10

Анонимен

преди 2 години

Петрофф много бързо се изкачва нагоре по списъка за трибунала. Рекордьор, един вид...

9

До Антиваксърите

преди 2 години

Имате право да си се заразите и да си трупате естествен имунитет - ваше изконно право е и никой не го нарушава. Който иска така - така. Човека горе Ви е казал какво точно става при самото заболяване - гарантирано.

8

Анонимен

преди 2 години

Когато на 100% се ваксинирате, тогава умрелите ще са 100% от ваксинираните, и 100% ще са умрели.

7

Що"Да"Вида

преди 2 години

Доктор Charles Hoffe , потърсете това име, човека е ваксинирал 900 души в Канада и е иследвал и наблюдавал последиците от ваксината.За съжаление къщата му изгоря заедно с документите и лекарските му права са спряни, а той евакуиран някъде си.

6

Анонимен

преди 2 години

Ваксините също, дори повече.

5

asd

преди 2 години

И като си неваксиниран и неболедувал можеш да даваш акъл на всички останали? Явно нямаш никакво понятие от наука.

4

asd

преди 2 години

Просто вчера беше в Нова, днес в БТВ, какви по-големи авторитети искате да ви кажат нещата? Но вие си вярвате на анонимките във фейса. Човека ви каза - ваксинирайте се. Тука трети номер казва не се ваксинирайте. Е човека е професор все пак, а ти?

3

Добрютро

преди 2 години

Ей, най-после взехте да казвате истината, макар и с рекламна цел. Ковидът утежнява вече започнали процеси на запушване на кръвоносните съдове. Защо имаме много такива хора, лекарите не осведомяват. Ковидът не предизвиква. Няма доказани случаи да е предизвикал. Просто много хора рядко ходят на лекар и сега им откриват нещо, което се е появило преди 3 години, примерно, и веднага го приписват на ковида. Изводът е живейте здравословно, а не - ваксинирайте се.

2

Дедо

преди 2 години

Ох....давай следващата статия .

1

Асан

преди 2 години

Вчера я писахте тая новина днеска пак и утре пак :)))