48

Додо

преди 2 години

Вашингтон Компоуст може това - да сипе г0вн@ по Тръмп. Антипрезидентът Биден се разпада пред очите на целия свят, с него и политиките му се разпада и Америка, но либерастк***та пропаганда пише безумни статии за формата на гениталиите на Тръмп с цел да отклони вниманието на света от факта, че Тръмп спечели изборите, а Дийп Стейт натресе дъртият, дементен педофил и кукла на конци Биден. Туйто.

47

Тръмп

преди 2 години

Тръмп спечели ! Това плашило което е в момента открадна изборите с политическата мафия . Най голямото падение за Америка .... политическо , икономическо и морално !

46

Тик-так

преди 2 години

Какави пропаднали жени продават лъжи! Тръмп ви е трън в очите, че видя сметката на глобалистите. Вашингтон пост е комунистически вестник на демократите, лъже и маже. е, Тръмп не е като Клинтън явно, оня с пурата и Моника в Овалния кабинет.

45

Анонимен

преди 2 години

Тръмпи си е фен на Путин, те затова предприеха медиите в САЩ такава кампания срещу него :))

44

Анонимен

преди 2 години

Боли ме мухоморката

43

...

преди 2 години

Една година не е президент вече, кога ще започнат да обвиняват Байдън за драмите или все Тръмп ще е виновен. На Обама 6 от 8те години Буш му беше виновен. Дойде Тръмп 6 месеца се жалва от каква *** е оставил Обама после почна да се хвали какво е направил ТОЙ. Сега дойде Байдън и 1 година Тръмп е виновен за всички проблеми на света.

42

Анонимен

преди 2 години

бул шит! маде ин юесей

41

тя

преди 2 години

Колкото повече го плюят, толкова по- синпатичен ми става !

40

пияница мистик

преди 2 години

Ами то още в самото начало се знаеше за най-глупавия президент на САЩ, че е назначение на джуджето убиец след намесата му в изборите. А поведението на Тръмпанара след като изгуби сега изборите е на типичен комунист. Отрича да е загубил, докрай пуска фалшиви новини, че били подправени, чак бунт организира. Да ви напомня това на някои партии и у нас?

39

Анонимен

преди 2 години

Тръмп си признава, че има акъл.

38

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

37

На клоуна му

преди 2 години

спряха рублите.

36

Тексаски виц

преди 2 години

Неделя вечер.Джо гледа мача в имението на Обама-Мартас Вайнярд.Сто хиляди на стадиона скандират Ф***к Джо Байдън!Картофът скача радостно гордо казва на Обама-Видя ли Барак,всички искат секс с мен!!!

35

перчема беше най

преди 2 години

голямото падение в историята на Американската президентска институция.

34

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС БЕЛИЯТ ДОМ Е ПРЕВЪРНАТ В НАЙ-СКЪПИЯ СТАРЧЕСКИ ДОМ В АМЕРИКА

33

Джо

преди 2 години

Тръмп е престъпник,защото при него 4 години педофилите и джендърите страдахме неутешимо.

32

Джо

преди 2 години

Все едно не знаем че Тръмп е предател и престъпник.

31

Факт

преди 2 години

Тръмп загуби 1/3 от богатството си докато беше Президент.Джо Байдън влезе в политиката преди 48 години гол като пушка.Това не му пречи да декларира последните десет години по 15-20 милиона приход на година.Притежава имоти за 60 милиона долара,а вице и президентаската заплати са по 200 хиляди на година.Барак Хюсеин притежава над 130 милиона след 15 години в политиката.

30

Анонимен

преди 2 години

Русия е суровинен придатък на Китай, а от друга страна Китай е дефакто колония на Америка. Следователно Путин е във васални отношения със САЩ и е на директно подчинение на действащия американски президент. Както си спомняте само 24 часа след подаването на командата от Белия дом, Горбачов разруши СССР без да му мигне окото.

29

Анонимен

преди 2 години

америка е европа, европейци са я откраднали от индианци, лъжа ли?