129

Анонимен

преди 2 години

Ама сащ е най-демократичната държава в целия свят, какво се обърка

128

До граматическат пол

преди 2 години

Браво видял си как съм написал дума грешно. Това не променя факта, че не разбираш какво четеш. Езикът е средство за разбиране и комуникация, реално няма значение дали съм объркал една буква в дума, която явно си разбрал. Проблемът е, че аз съм машинен инженер, и мога да мисля, разбирам цифрите и статистиката, а ти знаеш, как някой някога е решил, че трябва да се напише дума, Оспех ;) ти желая, защото очевидно нямаш качества, хващайки се за буквички, а не за смисъл.

127

Анонимен

преди 2 години

Деблазио си го търси, да не висне на някой стълб накрая!

126

до 126

преди 2 години

Ако някой от тях си имат порядъчно състояние ама хич не им пука дали ще работят или не!Сигурно още 9 живота могат да живеят без да работят!Не ги мислете докторите в САЩ!Медицинска сестра там получава 120 долара на час,а лекар колко -не знам!Де да помислим ние как зимата ще изкараме с новите цени на ток,парно,горива,храни и всичко останало.Милионерите ще оцелеят и тук и там,но ние....

125

Хм

преди 2 години

Забележете,че принудата идва от работодателите.Още преди 2-3 месеца гледах пресконфереция на Байдън в която той изискваше федералните служители да са ваксинирани.Тези които плащат заплатите,те принуждават.И у нас е така-познавам готвачка,която заради това се е ваксинирала.Заплатата и добра,собственика посъветвал персонала и се ваксинирали.Основно в туризма има 100% ваксиниран персонал,нали?

124

Анонимен

преди 2 години

До 135 . Учи български, само с основно образование ще ти се смеят винаги! Например, обеждавам не произлиза от обяд, а от убеждение и се пише убеждавам!

123

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се обеждавам как четете, но не разбирате нищо. Първо в Щата има 450 000 медицински работници, не лекари, а всички, това са сестри, санитари и прочее. Второ 380 000 са ваксинирани и само 72 000 не са. Обаче защо да не почнете да плямпате, как лекарите не искали да се ваксинират.

122

БГ

преди 2 години

Не мога да си обясня защо медиците не говорят истината. Съгласен съм че голям процент от ваксинираните хора ще са носители без симптоми... От опит го знам... Но мед. специалисти които са имунизирани и са в чисти отделения ще убият бая хора приети там и нямат ваксина.... Това е проблем за който никой не мисли. Ваксината не е задължителна за всеки....

121

Анонимен

преди 2 години

72000 медици ще останат без хляб, но няма да се "ваксинират"! Няма нужда от коментар.

120

Нашто отделение

преди 2 години

12 лекари: 6 изкарали, 6 ваксинирани, 2 и едното и другото

119

Хехе

преди 2 години

Няма страшно! Мангъров поема Голямата ябълка..

118

Анонимен

преди 2 години

Значи, до вчера всички лекари тръбяха и обеждаваха хората да се ваксинират, а сега самите те бягат от ваксинация, е сега на кого да вярва човек?Нали ваксините са най хубавото нещо на света, нали те предпазва ли да не умрял човекът.Колко сте долни, нагли и безкруполни като опря квадратният отзад и като знаят за какво става дума започнаха да бягат като мишки от потъващият кораб.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124: Къде са се върнали към нормалния живот? Я провери Израел, САЩ, Англия, Япония, Малайзия, Турция и други с над 50% ваксинирани. Провери stringency index-а (оценка на всички налични covid мерки) на всички супер ваксинирани държави! Към нормалния живот отдавна са се върнали неваксинираните, които проумяват всичката измама покрай тази пандемия. Останалите още носите по 2 маски, въпреки че сте се "защитили" с ваксина и поглъщате пропагандата и треперите от страх, и злобеете.

116

Анонимен

преди 2 години

Брей навсякъде ги изкарват глупави тези лекари бе, и в Ню Йорк и в Париж и в Рим и в Атина.Уж лекари пък не се вакцат даже и под заплаха от уволнение!А пък онези така са се загрижили за нашето здраве че са готови дори да сринат здравнатата система за да ни помогнат!😂

115

Шаши

преди 2 години

Бързият залез.

114

Анонимен

преди 2 години

Където хората са по интелигентни се ваксинираха и се връщат към нормалния живот, където има събрана ***, като в Ню Йорк е трудно.

113

Анонимен

преди 2 години

Истината за тези ваксини е че няма истина само догатки

112

Анонимен

преди 2 години

Супер да дойдат у нас пациентите като чуят са лекари от САЩ ще имат клиантела

111

Анонимен

преди 2 години

В Италия като съкратиха 40 000 здравни работници, оказа се че само 400 от тях са лекари. Така че по-кротко! Докторите са ваксинирани. Те знаят!

110

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Не забравяйте че останалите 84% също ще са неваксинирани до края на годината, ако не сложат задаваща се трета доза. И отново ще се окажат неваксинирани когато излязат новите подобрени вакси около Великден 2022. И така докато се събудят. Ваксиизмамата е завинаги.