143

В.Узунов

преди 2 години

То тва пак е малкият Шейтань. Можеше и по лошо ама ние ахрените сме свикнали. Вместо да акам един път в седмицата кат няма кво да ям на десет дни ще ходя. Каурето го правят всичко тва и за тва ага умре некой от неверниците вадя на бобото зурнъта и свиря пред черквата,а кат ги изнасят си ги броя на тесбих броеницата и си викам е тва е берекет. Иншалла! За тва ми давайте фитри да ви се види и да идете в Дженетя

142

КРАСАВИЦАТА МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Вие, Сте ужасни хора, можете ли да кажете БКК - Българска Консолидационна Компания, или Десислава Дуловска в час е чела п.р.о списания вместо учебници и се е галела ???

141

Анонимен

преди 2 години

Юли, август и септември голямо поребление на отопление има от софиянци, няма що!Големи загуби е регистрирала Топлофикация както винаги!

140

1-н

преди 2 години

Кадията яко разписва фактури...

139

Хе хе

преди 2 години

До Демократ Демокрацията е от Сатаната ! От пъклото ! Гей паради ,еднополови бракове ,наркомания ,хомофобия към нормалните хора ,християните ,семейството . Ксенофобия и расизъм към автохонните народи -

138

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До Анонимен Лъжльото от Банкя , крадльото Червеногербер,Нали се пенеше ,че няма нужда от Южен поток ,от АЕЦ ,Белене , ,гьол било ,блато . И кво праим ? Купуваме газ от Турция ,после и ток от АЕЦ АК Кую, нали ?

137

Анонимен

преди 2 години

Имало свръхпечалби в производителите на ток. Защо ще вдигат цената на тока? За още повече свръхпечалби, които да раздадат на обръчите от фирми?

136

Циганин Комунист

преди 2 години

До ЗМСтранно ще ви прозвучи но, имам идея .Например възпитанието не ми позволява да говоря на непознати на "АБЕ".

135

3M

преди 2 години

До *** КомунистАбе ***, имаш ли идея за какво става дума, а?

134

Горския

преди 2 години

Ама пък за софиянци въобще не ми пука!То повечето беди които ни сполитат са заради тях!Палим си печката,дръвца колкото искаш в гората,ток не ми трябва!

133

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца Радеф разруши държавата! Най некадърните му министри избягаха след икономическото фиаско. Комунистите ***, Галевица, Бойкикев точат зъбки да разкъсат държавната хазна.

132

експерт

преди 2 години

искахте промяна , ами ето ви я . а фигуранта още не е взел власта , помислете ако я вземе , кво поскъпване ни чака .

131

Циганин Комунист

преди 2 години

На калпавия...... му пречат!Радвайте се другари и другарки, вече над 30 години имате свобода!А това че ток,парно,вода,хляб вече са лукс няма никакво значение нищо друго няма значениесамо свободата, а това че след няколко години няма да я има България на вас какво ви пука,нали имате свобода. 45 години стигат,времето е наше!Комунизма си отива спете спокойно деца!

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ето и примерhttps://filiale.kaufland.de/angebote/aktuelle-woche/detail.so_id=03963766.htmlhttps://kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obsht-pregled/detail.so_id=00095838.html

129

Анонимен

преди 2 години

до 154 --- Абе *** Радев ли вдигна олиото в Кауфланд бе?? Чудиш се за какво да се захванеш герберче нагло!

128

ЕС

преди 2 години

Пробит кораб. Нали знаете за луксозния Титаник - богатите на спасителните лодки, а бедните, които се опитвали да се качат преди богатите на спасителните лодки получавали от охраната куршум в главата.

127

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добрата система, но 45 години комунизъм ни пречат да взимаме копенхагенски заплати!

126

Анонимен

преди 2 години

Как след Нова година, бе Радевци? До кога ще ни будалкате? Сега се връщам от Кауфланд - цената на литър олио Калиякра е вече 4 лева.

125

Анонимен

преди 2 години

Не вземаме, защото 45 години ни управляваха хората на чорапа и корнела , а при другаря Гечев като министър на финансите по времето на Виденов фалирахме и стигнахме заплати от по 10 долара. Затова

124

Анонимен

преди 2 години

А колко зимат в Осло, колко взимат в Осло? Знае ли някой колко взимат в Осло?