61

анонимен

преди 2 години

Пшеницата, царевицата и слънчогледът продължават да поскъпват на европейските борси. Явно този път инфлацията ще е брутална. Всичко накуп нагоре- горива, храни, транспорт.

60

Joro

преди 2 години

Нали всички искаха да са инфлуенсъри, влогъри и тем подобни, които могат да си работят от плажа. Яжте лайкове сега, безплатно е!

59

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ МАЛКО И РАДЕВИ ЩЕ ВИДЯТ КАКВО СА ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ НЕ ПЛАТЕНИ ОТ МАФИЯТА.

58

работник

преди 2 години

Естествено, антинародното правителство на комунистите прикрито като служебно, трябва да извърши мръсната работа, за да може след изборите да говори че това са тенденциите още от предишните правителства.

57

Ся

преди 2 години

Тая като я видя и вече знам че ще почне да говори за повишаване на цената. Още от когато е на тая длъжност, дори и при понижаване на суровините, пак за това си говореше. Имаше сега хляб на промоция - 650 гр. 80 ст. т.е. около 1,25 лв./гр. Тя говори за двойна цена. Сама подготвя и напомпва нещата. Вдига цената, щото чула че всички дигат цената.

56

факт

преди 2 години

БСП заедно с левия си президент Излъгаха Този Народ. Дванадесет години Корнелия крещеше в народното събрание че се краде. 30 години Слави насаждаше социалистически носталгии. Антинародния президент вдигна юмрук срещу законно избраното правителство за да могат сега хиените да си печатат пари и да произвеждат ново поколение мутри.

55

Герб

преди 2 години

Да благодарим на - герб за -50 милярда заеми сега ще ги плащаме яко докато другарете се мотат по - атина и барселона

54

Фрого

преди 2 години

НА българския капиталист администрацията и контрола му пречи..Трябва пак 9 септември да се случи май !!!

53

Анонимен

преди 2 години

всичко идва от цените на газа, кой държи цените на газа - джуджя. Кой има интерес от още една криза в ЕС - джуджя, щото тия му играят със санкции, що и той да не им играе с кризи. да се оправят. ако му писне един ден може и танковете да извади и няма кой да го спре като няма гориво и ток нали?

52

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

А КАКВИ ОБЕЩАНИЯ НИ ДАВАХА ПРОТЕСТИТЕ- САМО ДА ИЗЧАГЪРТАМЕ ГЕРБ И ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ ВИСОКИ ДОХОДИ ЩЕ ИМАМЕ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА...А ТО КАКВО СТАНА- ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ ДОХОДИТЕ ГИ НЯМА- ОЛИГАРХИЯТА ОБРАЛА НАРОДА СИ ИЗЛЪЧИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ- СЪЩИЯТ КОЙТО ХВЪРЛИ РОДИНАТА СИ ХАОС. МАФИЯТА ПЛАТИЛА ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ СИ ВЪРНЕ ДАДЕНОТО ПРЕЗ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ И НА ВСИЧКО

51

Гореща новина

преди 2 години

Не ни интересуват цените и инфлацията ! По важно е Държавна Сигурност да спечели още на първия тур и *** и Кокорчо да са на първо място ! Ако трябва и машинките ще ударят едно рамо ...

50

пияница мистик

преди 2 години

Така, така, точно така :))) Всичко трябва да поскъпва постоянно и с много проценти. Виновни са ГЕРБ и Борисов, Европа, Запада, както и целия свят като цяло. Само нашите комунисти, дето взеха с преврат властта не са виновни. Те вина нямат, нищо че точно при тях за някакви си месеци всичко, ама ВСИЧКО поскъпна и не с 1 - 2%, ами направо с 200%, 50%, 100%...Не си играят другарите, докопат ли власт всеки път едно и също

49

Анонимен

преди 2 години

Бизнес в българия?Ми тя администрацията не разрешава бе!С тия разрешителни режими до най-простата сергия за семки какъв бизнес очаква някой?Такива закони направиха,че по-добре да се наемеш на някой работни да си му,от колкото да инвестираш в собствен бизнес.

48

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо случайно !Докато съществуват метастазите на тумора ГЕрП , ще е така - ще се мъчат да покажат с цената на всичко , че гербавите нямат алтернатива !

47

Споко бе

преди 2 години

До Истукан - Ще ти вдигнат и заплатата ! Само Бойко да стане президент и всичко ще е БЕЗ ПАРИ - нали затова бързаше да те НАБУТА в ЧАКАЛНЯТА на ЕЗ - Е ще изчакаш малко , но пък си струва - После ще си пазаруваш ЕВТИНИТЕ домати и ракия директно в Евро !!!

46

Скачайте и вие

преди 2 години

Кой не скача, е червен!

45

:-D

преди 2 години

До Red pill - Не вярваш на този , на онзи - На никой - Ми остана само Карадайъ ?!

44

Тези

преди 2 години

анализи и прогнози са безмислени....цените ще растат по много причини, най -вече защото така са решели определини кръгове....що се отнася за след 10 години, че няма да има ръчен труд, това си е жива фантазия....по-скоро ще се залага на ръчния труд за да се произвежда нормална храна..иначе ще се яде пластмаса...или както се казва пак се правят сметки без кръчмаря...

43

Анонимен

преди 2 години

Вижте на запад при демокрацията и свободата как брутално действа демократичната полиция и потушава с насилие всеки протест. А какво да кажем за мракобесните времена на комунизма със страшния репресивен комунистически човеконенавистнически тоталитарен авторитаристичен апарат. Как лесно падна комунизма 89та година, как свободно се протестираше тогава, дори и днес не може са се протестира така.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - скачаха, защото мислеха, че ето - ще станат капиталисти, ще забогатяват, а коминистите от политбюро ще станат пролетарии и ще им работят. Но стана така, че партийците от политбюро станаха капиталисти, а сега скачачите, които точеха лигитes да стават капиталисти им работят.