78

Анонимен

преди 2 години

Браво на доктора! Много благодаря.

77

Обективен

преди 2 години

Кой е по-ценен за обществото? Докторът-рентгенолог, или професионалния крадец?! Не е въпросът в етноса. Ако българинът беше крадец, а "египтянинът" беше доктор, пак щях да бъда на страната на доктора. На почтените трудови хора им писна да ги крадат и това не е свързано с раса. Ако проф. Чирков беше застрелял българин-обирджия, щях да гласувам за него!

76

Пищовлия

преди 2 години

Ако докторът живееше в Аризона, Тексас, Ню Мексико, Ню Орлийнз за подобен отстрел щеше да получи от Шерифа на вилаета законните 5000 зелени гущера. Това е добър бизнес, особено за щат Ню Мексико, където отстрелват доста двуноги латиноси, преминали границата и влетели непоканени в някоя каубойска къща. Значи, на този доктор требе да му даде възнаграждение, а не разни шибанялски условни присъди. Човекът е имал пистолет, за да се самоотбранява и защитава семейството си. БРАВО НА ДОКТОРА !!!

75

Анонимен

преди 2 години

Браво на доктора! Показа на дело какво трябва да се прави! Нека е пример за всички нас дето винаги ни е страх

74

Аз

преди 2 години

До 79Следващия път когато спре *** под балкона ти не чакай събери всички пари и бижута и прати жена ти да му ги занесе за да не се налага да го убиваш ако ти влезе в стаятаА сега за Доктора Много се радваме за негоУспех

73

Див Петел

преди 2 години

Тъй като битовата престъпност в България главоломно се увеличи през последните 30години и политическите представители на обществото нямаха волята да се справят с нейното контролиране, по тази причина считам че този казус не е юридически, той е политически.След като държавата не защитава населението от масовата битова престъпност, населението е в правото си да вземе защитата си в свои ръце, пък било то и с незаконно притежаван патлак.По тази причина оправдавам действията на доктора, не по юридиче

72

Анонимен

преди 2 години

Що му викате доктора, той е просто един ренгенолог, прави снимки. Това не е доктор. Не мисля, че истински доктор ще убие човек хладнокръвно, па макар и крадец. Проблемът е другаде, че или тоя трябваше да е образован и да работи или трябваше да е в затвора. Просто държавата ни е скапана.

71

Анонимен

преди 2 години

Плъxoвeтe в коментарите въртят и сучат, само и само да е е на тяхната ромейска гайда. Е, да, ама не. Номерът не мина.

70

ddd

преди 2 години

Тоя Елдъров на БХК ли е слуга? Надявам се това да е последното му дело. Готов да пожертва доктор эаради един полу-човек, жалко същество.

69

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се ! Става все по лошо.И ПОМНЕТЕ: ПО ДОБРЕ ТРИМА ДА ТЕ СЪДЯТ,ОТКОЛКОТО ШЕСТИМА ДА ТЕ НОСЯТ С КРАКАТА НАПРЕД !

68

Анонимен

преди 2 години

Явно Плъхът наистина е бил унтерменше според съда. А докторът е юберменше. И така съди съдът. По нацистки.

67

Анонимен

преди 2 години

В САЩ Доктора щеше да лежи доживот за убийство на чернокож. Корумпираната ни съдебна система е нацистка и не уважава живота. Има незаконно оръжие, убийство, прикриване на престъплението, саморазправа, лъжесвидетелстване. За 100 години затвор има доказателства.

66

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че тези които допускат хора като плъха на свобода с множество присъди са за затвора!!!

65

ЕЕМ

преди 2 години

Не съд, а медал трябва да му дадат.

64

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да се застреля някой ром смoтaняк. Малко по-трудно е да се правиш на мъж на онези, които за 30 години затриха България, като започнем през ония които "приватизираха" заводите и свършим до калинките и мафиотите, които доскоро точеха еврофондове и държавни заеми.

63

Анонимен

преди 2 години

И аз не бих оставил жив крадеца. По-добре в затвора, отколкото в гроба.А който е съдил криво.... Господ си знае работата! Амин!

62

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво! Сега държавата да му брои хиляди левове за обезпокояването.Този човек не знам как е преживял тези година стрес,заради някакъв посинял домат,който влиза в домът му с неясни цели ,и държава,която малко остана да го изкара виновен,че си е защитил!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Брао на докторя! Освен хората ликувал и обштеството!

60

Анонимен

преди 2 години

.

59

SS

преди 2 години

Ако се беше случило обратното,какво обещетение щеше да плати плъхообразният индивид на семейството на доктора ? Нямам бате ! Това щеше да бъде отговорът.На мястото на доктора тоя щеше да изчезне без следа и мирис ! Питам ? Кой щеше да търси един многократно осъждан рецидивист? Ченгетата ли ?