98

Стоян

преди 2 години

От нивото на изказванията е видно колко е интелектуалното ниво у нас. Хора *** като мухи а ние сме зейнали ей такава уста. По други страни съвсем доброволно се ваксинираха 80% и повече от хората, но не, ние сме винаги най-умните, ние набиваме кремвирши, дишаме най-мръсния въздух, но много разбираме какво има във ваксините.

97

Щирлиц

преди 2 години

А защо не и ежедневни,та хората масово да ....се излекуват?

96

Статистика

преди 2 години

Ей ваксъри, знаете ли че към момента общата средна смъртност за България е 290 човека на ден - по-ниска от 2018. А вие гледайте по бтв и нова, че умирали от ковид по 150 човека. Единствените, които могат да увеличат тази статистика през следващата година са "ваксинираните", които ще увеличат и статистиката за инсулти и инфаркти. Ето ви световния брояч в реално време, който е учил математика може сам да си сметне какви лъжи бълват "медиите" - countrymeters.info/bg/Bulgaria

95

ваксаджия

преди 2 години

Проверете в Уикито, шефът на Файзър е ветринар изучен в Гърция и израсъл там. Това че е грък-евреин отишъл след това в САЩ не е от значение.

94

д-р Боц

преди 2 години

А за девойките какво ще кажете ? Да се боцкат ли ? Боц или не ? Това е въпросът. Двепм о. и д. !

93

за uдuoтuтe

преди 2 години

Къде сте бре ваксъри и трoлoве? Нали щяхте да се връщате към "нормалното" след като се набодете? Хахахаха, а честито! Редовно ще ходите(или вече може би не) до бай-фашагата с бяла престилка да ви боде а? Продължавайте да гледате фалшивите "новини" по бтв и нова и утре май и вие ще бъдете в статистиката. Поне се поинтересувайте какво има в тези "ваксини", вече варненската прокуратура е сезирана за наличието на графен оксид във "вашето спасение" - основния причинител на тромбозите, от които ***.

92

Рамзан Кадиров

преди 2 години

А не е ли по-добре ваксините да са ежеседмични?

91

Анонимен

преди 2 години

До шефът на Файзер. Върви на ****ната си, ок ? Колко удобно само, шефът на компанията която направи милиарди от разни будали, натиска продукта си насилствено...

90

дърт

преди 2 години

А дали ще са ежегодни или ще станат на полугодие?

89

Анонимен

преди 2 години

До ЗапознатаСъгласна съм. Но и държавата да не взима от мен и работодателя по 306 лв. всеки месец или 3672 лв на година. Пък аз ще си платя сама лечението от ковид.

88

безумие

преди 2 години

По няколко пъти всяка година. Ако решиш да спреш след десетата доза или след петнайстата, веднага ти лепват етикета "неваксиниран" и край с привилегиите. Тази цинична и безумна игра могат да я играят глобалистите, докато свят съществува или по-скоро докато не измре и последния човек скоропостижно.

87

Анонимен

преди 2 години

И кой ще ви ги плаща тези ежегодни ваксини? От общия джоб - на ваксинирани и неваксинирани. Неваксинираните, които гоните да се ваксинират! Които искате да подпишат отказ от болнично лечение при отказ от ваксинация! За нас не може пари да лекуват 1% от заразените, но за 100% от вас трябват ежегодни пари за ваксини?

86

АНОНИМЕН

преди 2 години

Глад, мизерия и ваксини! Чудесна алтернатива! Дано поне се замислим, малко!

85

Анонимен

преди 2 години

Догодина вече никой няма да говори за вируси и ваксини, щото такава криза ще тресне целия свят, че хората и на *** хляб ще са доволни. А вирусът, коварния ще си го местят от единия крачол в другия.

84

Зозо

преди 2 години

Хахахааа и тоя с голямата кошница тръгнал :))))))))))))) Хората масово го минаха ковида. Старите и слабите дадоха фира. Българинът най-обича нещо да е задължително :)))))))))))))))))))))))))))))))

83

Не!

преди 2 години

Ваксинална наркомания, сър :D

82

Анонимен

преди 2 години

Биг фарма иска народа да е болен за да може да печели освен от ковид вакситите и различни видове лекарства за други забаволявания които ще са провокирани от ковид ваксините.

81

Анонимен

преди 2 години

Колко още разкрития трябват за да прогледнат всички? Нямаше да има зелени паспорти - има. Щеше да пази от заразяване ваксината - оказа се, че само от смърт пази уж. Щеше да пази от смърт - онзи ден 1 на милион, вчера 6 за денонощие, днес 2%. Беше безопасна ваксината - тромбоза от Астра Зенека и замърсени дози Moderna. Ето и бустери всяка година...

80

Анонимен

преди 2 години

Има още една гледна точка на еволюцията. С или без ваксина най-приспособимите ще оцелеят, а останалите ще изчезнат и ще се регулира балансът на населението. Защо тога да се плющим с ваксини сутрин обед и вечер щом не могат да създадат нормано действаща ваксина. Явно в цялата истина е в печалбата, а не в изнамирането на ваксина.

79

Шаши

преди 2 години

Решението е лесно. Закриване на всички фармации. И държавен контрол на лекарствата. Строг контрол.