19

Анонимен

преди 2 години

Оставка на некадърното служебно правителство! Съд и затвор за всички членове на ОПГ на Румен Радев!

18

до ?!?

преди 2 години

аха и ти си от всестранните разбирачи от Миг29 до морски плаващи кранове и съоръжения

17

Анонимен

преди 2 години

Тези здраво напълниха гащите. Честито на летуващите догодина!

16

Велика некадърност

преди 2 години

За какво са тези хора в морска администрация като за две пари работа не вършат. Цяла седмица, когато времето беше почти за плаж не можаха да докарат кран и машина за опаковане. И накрая, като ги докараха, машината не работи а кранът сипе половината тор в морето. Тези хора са там само кафе да пият и рушвет да прибират, за друго не стават. Заслужават да ги уволнят всички до един.

15

?!?

преди 2 години

За международни новини е тая спаситена акция . То даже спасителна да е наречеш ще излъжеш, по скоро замърсителна. Абсурд някакъв! А сега кой наси отговорността за тия дивотии, къде са хората кой е планирал, кой е дал разрешение и кой е разпоредил този абсурд с разлива в морето да продължи. И тея ли загубиха пространствено орентация или неква друга.

14

1

преди 2 години

Пълни ***. Да не мислите, че случайно са решили да разтоварват посред нощ. Като знаят, че нищо не е в ред да се бяха обадили на румънците и да молят на колене за помощ. За ден най-много щяха да им пратят и влекачи и кранове и баржи от пристанището в Констанца. В замяна можеше да им дадем пак Южна Добруджа, поне да не се мъчат хората там и да видят най-накрая какво е европейска държава.

13

До бесен

преди 2 години

Какви Радеви калинки бе, аланколоооооу? В Морска администрация са хора от времето на ГЕРБ, некадърни дърти ченгеджийки кадри, които чакат до последно инструкции от х-л Берлин, Банкя и Сараите какво да направят, да не настъпят нечий интерес.

12

Анонимен

преди 2 години

От 3000 са разтоварили 200, сигурно още толкова са отишли в морето. Има ли нещо, което да работи както трябва в нашата държава?

11

до бесен

преди 2 години

ама те калинките са си на Боко бе, какъв Радев ми говориш, да не би Радев да е назначил шефовете в Морска администрация, Пристанищна инфрастуктура или Радев има фирма с плаващи кранове баржи и подобни морски съоръжения.

10

бесен

преди 2 години

С какво Радевите калинки са по-добри от Боковите? С нищо. Все същата некадърност. Десет дена се чесаха по кратуните какво да правят и накрая единственото което направиха е да замърсят района на крушението!

9

Лудко

преди 2 години

Ами нали има създаден щаб по този въпрос??? Айде сега целия щаб в колона по 1 към ареста!

8

Анонимен

преди 2 години

Шефът на *** - директно зад борда. *** за зеле не става. Ако беше някой танкер ...

7

Анонимен

преди 2 години

това не е от ден два, 31 години се разипа не само военнен но и търговски ,драгажен и Строително технически флот. Нищо не се инвестира в техника всичко се разпарчетоса по фирмички и е пълен хаос. Държавата е клекнала пред фирмичките да вземат да окажат съдействие. Жалка история. А на Борисов нищо свързано с морето през годините не му е било приоритет. Ще ви дам пример отива на посещение в една от базите на ВМС и вместо корабите почва да гледа новата пожарна.

6

отговор

преди 2 години

До АсанНе е румънски. Турски е.

5

дедо

преди 2 години

"Българска работа"- така му се казва!

4

Анонимен

преди 2 години

Горивото източено - в морето!!!Азотния тор разтоварен - в морето!!!Всичко е ОК!!!САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Цял час ви е трвбвало да видите , че торовете падат във водата? Сериозно?

2

Анонимен

преди 2 години

Метла в Морска администрация Варна, воглаве с директора и.

1

Асан

преди 2 години

Румънски ли е тоз кораб "Vera Su"