52

Баче Кике

преди 2 години

"Не може да се говори за пробив на ваксината при наличие на средно 2% починали ваксинирани. Те са хора с много придружаващи заболявания на висока възраст." - Като всички споминали се хора, откакто се води статистика :) Нещо почваш да се оплиташ в лъжите си брада...

51

До 32

преди 2 години

Най-точния коментар,браво! Незнам как негое срам този от децата му! Толкоз нагъл,лъжец и безбожник!

50

Но....

преди 2 години

Има и една част от вакси коѝто са плацебо ,чисти! Филма руска ролетка няма да го гледам!

49

Анонимен

преди 2 години

До "Само страхливци вярват в самолетопръскачки и 5g зарази" - Ами относно Кемтрейлс САЩ признаха преди няколко години съвсем официално, а това, че ти не си информиран си е лично твой проблем. И за ваксините не си се информирал, но си се боцнал. Пак твой проблем. Никой не ти е виновен, че си като щраус. Светът е такъв, какъвто е, а ти доколко го познаваш си зависи от теб. Щом искаш си живей в заблуда. Твой избор...

48

До 51

преди 2 години

Те много умните разбирачи с магнитизираните си тела не четат и не вярват на както им казват те конспирациѝ! Но ще повярват на случващото се до 2-3 години!

47

Анонимен

преди 2 години

До 1 милион и половина - Изчакай, много бързаш. В листовката на Модерна черно на бяло пише "нарушения на имунната система с неизвестна честота (страница 6)". Не само, че боцнатите може да имате проблеми с Ковид, но и с всички останали болести. Не ви го пожелавам, но в листовките си пише, обаче се обзалагам, че 99% от ваксинираните не сте ги чели. Да сте чели...

46

До 46

преди 2 години

Само заблудени хара и тези коѝто НЕ СА В ИСТИНАТА ,т.е с БОГ, вярват в измамната и лъжлива система и безкруполните ѝ лидери като този нелицеприятник с билет към пъкъла на снимката!

45

до самолетопръскача

преди 2 години

Тия ги разправяй на децата в забавачката, че си се ваксинирал да пазиш нас антиваксърите.Ваксинирал си се, щото те е страх за мизерния ти животец.Ваксинирайки себе си, няма как да предпазваш другите, защото ваксинираните също заразяват.

44

До 44

преди 2 години

Не бъди повърхностен ! Гледай филма The Dimming, за да видиш че не е лъжа пръсскането, и между другото думата конспирация означава заговор между 2 или повече страни срещу друга!

43

Ами

преди 2 години

По-истини са тези самолети и 5Г конспирациѝ! Всички излязоха истина! Аз познавам и виждам толкова пострадали от ваксата ,има и такива дето вече ги няма,НЕ го пожелявям на вас боднатите,но сте в голяма грешка! Така ли ще я карате като наркомманните всяка година по 2-3 дози??? Не им си връзвайте и слезте на земята и се Осъзнавайте!

42

Само страхливци

преди 2 години

вярват в самолетопръскачки и 5g зарази ;-)Ние сме се престрашили да се ваксинираме, за да пазим вас - авантьористите ;-)

41

Само страхливци

преди 2 години

се ваксинират срещу настинка

40

1 милион и половина

преди 2 години

Българи се ваксинирахме, за да докажем на неваксинираните, че няма нищо страшно.Сега какво ще се дебнем ли? Но щом вярвате на самолети и на 5G така да е.

39

Не ми трий

преди 2 години

Комента,хората трябва да знаят че ги джасат отвисоко, със самолетапръскачките!!!!! А теб ,който прикриваш те оставям на Господ!!! Ще разбереш за кво иде реч!

38

До 46

преди 2 години

Той бръснача някой друг ще го вземе да му свали ска.лпа на тоя БОК.Лу.к ! Смръдляк протдажен!!!

37

Астар Зеников

преди 2 години

До АнонименАз се ваксинирах - вътрешно убеждение! Поздрави!

36

Анонимен

преди 2 години

Тези 2% от починалите ваксинирани са 2% от всички ваксинирани или 2% от ваксинираните заразили се с Ковид? Има разлика. Не е лошо Кунчев да ги уточнява тези неща. Естествено може и да не е цитиран правилно. При всички положения ваксина, която не те пази от заразяване и от фатален край не е никаква ваксина, а нещо си, което незнайно защо милиардерите на този свят задължително искат да си инжектираме.Кога за последно някой милиардер се е интересувал от живота и здравето ви?Да ги бият на децата си!

35

Анонимен

преди 2 години

Аз проблеми с първа и втора игла нямам, защото не съм ваксиниран и няма да се ваксинирам... :) ... Ваксинираните и тези като Кунчев, които са обещавали, че ще ваксинират българския народ да му мислят.

34

Анонимен

преди 2 години

Този да започне да ползва бръснача, пък после да говори за игли.

33

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега пък напредналата възраст и придружаващите заболявания. Не е от ваксината нали? Ами значи не е и от ковид.