15

Анонимен

преди 2 години

Като чета изцепките на папагалите,започвам да се отчайвам,колко простовати хора има.Всички станаха архиолози и оплюват всичко,което е открито.

14

Лъжеш Овчаров!

преди 2 години

Овчаров лъжеш, много лъжеш , как доказа, че са точно "римски" , къде са доказателствата, а ти знаеш ли, че някъде до около 18 век е имало славяни от северозападните Балкани до територията на днешна северна Италия? И сега ние да кажем, че всичко там е славянско ли? Писна ни от глупости! Австрийците асимилираха българи в днешна Румъния, направиха с насилие и украинската нация, сърбите асимилираха пък българи и сега се чувстват македонци и т.н.,сега ти продължаваш делото с лъжите си и асимилацията!

13

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТакива пръстени-убийци наистина са били изработвани от българите, намерени са и във владението на Добротица - български болярин и владетел на Добруджанското деспотство, знам , че дори някои хайдути са използвали такива пръстени, зная за един такъв случай, когато хайдутин подарява такъв пръстен на любимата си и тя убива с него.

12

Анонимен

преди 2 години

И какви римляни го гонят през 14 век? Тогава Италия не е съществувала, имало е феодални владения на територията на днешна Италия, които са воювали помежду си, защото точно около 14-15 век се заражда лихварството там, града Рим е бил слаб тогава и не е бил някакъв център, даже Сицилия е била по-силна, тя също е била феодално владение, тоя плазмодий само манипулира българската история ,напоследък се навъдиха такива плазмодии, които напасват както им е удобно находките и историята!

11

Анонимен

преди 2 години

До ХАХАНе, наистина в цяла Европа го има, има го и при българите, при холандците, в Дания, даже и Байерн, Англия и т.н. А поне рисунката на арабския автор(пътешественик) знам, че е автентична, проблема е, че се отървахме от един лъжец и манипулатор като Алекдандър Фол и сега тоя зае мястото му да манипулира българската история и каквото открие 95% , никога не е било българско , според него,а на кого? И какви римляни го гонят през 14 век?Тогава Италия не е съществувала, имало е феодални владе

10

ХАХА

преди 2 години

Това нещо с лъвовете някой го е намерил в Англия и го е продал на овчаря!А смешната история дето приятелят му ловец докато вардел и от скука си ровел с една пръчица и изведнъж излязло туй нещо е пълен виц!))

9

Ето откъде

преди 2 години

Ето откъде ингилизите са взели идеята за трите лъва

8

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Лъжливото овчарче ... а журналята приемат всичко за чиста монета. Никакъв държавен герб не е това, а част от конска амуниция.

7

Анонимен

преди 2 години

10 - Грешка. Това е заключение (макар и грешно). Факт е наличието на печата.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е и емблемата на първото Порше, което очевидно е произведено по нашите земи. Факт!

5

Коментар

преди 2 години

Преди имах добро мнение за Овчаря но напоследък си го развалих покрай шарлатанстванията му и измишльотините които си фантазира за да се изкара велик откривател!Тоя човек е вреден с нелепиците си и изопачаването на историята!Заради подобни типове един ден ще сме с фалшива История като макетата!Същия като оня дето разруши кулата,Китов и компания дето грабиха златото и играха пиянски кечеци край в гробницата,бутафорните крепости от Итонг,измислената черква на Царевец и т.н!

4

Зозо

преди 2 години

Тоя само дипломата на Бай Тошо не е открил още на Перперикон. Носи в джоба си разни неща, уж на перперикон намерени. Ай сиктир!!!

3

Костов

преди 2 години

Седесето веднага да прати взривателя на мавзолеи Евгени Бакърджиев да го взриви!Как може тука да има комунистически мавзолеи?

2

Чоко

преди 2 години

пО ДУМИ НА ЖИВУЩИ В кЪРДЖАЛИ И ЗАПОЗНАТИ С РАЗКОПКИТЕ , ТОЗИ ЧОВЕК Е ПЪЛЕН МОШЕНИК. вСИЧКО, КОЕТО СЕ ОТКРИ В иЗТОЧНИТЕ рОДОПИ ТОЙ ГО КАРА В ПЕРПЕРИКОН И ГО ПРЕДСТАВЯ ЗА ОТКРИТО ТАМ.

1

Totenkopf

преди 2 години

Този е просто един мошеник, както повечето професори показвани ни по медиите