136

Ботунец -2,чака-рака

преди 2 години

Направо да купя целия квартал Ботунец-2 с ромейте барабар. Това дори и не го знам къде е :) Но щом е най-евтино там си представям,какво е.Тия хора дето работят за западни компаний стоят в София заради инфраструктурата,иначе чрез компютър и нет ,могат и от Меричлери да си цъкат по клавиатурата. Но въпросът е пътища.заведения,магазини,е затова са в София,и от там се надува балона с цени на имоти,с цени на храни, с цени на всичко.

135

До 130 с инфлацията

преди 2 години

Ако идва брутална инфлация, а ти си наброил и евентуално взел кредит за някаква панелка, а идеш в магазина и ти кажат 100 лв. за хляб, нотариалния акт за панелката ли ще показваш? Аз предпочитам да дам изгорели 100 лв. от спестяванията ми отколкото да имам панелка в Люлин. Щото при инфлация само администрацията работи След 10-15 години, като съм умрял от глад, какво като продам панелката на +? Дотогава при тази инфлация, за която говориш надали някой ще купува тухли, всеки ще мисли за насъщния.

134

Анонимен

преди 2 години

Не продавам и не търся в София. Обаче тия цени въобще не отговарят на реалността.И причината е алчността на брокерските фирми. Те (с негласното съучастие на банките) подведоха хората да се набутат с кредити за по 20-30 год и да се чудят как да ги плащат.

133

Анонимен

преди 2 години

аз си купих апартамент в Германия в селце насред гората за 35 000 евро. мани я тая София ужасна...

132

Ro

преди 2 години

133, Аз (семейството ми винаги е живяло в центъра и не бих се преместила) и повечето ми познати се натягаме за център, защото е близо и удобно за прибиране. Офертата е да си на тиха вътрешна уличка, не знам кой луд би си взел апартамент на оживен булевард. Предпочитам старото строителство заради високите тавани, кола нямам - с метрото стигам навсякъде, където ми е нужно. Уви, цяла София прилича на гето, но пък цените са като в Манхатън... българите сме си мърля4и страшни, ама алчни.

131

Стар Софиянец

преди 2 години

Броят, факт. Лозенец и кварталите около южния парк са окупирани от провинциалисти. Всички новопостроени кооперации се изкупуват от инвеститори и се отдават под наем на силистренски фермери.

130

Анонимен

преди 2 години

Ем кво исксте уе? Някакви клошари да ми се мотаят из центъра и да развалят облила на мястото?

129

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

От София се интерисуват 15% от населението,т.е. софиянци. 85% сме голямото мнозинство и нито живеем там,нито ни вълнува кое колко струва в София.

128

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха поредната манипулация на имотната Мафия,150 мин заплати било жилището, да ама не, в БГ има данък на мин. Заплата,освен това имате месечни разходи и накрая не остава НИЩО и то при режим мизерия.Така че с мин. заплата не може да си купите жилище и след 100 години.Кой ги пише тези статии и кой им вярва, пълна лъжа.

127

Анонимен

преди 2 години

Тука от милиардер нагоре драскат под тая статия. Влади Горанов, Пеевски и Мавродиев, вие ли сте драскали половината безумни коментари за Ай-Ти?

126

володя

преди 2 години

след нова година ще видим кви ще с а надутите цените

125

Сосидж

преди 2 години

Малко странен въпрос към шопите, ама вие натискате ли се в центъра? В смисъл с тоя шум, места за паркиране, ако нямаш гараж. Гледам по- младите гледат крайните квартали.

124

аз

преди 2 години

Никакъв шанс нямам да си купя жилище при приложение, че заплатата ми е над средната за София. Пазарът така реши или така го решиха. това е положението..

123

Анонимен

преди 2 години

най-изгодното е гараж - никаква подръжка , що годе евтино за купуване, 100-200 лева наем , 100% заетост по всяко време

122

Анонимен

преди 2 години

Именно защото идва брутална инфлация, тези които къткат парите ще изгорят. Активи са нужни сега, не пари!Ама защо ви обяснявам- просто горете!

121

Анонимен

преди 2 години

сега модата е мазетата да се купуват, малки, евтини и стават за живеене

120

Анонимен

преди 2 години

само две тухли или две панелни стени някой продава ли, аз ще запълня с парцаляци останало?

119

Анонимен

преди 2 години

продавам жилищни джапанки от жилището са

118

Анонимен

преди 2 години

който има акъл купува, после ще е късно кат скочи всичко

117

Анонимен

преди 2 години

Купувайте! Сега е момента за апартамента!