36

Димо

преди 2 години

Корнело през цялото управление на Борисов крещеше за някаква паралелна държава,без да я назовеш -е снощи видяхме коя е-целия инициативен комитет на вашия Прецедент-ДС ченгета,олигарси,доносници и техните деца.Това сте вие комунистите долни негодници,***

35

БСП

преди 2 години

От както падна хунтата на ГЕРБ от власт, всичко в България върви само напред и нагоре!!

34

обещано

преди 2 години

Непротиворечете на Радев че ще вдигне не самолета а юмручето и цените.

33

СССР

преди 2 години

Гладът е по-силен от тока!!

32

Анонимен

преди 2 години

алоу, стига замазване! намалете цената на тока!

31

Анонимен

преди 2 години

Корнелия щяла да ни дава помощи за ток. Я първо БСП да отговори колко от нейните членове са пряко ангажирани с търговия с ток и износ за други държави. Колко от тази печалба захранва БКП.

30

Анонимен

преди 2 години

Червената комунистическа енергийна мафия дере народа, а БСП, ДБ, Манолова и Радев я пазят защото получават дивиденти. Единствената мярка е спиране на износа!

29

Анонимен

преди 2 години

Айде на мерките, насам народе! Гласувай за бе-се-***! Не се блъскайте!

28

Анонимен

преди 2 години

Ние Ромите ток не плащаме, но щом дават помощи за него... ще вземем. Како Корни дай парата *** и ще фъргаме за Радев и Радевица на изборите като бонус

27

Анонимен

преди 2 години

Абе аз в кома ли съм бил. Тез кога дойдоха на власт, че и мерки предлагат?

26

Анонимен

преди 2 години

Каскета Гешев освобождава дом намер 5 в резиденция Бояна или е настъпан здраво от ЕК и Америка или се гласи да бяга. Черни облаци се задават над ОПГ ГЕРБ токът и газта няма да се увеличават, правителството ще помага на ресторантьорите и собственици на заведения Гербавите няма сега с какво да се захванат да създават хаос. Втори мандат за Радев служебно правителство и нещата лека полека ще се оправят макар и трудно след 12 годишното катастрофално управление на мафията ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 2 години

Според мен е доста малоумно първо да вдигнеш цените на тока, а после да даваш помощи на ха хората да го плащат.. Неможе ли просто да се ползват мерки, цените да не се вдигнат. Да субсидират електродружествата например, а те в замяна да не повишават цената за крайния потребител.

24

фигаро

преди 2 години

заплащане от 18 лв/час и нагоре според професията , бранша и квалификацията . премахване на практиката "общ казан" във всички сфери на бюджета , лични пенсионни и лични здравноЗАСТРАХОВАТЕЛНИ сметки . това за начало е добре .

23

БСП

преди 2 години

Четри пъти мери еден път открадни а *** да е яко.

22

Анонимен

преди 2 години

Тая муймуна няма ли да се разкара

21

Анонимен

преди 2 години

Вместо да раздавате парите ни от данъци що не включите всички електроцентрали на въглища, които така или иначе си копаме? Въпрос с повишена трудност.

20

Брадаф

преди 2 години

До Анонименнеразумний еди-какъв-си, както би казал Паисий, стига слуша герберастка пропаганда, ами си дай сметка, че Радев системно крие срещите си в американското посолство и с американски дипломатически и федерални представители. С Митрофанова се снима, за да може да лъже червените бабички да гласуват за него, а и такива като тебе, които гласуват срещу него уж защото е комунист. Аз гласувам срещу него и съм комунист!

19

Анонимен

преди 2 години

Твоя "американски предател" е първа картица на Путин. Не реви и аман от лъжци.Да последния месец поне два пъти се гушка с Митрофанова пред камера.

18

истина

преди 2 години

Предлаганите четири мерки от Нинова са за вътрешно партийна употреба. От БСП нищо не зависи.

17

Bradaf

преди 2 години

На изборите: независими кандидати на БСП, Демократична България, ГЕРБ, Възраждане, ДПС. Има шанс да свалим чучелото на Козяк от Дондуков 2. Никога повече националния предател и американски пудел Радефф (Брадав, както го нарече шефа му) в българска институция!