130

Киро

преди 2 години

То по принцип няма и много варианти за Иванов...

129

ББ

преди 2 години

и г-н Иванов...не сме ***...г-н Атанасов не бе ли служил в ДС? и как така училият в САЩ,ВВА Радев "шофьор" на самолет не приемате...а приемате ченгета от ДС...обяснете моля...нещо се объркахме!Командира ви...бе преподавател по...вече не помня...ама бе...много "американска"

128

ББ

преди 2 години

До тъпотоюмручето...е символ...символ на решимостта на Народа ни да се бори за Свободата си!...с "юмручета" оцеляхме 500 г. под османско,45 г. комунизъм,30 г.мафия...и сме тук...предните са история..срам са за децата си,няма и пени от иманетата и "шкафчетата" с кюлчета...не помним имената им дори..БГЮмрука е символ на решителността на Народа ни да се бори за Свободата и Справедливостта..натискат ни с цени,ток,газ,макета,"приятели САЩ,ЕС" да продадем честта и достойнството си,Народа си,Предците

127

Ева

преди 2 години

Двуличник

126

Пак по опорката?

преди 2 години

До ***: *** е да не виждаш разликата между протести срещу едно корумпирано управление и "подстрекаване на простотията на бунт".

125

Фло

преди 2 години

Издигането на самостоятелен кандидат-президент ще е поредният резил за ДБ. Никой няма да го подкрепи, за парламентарните вероятно ще са под допустимата граница или в най-добрия случай ще са малко над нея. Ицо още от сега да започне да си пише репликите за провала.

124

тъпото

преди 2 години

До Анонимен а юмручето, това е подстрекаване на простотията на бунт срещу законно избраната власт...

123

Ива

преди 2 години

Нали уж щели да си имат техен кандидат? Който и да е, едва ли ще спечели много гласове

122

Анонимен

преди 2 години

Е тогава я влезете в парламента,я не!

121

Спомням си

преди 2 години

На Пинокио май започва да му светва ! А колко възторжено хвалеше Фигуранта преди няколко месеца ! Сега когато започна да усеща, че неговия идол до преди няколко седмици му крои шапка - обърна палачинката ! Както е тръгнало - да не стане най-големия фен на Борисов след яколко седмици !

120

ДОВЕРИЕ ЗА БОЙКИКЕВ!

преди 2 години

На наследника на комунистически партизани Бойкикев- никакво доверие!

119

Лили

преди 2 години

С тва шикалкаване ДБ правят чудна услуга на Радев просто!

118

Помнещ

преди 2 години

Другарят Иван Костов си беше внедрен да разбие де що е дясно. Разбиха СДС, разбиха Синята коалиция, Реформаторския блок,сега пък за "демократи" се изтипосаха. Едно време на американците никога нямаше да им хрумне "китайският"номер...ние сме комунисти, долу Съветския съюз! Така и внедрените ченгета...Ние сме "десни", долу ГЕРБ! Истината е , че дори и самите комунисти се отнасят с презрение към тях!

117

безпартиен

преди 2 години

Радев си еот БСП.Те го издигнаха и той тях си слуша.И всички дето ще го подкрепят са като него-от БСП.На практика президент е Йотова,а не Радев!

116

Анонимен

преди 2 години

ДБ, в сегашния й вариант, спокойно може да се закрие и никой няма да изпита дискомфорт от това )))

115

Курдо Коленков

преди 2 години

Бойкикев, видяхте ли до къде стигнахте, когато преди 5 години подкрепихте Гадев на втори тур, а? Тиквата ви би шута от правителството, вие решихте да правите напук, и останахте извън парламента. Сега сте вътре защото използвахте ковид-кризата за политически цели, но и това ще мине. Особено ако Маджо също ви врътне кранчето, ако не го е врътнал вече :)

114

Русенец

преди 2 години

напълно съгласен съм, че Радев трябва да отиде в историята. Успя да ни подлъже преди пет години, но до тук. Нищо съществено не успя да сътвори, освен метежи, антиваксърска политика и да угажда на жена си. Трябваше да получим такъв звучен шамар в балтийските републики и публично да заявят, че президентската двойка е нежелана, понеже са имали контакт със заразен. Горката Деси Радева, не успя да разходи тоалетите си. А това което ни очаква зимата е страховито. Студ, криза, глад.Като Виденовата зима

113

Анонимен

преди 2 години

За първи път съм съгласна с Христо Иванов. Вредно е за демокрацията такава концентрация на власт в ръцете на Радев. Той просто повече не трябва да е президент. Да развива политическа кариера в партията си.

112

Иван Костов

преди 2 години

Спомнете си конфузията на този откровено нечистоплътник, в стремежа му да прави маймунски жестове, в разговора си с един бивш депутат ДЛ по време на т.н. " протест"... Едно име, споменато от последния хвърли в потрес цялата ни нация. И това човече, ще оправя съдбините на народа ни... Пази Боже !

111

Анонимен

преди 2 години

Винаги има тайни договорки, когато става дума, за постове и порции.