоя скапан грип ! Обричат пациенти на смърт

59

Анонимен

преди 2 години

Ето как Ковидът поразява-не се лекуват другите болни!

58

славянин

преди 2 години

Всички бропхопневмоници, които тямат положителен тест ги разкарват между болниците като панаирджийски мечки защото от тях не се печелят добри пари! Това са нашите ''здравеопазване'' и нашите ''лекари'', това за тези които все още не са разбрали защо сме първенци по смъртност във всяко отношение!

57

Анонимен

преди 2 години

Платен ***, ваксинирането и преструктурирането на болници няма нищо общо. Това е ковид държавна политика във всички страни, ваксинирани или не, който иска заем от МВФ, изпълнява ковид изискванията за локдаун, здравеопазване и терор. Иначе пари нема. Болниците и техните ковид звена не са пълни. Всичко е лъжа, но вие вярвайте и да си ударите и трета доза, която не е трета, а бустерна.

56

Анонимен

преди 2 години

До другите да мрът 57 Гербав, не прочетохте ли, че няма такава заповед. Лъжат гербавите калинки, всички трябва да бъдат изчистени, не само балтов.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Вашите калинки, гербав, саботират с всички сили. Не четете ли, че лъжат. Още малко ще се наложи да ви изтърпим.

54

Анонимен

преди 2 години

Господ да помага на всички болни хора в тези бизнес ковид времена. Ще затрият човека от безхаберие и алчност. Само смотаният ковид и парите около него са ви в главите. ***. Ковид няма, има грип, направен в лаборатория, но за вас е супер извинение да покажете колко сте хора. Миналата година щях да пукна от стандартен синуит, който придоби големи размери заради липсата на лечение и адекватност. Нищо лошо няма да кажа за лекарите, защото има и добри и нормални хора сред тях.

53

Анонимен

преди 2 години

Всички отделения са престуктерирани на ковид. Това е резултата от неваксинирането. Сега няма къде да се лекуваш ако си без ковид. Вие сте си виновни!

52

Анонимен

преди 2 години

Драхте се миналата година. Плюхте. Сега вече 6 месеца Кацарчев и Фигуранта управляват. Май е още по-зле? И то при вече натрупан опит, повече информация и материална обезпеченост! Да ви напомня, че калинките с шест точкои са полезни твари за разлика от африканските скакалци!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

45 айде без легенди. 150 Е здравната осигуровка в Германия ако си на трудов договор, с увеличаванен на дохода е повече. В тази сума влиза цялото семейство и децата, ако роботи само един. В България има огромно нереално количество болници и лекари.Една каса в България, в Германия са сто поне. Има пари в България просто се харчат нецелесъобразно.

50

Анонимен

преди 2 години

Хаос гарантиран от Радев и служебното правителство.

49

до 45

преди 2 години

20 лева за здравно осигуряване плащат безработните или тези, които се самоосигуряват.Останалите, които работят и взимат над минималната предпоплагам си наясно, че не плашат 20 лева?Както и не са много германците, които плащат 300 евра за здравни.Това според стандарта.На 700 минимална в България, колко искаш да са здравните осигуровки?200 лева ли?

48

другите да мрът

преди 2 години

"заповед ограничава приема на пациенти без коронавирус"После защо имало надвишена смъртност! Защото МЗ са гении!