148

Анонимен

преди 2 години

По добре луна отколкото - тиквата

147

Е, така де!

преди 2 години

Щом не е манипулаторът Радев, всеки става.

146

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

С цялото ми уважение към всички представителки на нежния пол и лично към ЛУНА.Уважаема,президентството е за сериозни и политически грамотни хора,българският народ се нагледа на шоу и наслуша на чалга.Интересно какъв ще е вашият принос в сфера напълно непозната за вас-амбиции или експеримент?! Може да пожънете мимолетен успех в ромско гето,но здравомислещ човек не би гласувал за опростачването на народа,чийто представител и визитна картичка искате да бъдете пред ЕВРОПА и света-това е ФАРС !

145

Хм!

преди 2 години

Жал ми е за момичето. Тя не подозира (прости И, Господи, тя не знае какво прави!), че ако набере дори минимална скорост в президентската надпревара, ще се сблъска челно с репресивния апарат на Радев. Ще бъде охулена, смачкана и т.н. Тя си мисли, че е майтап. Не искам да съм лош пророк, но ако спечели Радев, чакат ни репресии и полицейска разправа с инакомислещите. В крайна сметка ще избираме между корупция (Борисов) и полицейщина - Белене? (Радев). Дано се появи алтернатива. Чакаме Месия, тц!

144

Анонимен

преди 2 години

Луна е най-читавата от всички кандидати!!! Смятай!!! Считай!!! Ако не се кандидатира някой по-достоен ще гласувам за нея!!! Дано спечели на 1ви тур!!!

143

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

Е ТЕ ТОВА Е РУСАТА ЖЕНА, КОЯТО ЩЕ ПРЕКАРА РАДЕВ ОТ ВТОРИ ТУР!

142

Анонимен

преди 2 години

Изкушавам се да гласувам за луна само за да е на балотаж с Радев и да гледам как боко ханъм реве от харема на Ердоган, че една проста чалгарка го е разкъсала на избори! Ако не друго поне боко ханъм ще плаче като разпран и ще е много забавно да обвинява луна в изборния манипулации като остане най много трети! Единствената надежда на боко ханъм е да пристане на Митьо Пищова след Ердоган и да събере и от него гласове и без това цял живот се издига като го порят като риба и го пълнят като агне!

141

Анонимен

преди 2 години

Кандидата на боко ханъм се оказа луна! Всички комунисти от гроб да изпълзяват от харема на Ердоган и дружно да гласуват за колежката по креватни изпълнения на боко ханъм! Под строй всяко герберче да гласува за новото магаре на вожда си!

140

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право.Фарс ще е ако бъде избрана.Като Чичолина в Италия.

139

Анонимен

преди 2 години

Е това е държава, Слави премиер, Луна президент, а Азис главен прокурор.Шъ са оправиме, евала на тия дето избягаха навреме.

138

СПЕЦ

преди 2 години

САМО ЛИНА ЩЕ СЕ СПРАВИ С РАДЕФ !!!!!АААА?

137

Анонимен

преди 2 години

Само луна може да пребори мафията!!!

136

Анонимен

преди 2 години

Луна ще спечели от 1ви тур!!!

135

Истукан

преди 2 години

Тази за свалка става, ама не и за президент. Видяхте я в Биг Брадър колко агресивна беше и нападна мъжете.

134

Анонимен

преди 2 години

И други хора говорят за себе си в 3то лице, на тях не им се смеят толкова. Щом може за един може за всички, нали така? Демокрация

133

Борис

преди 2 години

Сериозна конкуренция. Дали Рашков няма да прибере нейните симпатизанти още на 13.Х.?:) :) :)

132

Аз

преди 2 години

Що бре хора? Има прецедент - Чичолина. Е, не е била президент на Италия, но все пак вече се е случвало жена с подобна професия да влезе в политиката. Досегашните по-малки ... ли бяха?

131

Тъпанар

преди 2 години

... А пък казват, че Америка била страната на неограничените възможности...

130

сс

преди 2 години

то след Плевнелиев не може да ме учуди нищо......

129

Анонимен

преди 2 години

По-добре Луната отколкото фигуранта!