14

Български гражданин!

преди 2 години

Вместо да се занимават с глупости да вземат решение задължително да се броят хартиените отрязъци от машините, като за окончателно да се вземе броеното от СИК!Да се опростят протоколите от СИК, а да се обобщават в съответната РИК! В СИК да се брой - общ брой гласували, по партии и преференции, без сметки!Това ще гарантира прозрачността и валидността на изборния процес!

13

?!?

преди 2 години

И отиваме на пряко договаряне. Нещо което министрите на Радев досега дамгосваха като корупционни практики, и тея са същите ......!

12

Анонимен

преди 2 години

Страх ги в тия дето плащат за вота и че не е параван вече !

11

Серсемин

преди 2 години

ГЕРБ от субсидията да си купят машини за обдишване ,защото като окапят след изборите начело с главният Тиквар ще им трябват.

10

Ст@м@т

преди 2 години

Това е демонстрация, като виждат че ще бъдат дисквалифицирани заради високата цена защо изобщо са участвали в поръчката? Някой от някъде иска да каже нещо :)

9

Анонимен

преди 2 години

Коалиция ГЕРБ-ДПС я е страх от машините.

8

Анонимен

преди 2 години

Само герберите ги е страх от машините. Те гласуват чрез метани и поклони към Вожда.

7

Анонимен

преди 2 години

Някои възрастни хора ги е страх от машините, а и не само възрастни

6

Анонимен

преди 2 години

Ехооо, бесепарите, обучете си кадрите как да гласуват с машини, някои хора не отидоха да гласуват от страх от машините, може да ви е смешно , но това е факт!

5

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Долу ПП ГЕРБ, да живее Републиката !!!

4

Нели Точева ГЕРБ КН

преди 2 години

Това е всичко, чалгари и thats off folk, идвам да ви дразня, викам стоп поп - фолк. Манолова Чалгарке, я се осъзнай с народа наш не си играй. Време е за рестарт на държавността, с ГЕРБ ще забогатеем и забравим бедността.

3

Гледна точка

преди 2 години

Айде сега възлагане на "наша" фирма. Ало, радеф, нали и ти много роптаеше, че не се работи само с обществени поръчки?

2

Кънчо

преди 2 години

хахахахха няма такива смешници, като тези които приеха този дискриминационна форма на гласуване. Как за нищо няма пари ама за машини все намират пари ? Сега да не изпднат в изключително смешна ситуация, в която въпреки закона за машинно гласуване, да не могат да осигурят машини и респективно да нарушат закона. Наистина тази държава е цирк от 6-7 мес и то благодарение на Радев и тъй наречените "партии на промяната".Егати промяната... Мислете добре на 14/11

1

Анонимен

преди 2 години

Цоциела иска да изцоца държавата. Сега е моментът за абонамента.