21

Анонимен

преди 2 години

И на всяка метростанция да сложите ефектът ще е нулев.Вече лъсна истината, колко ефективно пазят ваксините.Нито пазят,нито преболедуване леко,нито пазят от болнично лечение,а в последно време умират доста ваксинирани.Най добре е да се возите в метрото в час пик,за да прихванете и да получите естествен имунитет.Моят трае вече втора година,при все,че съм имал болни покрай мен.

20

Анонимен

преди 2 години

Докторята да вземат пример от Индия ,даваха как поставят бият ваксина на червени на светофара

19

ПроСоТо

преди 2 години

а в градските тоалетни кога и жъ открият пунктове?..Къкто вече отбелезах,а и секи го знае,там ромките фъргат хлор най-редовно и за това те са най-обеззаразеното место..Да го има изподнадпредвид гожа Моника Чеиз !.../ чеиза на мойта обаче беше страхотен...Споминям го, оти стана дума за чеизи.../

18

sa

преди 2 години

Това стана на обществена тоалетна , най нехигиеничното място в София

17

Bond

преди 2 години

Отворете пунктове по кръчмите. Все ще се намери някой колебаещ се, който след третата ракия може да се боцне.

16

Шаши

преди 2 години

Я сложете и на някоя шкембеджийница.

15

Столична

преди 2 години

община е за съд, използва деца за реклама на отрови....

14

Супер предложение

преди 2 години

"Интересно ще бъде, ако вместо за "ЗАБОЛЯЛ", здравната каса плаща на болниците за "ИЗЛЕКУВАН" пациент!" Както е било при "бащата" на медицината Хипократ (На първо място не причинявай вреда). А фарМафията къде отива? Нали целта е не да бъдеш излекуван, а държан постоянно в полуболно-полуздраво състояние. т.е. медицината е като вирусите, не искат да те убият, а само да те използват!

13

...

преди 2 години

" ..са хора, които са мотивирани и идват да се ваксинират с цел превенция за своето здраве и това на близките си".Каква превенция за здравето на близките си осъществяваш с твоята ваксина?Сума ти научни изследвания доказаха, че ваксинираните заразяват не по-малко от неваксинираните, но нашите "специалисти" още повтарят неверните мантри от миналата година.

12

Copy Paste

преди 2 години

"Производителите на ваксини НЕ носят отговорност, Личният лекар НЕ носи отговорност, Държавата НЕ носи отговорност, обаче постоянно ни втълпяват, че НИЕ сме били безотговорни, като не си поставяме ваксна!?!"

11

Анонимен

преди 2 години

До: номер 6 Що? Какво от коментарите не ти хареса? С кое не си съгласен/съгласна? Жена ми ходи да се ваксинира в болница, в триажната зона, и беше възмутена че докторът който слага ваксините е бил без маска и без ръкавици!!! Кое е по-хубаво? Да те набоде някой месар който преди малко е рязал свинска плешка и си е обърсал ръцете в престилката, или да рискуваш и да предпочетеш да не се набодеш, но да си сигурен, че никой няма да те зарази с нещо което не искаш?

10

до 9

преди 2 години

Специално за централна ЖП гара не е страшно, ще се изакам на първи челен коловоз.

9

Анонимен

преди 2 години

на централна автогара София може да инсталирате преди тоалетните пункт .Да има надпис - безплатна тоалетна който се ваксинира ,така ще засилите интереса още повече .Който не иска боц - 5 лв такса и да видите всички на зор как бързо -бързо ще се ваксинират.Същото и на централна гара.Вижте какви хубави и деи ви давам и то безплатно.

8

антиваксъра

преди 2 години

Защо?!

7

Баба Вуна

преди 2 години

А в градския нужник кога?

6

Анонимен

преди 2 години

Ееее, напълниха се коментарите с антиваксъри!

5

Анонимен

преди 2 години

Много чисто и хигиенично място, няма що. И въобще тези напъни няма да доведат до нищо.

4

Анонимен

преди 2 години

Бият ваксите на места дето и лафка не би отворила :)

3

asd

преди 2 години

Егати бизнеса - 1000 човека по 5 лв - смешна работа сте с тази бизнес конспиративна теория.

2

Анонимен

преди 2 години

Що, на първия опашка ли има?