12

Анонимен

преди 2 години

коефициент 21, честито на тотото! кой ли гледа още мачове........отборчетата си връзват бюджетите с такива мачлета....

11

Анонимен

преди 2 години

5, вратарят на отбора от Тираспол от Левобережната Приднестровска република е признат за играч на мача. Героят се казва Георгиос Атанасиадис.

10

xaxsasб

преди 2 години

"Искаме си суперлигата, омръзна ни отбори от четвърта урна да ни правят за смях пред цял свят. Хем им ограничихме квотите, хем ги изправихме на елиминации един срещу друг, а накрая пак се намират отбори с бюджет по-нисък от заплатата на Бейл, които ни къртят на Бернабеу." - Флорентино ин а нътшел.

9

Leipziger

преди 2 години

А защо не даваха мача? Имаше го в програмата. Затова си и плащам. ШЛ е най-скъпото първенство и най-чаканото. Докога с тези номера?

8

Анонимен

преди 2 години

Тираспол е столица на Левобережната Приднестровска република и существува благодарение на Русия и въпреки властите в Кишиньов, Молдова.

7

Асан

преди 2 години

Браво на шерифите :)))

6

Анонимен

преди 2 години

В тая ковид криза всички отбори за закъсаха финансово и този резултат си е направо джакпот за Реал, сещате се за какво говоря. А иначе молдовците са молдовци, колкото и в отборът на Лудогорец има българи

5

Фен

преди 2 години

Само при Пулловете няма нито тото, нито конспирации. Дънят наред, и то с разлика, както в Англия, така и в турнирите. Клопи откачалката, вездесъща марка за успех във футбола.

4

Анонимен

преди 2 години

И Молдова ни мина вече.

3

Анонимен

преди 2 години

Гледах говорилнята по "Реал Мадрид ТВ" преди мача, след равния на Интер вече правеха сметки как са първи в групата с 2 победи, а отбора на КГБ-разведчиците стяга багажа. Ама накрая го поеха на сухо

2

Молдова?

преди 2 години

Де юре може би, но де факто не. Шериф е отбор от Тираспол, столицата на самопровъзгласената република Приднестровие, където живеят и много бесарабски българи. Реално няма нищо общо с Молдова. Попитайте някой от Тираспол дали е от Молдова, най-много да отнесете някой шамар.

1

Анонимен

преди 2 години

с късмет или не, страхотен исторически резултат за Молдова, дано и някой наш отбор скоро постигне подобен успех