27

Шарлито Ебббдо

преди 2 години

Манчо попитал съседа си *** . Ей, Ганче, ти нали няма да ходиш тази година до Францията да им береш марулите? А *** се провикнал из зад плета . - Ааа не . Не ходих до Францията да им бера марулите миналата година . Тази година няма да ходя до Великата Британия да им бера ягодите и да им карам камионите .... разбийш ли .

26

Анонимен

преди 2 години

Не пътуваме до Великата Бриятания! Не щеме! )))

25

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тия са фалиралци. Немат тунджа.

24

Ми добре

преди 2 години

Не пътуваме до Великобритания.

23

<><>

преди 2 години

Радев е педател ! Той ...заедно с Тодор Живков и Путин съсипаха България .....айде и Ким Чен Ун ! Те са врага ! Трябва да служим вярно на Джо Деменцията , Меркел Пиянката и Борис Прическата ! Трябва името на България да бъде сменено в чест на тия ! Щжна България Северна ала бала ......Трябва да бъдем поробени от тия велики хора за да живеем добре ! Деменцията Ке ни оправи !

22

Демократ

преди 2 години

Нишане, а дигиталната апликация има ли сертификат за демократичност? Нали знаеш, че ние сме демократи и много обичаме демокрацията?

21

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е призовала за спешна помощ заради недостига на храна. Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, че британският премиер Борис Джонсън го е помолил да сключат "спешно" споразумение за доставка на храна, която е в недостиг във Великобритания, съобщава Ройтерс. Високите цени на газта принудиха много местни производители да затворят оранжериите.

20

Анонимен

преди 2 години

Цените на хранителните продукти ще растат!

19

АНОНИМЕН

преди 2 години

Кавото повикало, такова се обадило.

18

F-16 Block-70V

преди 2 години

В Русия успешно завършиха изпитанията на противоракетния зенитен комплекс С-500 и започна приемането му на въоръжение в армията на Руската федерация.

17

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ КАТАСТРОФАЛНО!

16

Анонимен

преди 2 години

Тази есен ще изгоним евразийския предател Радев!

15

ХХХ

преди 2 години

Е.....сега по трудно ще оставяме родината си и семействата да робуваме за повече пари на острова ......Буцииииии ходили да видиш ла*няната тръба ? Над 10 години грабежи Буци .....сега и насъска хаоса в държавата хората да си кажат "Еееее видяхте ли ...без Бойо Тиквата стана хаос ....тък никой не мисли че той го предизвиква да се върне на бял кон :) Стари мастийски игри :)

14

Леша

преди 2 години

Ако съм ваксочиипиранографениран няма ли да ме пуснат и да ми раздават помощи?

13

Граф Генади Панчев

преди 2 години

*** няма 5 лева в скъсания джоб да си вземе една ракийка от кръчмата вие за паспорт го питате .... ама това е в реалния живот . Иначе в ИнтернетА е пръв плейбой и богаташ. Има огромна компания ... кара Майбах... обиколил е 30+ страни ... ходи само по шорти и джапанки до Малдивите .... Аз пък съм женен за графиня и сега ви чета коментарите докато си пия сутрешния 20 годишен " Чивас Регал". Вееервам ви ... така както и вие ми вервате . Требе да си верваме, нали ... Едни и същи глупости си пишем.

12

Анонимен

преди 2 години

ДИКТАТУРАТА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ.

11

Анонимен

преди 2 години

Който е против Британия е против България!

10

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ - ДЕМАГОГЪТ СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ

9

Анонимен

преди 2 години

А ЕС няма ли реципрочно да им иска и на тях паспорти? Нямам паспорт от 20 г. и не мисля да си вадя заради островитяните.

8

xaxsasб

преди 2 години

Обиколил съм в Европа всичко, освен ОК, Норвегия, Швеция, Исландия и Финландия, Прибалтийците, Беларус и Украйна. Не виждам смисъл в посещаването на Северните държави. Ако Севера беше толкова велик Джон Сноу немаше да пътува зимно време на юг. Е има и любители на северният климат, успех им с ваденето на паспорти. От както обиколих 30+ държави ми омръзна да пътувам щото навсякъде ми е еднакво. Втора година движа без лична карта, паспорт ще си вадя, дрън-дрън.