41

Анонимен

преди 2 години

ДО ТУК САМО ЛУНА СИ Е ПЕЧЕЛИЛА ПАРИТЕ САМА- Я ДА ВИДИМ ОСТАНАЛИТЕ- САШО АПАШО- ИЗТОЧИЛ КРЕМИКОВЦИ И ЦСКА- СЛЕД НЕГО ПОГРОМ, РАДЕВ КРЕМЪЛСКИ, МАЛИНОВ С ПУТИНОВ МЕДАЛ ЗА ВЯРНОСТ КЪМ КРЕМЪЛ- САМО ЛУНА Е ДОБЛЕСТНАТА ДО ТУК, НА ФОНА НА ТИЯ КРАДЦИ ТЯ Е НАЙ ДОСТОЙНАТА.

40

Анонимен

преди 2 години

Котва била "представител на БСП" - президентската институция, не беше ли надпартийна?

39

G. O.

преди 2 години

България няма нужда от вицепрезидент, защото е много бедна държава.Няма да има пак късмет за чудесния държавен кокал. До тук с народните милиони, воаяжи и прерогативи. Когато започна работа в телевизията, я назначиха по петолъчката.

38

Миро

преди 2 години

До 39 Много нагла беше?!Не беше,тя винаги е била нагла,от 30 год.е в политиката и винаги е била такава,даже като депутат беше още по-нагла.Това обаче не те оправдава да не гласуваш,защото така подаряваш гласове на такива като тази,и нямаш право да изказваш мнение-който не гласува трябва да приема нещата такива каквито са и да мълчи

37

Анонимен

преди 2 години

много нагла беше по БТВ.отказа ме да гласувам изобщо

36

Явор

преди 2 години

До 24 Жорж Комисията по досиетата осветли много ченгета но ти казваш като всички негодници на черното-бяло.Радев нищо не е осветили, омразата им към Борисов освети Радев ,че е слуга на ДС,олигарси,доносници и всичкия слугинаж на тия които направиха партии да сменят някакъв си ,,модел".Така действат всички долни *** ,които нямат потенциал да управляват но умеят да властват

35

Крадец лъжец

преди 2 години

Социалистите не са добре въобще по цял ден седът затворени все едно са в затвора и четът книги стари от 10 век и си мислят че са професори и че са много умни и че могат нещо да правят като прочетът една книга им одва самочуствието че са грамотни и всичко знаят недосагаеми.крепостни селянили са в феодална система ли живеят.много са мързеливи и затва българия ще изчезне.

34

до Илчо

преди 2 години

Те го и постигнаха.По тяхно време за телефон съм чакал 7 години и половина.Кола и жилище въобще не купих.Така,че сега ми се иска не Борисов , а Пиночет да дойде на власт!

33

Живко

преди 2 години

Тази и сестра и са отвратителни Пр...Ос -та..-ке....-си.Не социалистки а истински комунистки от Сливница. Абсолютно са си паднали с Прецеденто.Тя сега е мълчалива,но когато беше депутатка ,лъска шест цялата и простотия и злоба,абе най- подходящата за Руньо

32

Мършак

преди 2 години

Пазете се българи комунистите може да ви слагат новичок или радио активно вещество от 80години на миналия век и да ви тровят.не се хващаите да работите за комунист ще станете още по бедни и мизерни и може да умрете.няма да забогатеете никога ще омършавеете и ще се разболеете.те не могат да работат с хора те са биваци лъжат хората в очите и ги крадът.това са *** които ги мързи да работят и искат да лапат на готово.убиици рецедивисти наркодилъри няма оправия.

31

Така е!

преди 2 години

По послушен и изпълнителен от РР няма,нее имало и няма и да има!Въобще не ви трябва да търсите друг.

30

Строител

преди 2 години

Ако работиш при комунистоте.трябва да имаш очи и на гърба че може да ти сложат в храната или водата новичок да те натровят аз за тва не се занимавам с комонисти.ако искат 3500л.заплата да ми дават,това са опасни хора не бива шега с тях,комунистите не разбират от маитап и базици.експлоатират хората и ги интересуват само парите и личните интереси.не държат на хората които ги иважават и работят за тях.всичко е въпрос на интереси.за тва с комунисти никога повече.

29

Анонимен

преди 2 години

От БСП-КН са готови с президентската двойка: Нинова- проф.Р.Гечев. Преди вторият беше Симов, но той си изгърмя патроните.

28

Илиян

преди 2 години

Герб може да направи работното време в българия на 4 часа.така работната седмица ще стане 20 часа.така ще привлече чужди инвестиции.и ще се отворят нови работни места и повече чужденци ще си търсят работа в българия и парите ще се въртят.вдига се минималната заплата и цените се фиксират на тока и на хранителните продукти.няма да сте роби българи да работите на 8\12 часа.

27

Анонимен

преди 2 години

До Илчо Близо си до истината. Това с минималната заплата го остави. Минималната заплата не е критерий за нивото на икономиката. *** искат всички да са бедни и неуки, защото тогава червените им идеи вървят. Един *** и беден човек можеш лесно да го убедиш в съществуването на утопия и как разбираш ли за бедността му са виновни други.

26

Илчо

преди 2 години

Комунистите искат нарочно да сме бедни.да ни държат бедни да не можеме да се развиеме.нарочно държът минималната заплата толкова ниска да умираме от глад и да мизерстваме,със сътворените и измислени от тях кризи пропаганда и популизъм.защото ако вдигнат заплатите ще фалират защото повечето от тях имат заводи и ако направят минималната заплата 1500л.няма как да плащат и фалит.лъжат хората и крадът и с газъси,като отнемат вниманието на хората от проблемите.

25

Хак да им е!

преди 2 години

Нинова заложи авторитета си и вместо да издигнат кандидатура от БСП, гласуваха за неблагодарния кариерист Радев.

24

Анонимен

преди 2 години

Социалистите от русия ги е страх да вдигнат минималната заплата на 760.нямат сърце,нямат политики нямат основа нямат философия.герб може да направи минималната веднага 1000 лева,и на третата годима да достигне 1500л.до 5 години може да ви направи наи богата държава в европеиският съюз.тази е остаряла философия закърняла за изостанали хора.философията на маркс ли е марк твен ли е наи продаваната книга в света бля бля.оня автора си е напълнил джоба от такива като вас.това е невъзможно нереално.

23

Анонимен

преди 2 години

Радев и Йотова ИЗИГРАХА най-нагло Нинова и социалистите в БСП!!!

22

Жорж

преди 2 години

Комисията за досиетата за 25 години не можа да освети гадовете от ДС ама Радев ги изкара на светло! Българино не ме гледай умно! ВИЖ ГИ!!!