14

Анонимен

преди 2 години

Вакинирайте се с иРНК Модерна- най-добрата дълготрайна ваксина, за да живеете вие и приятелите Ви.Антиваксърите защитават интересите на фармацевтичните компании да си продават антибиотиците които увреждат сърцата, още лекарства още приходи милиони за тях. смърт за вас.

13

Анонимен

преди 2 години

Тук един пропагандатор се прави на 10 други и си води диалога сам. Изтрещя народът. Страничен ефект от ваксата е тва.

12

gppg

преди 2 години

Ковид зоните( извън тези в спешните мед.центрове на 2-3 болници) НЕ работят никъде.Прави се бърз антигенен тест и при всеки резултат( и положителен и отрицателен) пациентите се препращат към ОПЛ. Безплатни лекарства в зоните не се изписват, преглед от лекар няма,не се назначава рентген или друго изследване.Няма и контролни прегледи.Съответно не им се плаща нищо от т.н. амбулаторни процедури.Всичко остава за кабинета на ОПЛ, който пък в случая работи "про боно", защото не се води на първа линия.

11

Анонимен

преди 2 години

До Ами. Остават все по-малко... с тоя темп на измиpaнe....Мангъра много народ изтрепа чрез собствената им просто-тия.

10

Ами

преди 2 години

За съжаление има поне 45%, които слушат Мангъра и Долорес Кейхил

9

Анонимен

преди 2 години

До АмиКато си с КОВИД ще идеш на доктор, разбира се, а той ще ти предпише безплатни лекарства. Аз логика да си направиш сам тест и да идеш в аптеката за безплатни... нещо не се връзва. Колкото до смесването на потоците при личните 0 скоро бях за обикновен бронхит при моя личен - ами хората се пазят. Явно не слушат ***-отите тук, дето пишат глупости на кило.

8

Ами

преди 2 години

До 10 никой не ги е спрял, но ако не минеш през там с положителен тест, няма безплатни лекарства. Това с мешането също не се получава реално, защото тия дето не минат през зоната, отиват я при личен лекар, я в болница.

7

Анонимен

преди 2 години

До Ами. Ами някой да ги е спрял да се тестват вкъщи? Един тест е 20 лева в аптеката. И има колкото искаш.Зоните ги направиха да не се мешат болните от КОВИД с другите болни, за да не ги избият и другите. Нали си разбрал вече, че КОВИД катализира всички останали заболявания?Те затова ги направиха тия зони.

6

Ами

преди 2 години

Според мен ги направиха тези зони и безплат ите лекарства, за да могат да хващат повече положителни и хората да не се тестват вкъщи. Засега не сработва идеята. Относно лекарските бонуси, ами нормално е хората да искат да си получават тези пари. От години се знае, че заплащането в държавни и общински болници е зле. А социална придобивка, много трудно се отнема от хората - на хубаво бързо се свиква. Нека ги получават хората, повечето ги заслужават

5

Анонимен

преди 2 години

То няма и доктори (особено желаещи) да идат в КОВИД-отделенията.Освен антиваксърите от протеста да минат на самолечение. То нали и вируса е измама... та.... Абе да се оправят. Те някакъв антиваксър, чалгар е взел правилното решение и е отишъл в един по-добър свят!

4

Aнонимен

преди 2 години

***.ло.умието на един народ. Амин.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не го разследва прокурора???

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен4. Еш па тоъ Кфо сакаш беееее. Нема пъ дъ съ ванцинирвъме оти шъ на чeпиpвът! И посленкъ шъ на таковът сас 5житу.

1

Анонимен

преди 2 години

Любимите думички на бг лекар: средства, бонуси, пари! Продажници.