17

Анонимен

преди 2 години

да му мислят туршагите, макетата и косоварите дето ползват евтин ток от "нашиот АЕЦ" парите от който отиват у джебчетата на полит мафията а за булгараците дето гласуват за поредниот спасител остава зеления ток на седморна цена от мариците и този от перките и панелките. да живэ мутрокапитализма с благословията на жидовския сыуз за унищожението на българия.

16

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън: За бога, братя, не купувайте!

15

Анонимен

преди 2 години

До ЗaпознатКакъв режим на тока те гони? Това да не ти е СИВ? Свързани сме с всички на Балканския полуостров. И изнасяме ел.енергия, а не внасяме. А борсово сме с Гърци и от 20 октомври ще бъдем и с Румъния. Цените още се вдигнат, но ток ще има.

14

Анонимен

преди 2 години

Това пак ли е"капан на ГЕРБ"? Вече разбрахме, че плановия ремонт на ПАВЕЦ Чайра бил саботаж от ГЕРБ. Лятото ама въобще не било време за ремонт!!! Сигурно зимата когато системата е максимално натоварена и метрологичните условия не позволяват ремонтни дейности. Мартин Димитров го имах за един от малкото адекватни в ДаБългария, ама и той го удари през просото.

13

Сосидж

преди 2 години

Скъпи критични потребители: Ако не разбирате от енергетика е хубаво да не се обаждате. Плановият ремонт не се прави само според сезона, а и според условията. Цялото нещо е сложен процес. Знаем, че за вас АЕЦ е като колата- обслужва се за десет минути. Приказките вървят на маса с ракия, но реалността е друга.

12

Анонимен

преди 2 години

Тея от БЕХ и КЕВР, всичките са за панделата, заедно с Газпром и Топлофикация....

11

vlady

преди 2 години

Принципно септември и октомври е добро време за планови ремонти - консумацията не е голяма заради сравнително топлото време.

10

Анонимен

преди 2 години

И без това евтиния ток от аеца го изнасят , а за българите тока на кадиев и прокопи от перките и панелите на тройна цена.

9

Анонимен

преди 2 години

Ще седите на тъмно и хляб 10 лв, но важното е да сте ваксинирани

8

Анонимен

преди 2 години

Ами след като е в планов ремонт включете соларните и вятърните "централи" за да се облекчи енерго подаването в страната! Само Любен Дилов-син и Георги Кадиев да пуснат соларните и вятърни мегавати и страна ще светне .....

7

Анонимен

преди 2 години

Чудесно! Плана требва да се спазва, дори и да е скапан! Точно през зимата ли планираха да спират блока? Браво! Умници

6

Анонимен

преди 2 години

важното е че има банани, опс не е ясно до кога, като гледам англия рафтовете как са празни

5

Зaпознат

преди 2 години

Защо при тази криза на енергия не се правят веднага планове за довършване на АЕЦ Белене, вече е ясно ,че без него сме на режим на тока до няколко години, д ане говорим за цената

4

Нане

преди 2 години

Зелените енергии да покрият баланса...))) бизнеса да плаща по пазарни цени... Нали искаха борса за тока... Никви помощи от Държавата за никой!

3

Брюксел

преди 2 години

Браво!Все пак сме отпуснали 50 милиона евро до 2027г за закриването на АЕЦ-ите.

2

Търпим садизма

преди 2 години

Радевата шайка спира централата за да се облажи...

1

Асан

преди 2 години

При бай Тошо тока беше 2ст. сега станал Левче мушеници ядрения ток е безплатен :)))