43

Daaa be

преди 2 години

Каква инфлация 2% ??? На НСИто им диктуват колко да излъжат че била инфлацията! 2013 си купих апартамент за 60к евро, сега под 120к няма такива цени, това са над 10% на година, а те ми цъкат разни числа по 1-2% на година, вие в кой свят живеете?

42

Анонимен

преди 2 години

Работещи бедни 380 евро, това да хода да спа някъде са ми малко, камо ли да работя.

41

Диди

преди 2 години

Честито увеличение на здравните осигуровки на безработните!

40

Анонимен

преди 2 години

Много е важно,веднага да се въведе часовата ставка,законово и вързана за Нап.Един охранител взима пари,поча- сово.Като сложат,2.90 лв,той си остава на същото дередже.Нощните не ги плащат,така,че и за тях да се помисли. Официално са 1 лв.НАП ,какво наблю- дава.Положението е СЕриозНО.

39

?????

преди 2 години

До мда....Не е виновен човека,че е осигурен на 650 лв.! Той иска да работи за прехраната си!!!!Ако не е съгласен-хайде марш на вън,следващият ще дойде!!!А трябва да се яде,като отиде на 2-3 места и навсякъде е така,какво да прави,съгласява се и..работи. Виновен е този,който го наема и краде по този начин! Виновни са тези,които не искат да хващат виновните за сивата икономика,а те не са малко,и кои са!!!!??????

38

????

преди 2 години

До Икономист.....Този Гълъб сутринта по телевизията каза,че плаща 120 лв.парно за тристаен апартамент!!!!????Смяяях.... и много жалко за нас-дали ще изкараме зимата,ще измрем от студ!!!!Как не ги е срам!Не ги ли е грях????

37

Анонимен

преди 2 години

Вдигай!Едно време нашите ми даваха по 1000лв за закуска :)))

36

мда

преди 2 години

До АнонименАма после ревеш, като ти смятат помощите на 650 лева, а не върху реалните 1800 лева на месец. Нъл братчед?

35

Анонимен

преди 2 години

Увеличаването на минималната заплата прави само едно нещо. Вдигане на данъците ви. Нищо повече . Още и още данъци

34

Чиновник

преди 2 години

Те хубаво ще я увеличат, но няма да ви я дадат, защото няма парламент, който да гласува увеличението. Може би нарочно изчакаха началника им Радев да разпусне парламента, за да започнат с обещанията.

33

Анонимен

преди 2 години

Шо сам са осигурявал на 650 лева, па сам зимал 1800. Найш ли що! Щот ако беше кот вий го искате, щяха *** осигуряват на 1500 и да зимам 1100. Арее марш.

32

Анонимен

преди 2 години

До Sava Tomv - Баш па 20% ... а и не сме 1981-а. Дръжте си парите в други валути!!!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Всъшност беше около 980 лева. Работата е, че като станишев дойде, беше 680 лева. А станишев беше там за 4 години. ББ за 12. Хммм...

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 - ааа, начи аз да платям, ти да имаш висока минимална и псоле да мий скъпу... ареее сааа разкарай, а?

29

Анонимен

преди 2 години

Ко? 76 кинта? ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТИ БЕ! После що летели цените нагоре!

28

Анонимен

преди 2 години

Възможно е увеличението на тока да се дължи на с години отлагания екологичен проблем на централите Марица Изток. Въпреки това толкова драстично и рязко увеличение ми се струва прекомерно. Особено за бизнесите това води до тотален хаос. Сега Минималната заплата - добре де но никой не вярвам иска да работи на минимална заплата. Това беше едно време 90-те когато имаше мутри. Сега всеки си се осигурява. На минимална даже чистачките по офисите вече не работят.

27

Зозо

преди 2 години

Ххахахааааа, какво ще увеличава тоя кавал Донев? Минималната заплатата се увеличава от парламента, не от Рундю филанкишията :))))))))))))))))) То вчера и она Янев помощи за бизнеса щял да раздава, ама греда - няма парламент да ги гласува. Тези хептен предизборно го подкараха по Рундювски :))))))))))))))

26

Икономист

преди 2 години

Гълъбе, кои са тези които ще увеличават минималната заплата ? Както гледам, увеличават се само гълъбите по покривите на къщите и блоковете. Този пък Донев дали е от героите на Доньо Донев или все още си мисли, че е министър на нещо в България. Нека си мисли. Както и Бойко Борисов да си мисли, че все още е министър председател. Обяснете им, че след служебното правителство има още едно служебно. След него ще има още едно. Така е с политическите лидер. Не знаят на кой свят се намират.

25

Анонимен

преди 2 години

До отровна гад . . .Те говорят в бъдеще време само. И Кирчо беше паркирал в деня на предните избори две електрически каручки пред министерството си, а половин година по късно, прословутия му завод за електромобили е на гола поляна.

24

Анонимен

преди 2 години

Чака ни радева зима и инфлация в космоса. Нормалните хора не ги касае минималната заплата, защото средно хората получават по хиляда лева заплати. Ще стане като с пенсии, разликата между минимална и средна ще е стотина лева.Комунистите знаят как да ни направят еднакво бедни.