10

Христо Христов

преди 2 години

До 8"Дано пак от Германия ни ударят с нещо по главата" - ти си си ударен по рождение в главата... та сигурно и затова Борисов ти каза, че си про'ст.

9

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

преди 2 години

Социалдемокрацията е параноя на комунизма.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува Германците

7

Асан

преди 2 години

Колкото Славуца и Шнорхела успя 3 пъти :)))

6

Всеки паничката си

преди 2 години

Каква е тази фиксация в Германия. Там има варианти: Ампел, Кения, Джамайка. Проучват се и до месец-два ще е ясно. Общество с традиции, което не избира певци на първо място и после рязко да се разочаровани. Тук с тази политически култура не виждам изход. Дано пак от Германия ни ударят с нещо по главата, че да се поосвестим. Иначе оправия няма.

5

Анонимен

преди 2 години

И те и холандците и талибанит,,,,всички ще успеят ама като гледам на нас скоро не ни се очертава правителство. Както ходенето с маски стана навик така и ходенето по избори ще стане.

4

Анонимен

преди 2 години

4, ГСДП казаха, че ще играят съз зелените, но това не им стига. Въпроса е дали СвДемократи ще клекант или отстояват позиция. Те принципно са по близо до ХДС/СДС. Беше наказателн вот, но червени и зелени - ще съсипят Германия. Те нямат реална идея какво да правят освен да вдигат данъците. Най-добрия вариант е ГСДП, ХСД/СДС/ Св. Демократи. А не е изключено да има нови след някой месец.

3

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРМАНСКАТА СВОБОДНА ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ИЗКЛЮЧВА ВСЯКАКВА КОАЛИЦИЯ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ А БЕЗ НЕЯ НА ГЕРМАНСКОТО БСП НЕ МУ ДОСТИГАТ 5 ДЕПУТАТСКИ МЕСТА ЗА ДА НАПРАВЯТ МНОЗИНСТВО! ТЕ ПРЕГОВОРИ ЩЕ ВОДЯТ НО НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНАТ! ПАРТИЯТА НА МЕРКЕЛ ОТНОВО ЩЕ УПРАВЛЯВА В КОАЛИЦИЯ СЪС СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ И АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ!

2

Анонимен

преди 2 години

Зелените и Свободните са прекалено либерастични.

1

не може да бъде!

преди 2 години

Разбира се ,че социалдемократите ще успеят да съставят правителство със Зелените и Свободните демократи.А догодина ще има нови избори -предсрочни!