211

Зозо

преди 2 години

Червената пияна пасмина ни освободи от златния резерв на БНБ и държавния архив.

210

Анонимен

преди 2 години

комунистите оставиха хиляди паметници и плочи да се стопанисват от държавата.не може ги изчегърташ с векове.

209

Анонимен

преди 2 години

Честно казано ако не прочетем някоя статия някъде няма и да се сетим,че съществува такъв паметник. Ще минем покрай него и няма да се замислим какво е това. Но трябва да остане като туристически паметник. Както трябваше да се запази и мавзолеят. Като го взривиха да не би да спечелихме нещо. Само загубихме едно интересно туристическо място с история.

208

Анонимен

преди 2 години

Освободили България, от кого бре? От законната по това време българска власт! Това не е освобождение, а заробване! Даже и война са ни обявили! Влезли са като завоеватели, факт!

207

Руския

преди 2 години

Дълбок поклон пред руските освободители от османско и от фашистко иго!Ние помним!Единици платени слуги на нечии интереси не могат да изтрият и замажат с боя човешката история на предците ни. Срам и позор за техните предци.Чест и слава за братята освободители

206

Анонимен

преди 2 години

Мартин изми срама на своя дядо-руски /съветски послушник.

205

Анонимен

преди 2 години

Друга лъжа, под паметника няма кости на загинали войници. Той е там, за да символира вечната подчиненост на България, на Русия и предателството, на българските комунисти, днешните социалисти. Затова, трябва, да се премести от центъра на София. В музей на уродливото комунистическо "изкуство".

204

Анонимен

преди 2 години

Заимов по Оруел пренаписва миналото... Който сега ни е враг е нужно винаги да е бил такъв... Разбира се, ролята му на исторически ветропоказател е донякъде наследствена. Там идеята е да се обслужи най-силния на момента, а когато вече не е най-силен пръв да го ритнем.

203

Браво

преди 2 години

Мартине, с теб сме!

202

Ямболски цървул

преди 2 години

Ами да... човека е прав.1878 г.ни освобождава руската империя.Съветският съюз става 30 години след това.

201

Анонимен

преди 2 години

Една мъжка Мая ни липсваше и ето- щастие - имаме си вече!

200

Тео

преди 2 години

... да си направи изводите за себе си добро или лошо е било. Презирам хора, които в съзнателния си живот една върху друга тухла не са сложили, но имат претенции да рушат. За съжаление такива жалки създания ни управляват, и ако, примерно, Си Дзиоин завладее България точно такива ще са първите, които ще се втурнат да му целуват ... така де!

199

Teo

преди 2 години

Този паметник има точно толкова място, колкото и на американските летци, бомбардирали София - е, няма място там. Но имаме договорни отношения с Русия и те пазят наши паметници на тяхна територия - ние - техни. Но такива като този човек са вредни за България - да руши всеки може, а да гради - не съвсем. Когато заличаваме историята си, сме орисани да я повторим. Сещам се за мавзолея - можеше с малко пари да стане страхотен мавзолей на комунизма с всичките му постижения и репресии, а нека всеки ...

198

Анонимен

преди 2 години

Развил е някаква психоза- гледа като треснат и говореше малко объркано! Дядо му е герой на СССР! Ако не е психясал то тогава срам няма ли? Точно той! Позорно се държи!

197

Анонимен

преди 2 години

Господина е плащипутарник има пари за багер ..ми закарай багера бе лигоч

196

Анонимен

преди 2 години

Захари Съоянов го е казал-проклета да е минутата,в която руски крак е стъпил на българска земя.

195

Ники

преди 2 години

Много си е прав човека!Долу ***!За съжаление днешното робство в главите ни ни превръща в защитници на паметник на окупатора ни.Срам сме за великите ни предци!Позор за нас всички "паметници" на окупационната червена армия в страната ни.

194

Анонимен

преди 2 години

226 и във тази връзка два пъти съюзници с германия две национални катастрофи последната ни докарва съветския диктат

193

Анонимен

преди 2 години

Господин заимов що не иде да надраска някоя джамия

192

Анонимен

преди 2 години

баси и ба яците сте ей, като дойде истинската криза, знаем ви имената и не само.