80

гражданка

преди 2 години

Като положите асфалта, бизнесмените ще отиват за отрицателно време да си свършат работата....Ясно ли ти е, или ти си се возиш като куфар, и жена ти....и хич не ти дреме за бизнеса. Не задавай *** въпроси г-н Пр...нт, че не се траеш вече.....

79

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ТРЪБИ И АСФАЛТ СЛЕД 20/30 ГОДИНИ КАЗВА РАДЕВ- ТАКА ЛИ АКО НЯМА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА КАК ЩЕ ИМА ДРУГО- НЯКЪДЕ МОЗЪЧНИТЕ МУ МАГИСТРАЛИ СА ГРЪМНАЛИ И ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ- СЛЕД СЪЩИТЕ ТИЯ ПРИКАЗКИ, ГО НАТИРИХА ОТ ТАЛИН.

78

ББ

преди 2 години

До Бай Петкоама чий тръби...и чий икономики бре...на путин и към офшорките на дпс-гроб...и сателитни с тв-та,объркали сте Народа...това не е виденов...сценариите ви работят против вас...нескопосано го направихте!!!

77

ББ

преди 2 години

До Ядосанлъжат тр.ло.е на гроб,манипулират...комбина са с дпс,около 70 % от живеещите в България ще подкрепим Президента Радев за втори мандат,това е истината...останалото са манипулации и лъжи на мафията с офшорните и сайтовете през които манипулират...така си мислят,защо Радев?посочи поименно мафията,изкачи Шипка с Народа ни!малко ли е...учил в САЩ...за "шофьор" на самолет...да качат боко бре да се повози...

76

ББ

преди 2 години

До Анонименвинаги можеш да го срещнеш,ежедневно е сред хората...внимавай какво си пожелаваш...руско ***,"армията" от *** няма да спаси путин от гнева на руският Народ!!!...прочетете историята си бре...заплашваш Президента на България...с 7.62...внимавай какво си пожелаваш...това не е игра...играете срещу Народ!

75

Бай Петко

преди 2 години

Асфалта и тръбите не се ядат, но развиват икономиката *** такъв!

74

емигрант

преди 2 години

Мен лично ме е срам от това че този индивид ни е президент.Срам ме е че такъв носи български пагони.

73

Анонимен

преди 2 години

До izh.......Ще ми се да те срещна с един Izh, кал. 7.62! Само да видя какво ке потече от крачолите ти...

72

До 84

преди 2 години

Мии си зъбите и си лягай,че утре си на училище!

71

Анонимен

преди 2 години

Стига си лъгал радеф,рейтинга е безценното ти.

70

Миро

преди 2 години

До 82 Ядосан Я не се перчи ако обичаш,защото и ние сме ядосани,ясно ли ти е.Вие в чужбина закопавате България 2 пъти с вашия избор.Много ли ви допада Радев ,ме е под-лога на ченгета,олигарси и доносници а?Ти не виждаш ли кои влизат в комитета който го издига?Как не ви е срам-след като не живеете в България нямате право да определяте Как ще живеем ние.Идвайте си при близките ,но няма да се месите в живота ни

69

Ядосан

преди 2 години

До господина, който казва, че само глупаците в България ще гласуват за генерал Радев. Много бъркаш господине,а ние в чужбина, нито един от нас не е ***,но поне 90 процента ще гласуваме за него. Ние сме свободни, не зависим от никого. Ще видим след 14.11. т.г. и тогава пак ще коментираме.

68

Анонимен

преди 2 години

Много иновации ще има ,много чужди инвестиции ще дойдат по разбрани пътища.Партията ти и Станишев преди години развяваха като *** лъжите ,че -асфалт не се ял.Неграмотнико, случайно да си чувал,че Германия след Втората световна война,срината до земята най-напред е започнала от пътищата ,за да си завърти икономиката.Къде ще си чул ти парвеню от Славяново,слуга на ченгета,олигарси и доносници

67

MEPИ

преди 2 години

Хърватска започна да сече собствени евро-монети и е на прага на въвеждането на единната европейска валута, докато тук пак ще ни набутат в зоната на здрача със страни като Молдова, Грузия и Армения - понеже всички са много умни, а всички останали много зле.

66

E не!

преди 2 години

"Ако гледаме само на инфраструктурата, на тръбите, на асфалта, на кабелите, след 20-30 години ще ги положим, но какво след това?"Ми нищо друтарю Радев,за какво са ни,нали е важно да сме верни на Маскву!

65

izh

преди 2 години

Щедро финансирания от червените мутроприватизатори / разбирай тоталната медийна подкрепа / почна сам да си вярва, че като осигури на др. Путин геостратегическа стъпка в региона българите ще са доволни / някои българи - да / Ей, яйцевиден мозък / за гънките ми е думата/, и аз съм ЗА, ако някой ми плаща всички сметки и като тебе цял живот съм ПЛЮСКАЛ на държавна ясла. Изчезвай от хоризонта съветски яничарин такъв,

64

ха ха

преди 2 години

Фигурант Божков се взе на сериозно

63

Гумичка за триене

преди 2 години

Какво доверие бълнува продажния? Че вдигна юмрук по заповед и раздели България че скара хората ????

62

Петолъчка

преди 2 години

Чорапа да каже колко пари лапна от заплати за тези 5 години? Сметката е много проста 15 000 лв. на месец. 60 месеца x 15 000 лв. = 900 000 лв. Аре да вземеш да се разкараш с Фиона, че сте много нагли кво ще кажете!

61

анонимен

преди 2 години

Радев,не забравяй и за хората,които хич ти нямат доверие.Те никак не са малко и ти успя да ги отвратиш от себе си още повече след като тръгна да разделяш народа с юмрука си.