36

ман

преди 2 години

Предлагам българите да излязат на площада и да се бият по между си до откат. По групи, например Гербаджии срещу протестъри, ваксъри срещу антиваксъри, мутри срещу рая, ЦСКАри срещи Левскари и т.н. Докато се бият, да махнем оградите по границата, за да си минават хорицата бягащи от мизерията на мирната религия на изток.

35

Отговор

преди 2 години

До 41 Само голи приказки не става! Засега единственото ,което сте извадили, е една ченгеджийска постановка с Мата Хари, която от една "прекрасна" госпожа ,се оказа обикновена ***! И до изборите само тя ще ви е патрон! Докато примерите за газене на Конституцията от Радев са ежедневни, и той даже не го и крие, а парадира с това!

34

ДА ВЕ !

преди 2 години

Президентът ''гази'' Конституцията !А ''вожда'' на герб , въобще не я газаше ,... А ? Къде ви е вашият Президент , пак ли чехл..ютУ !

33

напротив ..

преди 2 години

До О хо хо.. Бай Данчо се оСЕЩА !

32

Е!

преди 2 години

До Обективно..ПИТАЙ МАЙКА СИ !Това ли е най-важното ?

31

Анонимен

преди 2 години

До Радо - президентът гази непрекъснато конституцията и други закони! Дава пример! Народът се кефи и прави също като него!

30

О хо хо

преди 2 години

Радив се врътка между ДВЕ ПАСЬОЛСТВА, САМО БАЙ ДЪН СЕ НЕ УСЕЩА, МИЛИЯ!!!

29

Обективно

преди 2 години

А КОГА ЩЕ СЕ ПРОИЗНИСЕ КС ОТНОСНО ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО НА НАШ КИРЧО????КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ЧАКАТ??? ДА ЛИНАТ ИЗБОРИТЕ ЛИ??

28

гал фон

преди 2 години

Много бавно се учи този президент.

27

Анонимен

преди 2 години

Първият звучен шамар за президента, който раздели нацията и управлява тъпчейки конституцията. Вторият шамар от КС ще е с опакото на ръката и ще боли повече, тъй като Кирчо харварда не отиде до Букурещ да си вземе бележката.

26

Радо

преди 2 години

Никой няма право да си присвоява власт, която не му е дадена по закон, независимо дали това са ГЕРБ, БСП, ИТН или който и да било друг, щом като конституционният съд, който в голямата си част са хора на Радев, не можа да каже на черното бяло това говори доста и то не добре за тези, които искаха да изчегъртат статуквото...не може с незаконни действия да се говори за нов морал

25

Bai Asen

преди 2 години

Най-голямата глупост е разделението на властите, съдебната система го доказва!

24

ааа

преди 2 години

Толкова ли е трудно да се направят промени в частта- от деня на изборите,действащото към онзи момент правителство(което се води в оставка един месец след изборите) да няма право да почва нещо грандиозно,освен ако не е заложен срок за започване,да няма право да УВОЛНЯВА или НАЗНАЧАВА от/на високи постове в държавната администрация,защото ако са изгубили изборите, за последният месец могат да колят и бесят като за последно и не говоря само за герб,абсолютно за всички

23

Е как така бе

преди 2 години

Конституционалисти! Нали сме парламентарна република. Откога МС е по-висш орган от НС?! Недпустимо било НС да суспендира решения на МС. Май всички конституционалисти са като Петър Илиев, нагли преписвачи с празни кратуни.

22

Анонимен

преди 2 години

на въстание!угнетените и подтиснатите ще се наакаме публично!

21

бррр

преди 2 години

До 2луп - скоро, скоро, кога? Когато цъфнат налъмите ли? С тия амеби и връзкари от служебното или някои други връзкари, на които им текат лигите за власт от десетина години насам?

20

До 2луп

преди 2 години

До 2лупКак по-точно са назначени от ГЕРБ и Гешев? Има квота на президента, включително и Радев е назначил съдия - Атанас Семов. Има квота на ВКС и ВАС (двама са назначени по време на председателството на Лозан Панов). И въпреки това решението е ЕДИНОДУШНО!!! Нито един не си е плюл на биографията и не е изказал особено мнение по въпро, който е повече от елементарен

19

До Юмруче

преди 2 години

Ти може и да не си в час, че всеки може да протестира срещу което и да е правителство, ама народът е малко по-умен от теб и останалите от гербиджа.

18

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

17

Пророк - родолюбец

преди 2 години

Мале, мале, мале... До всички българи, които бяха по площадите 2013-14 и 2020г. Бъдете будни, трезви, защото мафията като рикаещ лъв е захапала плячката "България" и не я пуска. Просто усещам в духа си, че след 14 Ноември ни чака революция, дано да е нежна, но ако трябва и кръв ще се лее...