36

Анонимен

преди 2 години

Наглата мутра използваща конституцията за тоалетна хартия Радо шишарката няма стигне и до балотаж горкият. Видов ден идва!

35

Анонимен

преди 2 години

ЮЛИ 2020Г БЪЛГАРИЯ В ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ОТ МАРТ ПОРАДИ СВЕТОВНОТО НАСТЪПЛЕНИЕ НА КОВИД- ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ВДИГА ЮМРУКА И ЗАЯВЯВА, ЧЕ МАФИЯТА Е ПРЕВЗЕЛА ПРОКУРАТУРАТА И ЗОВЕ ''НА ПЛОЩАДА''- ИЗЛИЗАТ ХИЛЯДИ ВИКАТ КРЕЩЯТ, БЕЗ МАСКИ, БЕЗ НУЖНОТО ОТСТОЯНИЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ, БЯГАТ, ХВЪРЛЯ, ГОНЯТ- ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ЧОВЕК КОЙТО ОСЪЗНАВА КАКВО Е СВЕТОВНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАРАЗАТА И МЕРКИТЕ- ПОСЛЕДВА И ИЗХВЪРЛЯНЕТО МУ ОТ ТАЛИН ЗАРАДИ КОНТАКТ СЪС ЗАРАЗЕН- СЛЕД ТОВА КРИТИКУВА ГЕРБ ЗА ХИЛЯДИТЕ ПОЧИНАЛИ

34

баба мара

преди 2 години

ген радев - проект 3 морета - ляв електорат как се връзва всичко това

33

ВСЕ ТАЯ!

преди 2 години

Когото и да изберете, ще остане за кратко в Президентството , защото напролет Байдън ще посочи друг президент. Така България завинаги ще остане в Свободния свят. То напролет друг свят няма и да има, защото феодализма изчезва...

32

само Радев

преди 2 години

как са се напънали гербероСедераските *** и като бълватповръщано от снощното дрогиране , и плюят, и вият от безсилна злоба срещу бъдещия сегашен президент Радев.

31

ти да видиш

преди 2 години

я каква изненада ! бсп издига фигуранта и фигурантката за дунндукуф 2 . ама това е мнооооого неочаквано :)

30

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е нашият нов стар президент. Това е нашият народен президент.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен....И как го обедини!?????

28

Кирил

преди 2 години

Развъдника на мошениците в България са глупаците.На този на снимката дали щяха да му минат мошеническите номера при по-умен народ?Е нямаше,отдавна щеше да бъде запратен там където му е мястото,а не да си разиграва коня и да има наглостта да се кандидатира за втори мандат.Гледайте сега кои ще го подкрепят

27

Анонимен

преди 2 години

Има и много разочаровани, заради несправяне с противоепидемичните мерки и корона кризата в Бг. За съжаление. А присъствено обучение в момента, без спазване на абсолютно никакви мерки по училищата е недопустимо, меко казано!!! Пълно разочарование от действията и ""мерките ""!!!

26

Атанас Велмазов

преди 2 години

ОСТАВКА , СЪД , ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУ.БИЕЦА ГУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!

25

Атанас Велмазов

преди 2 години

ОСТАВКА , СЪД , ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУ.БИЕЦА ГУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !

24

възмутен!

преди 2 години

Несправяне с ковид кризата, задължават децата да са присъствено в момент на делта пик и насила ги подлагат на голям риск от заразяване. Това хората няма да го простят!!!

23

Васил

преди 2 години

Радевите безделници започват от рано да се занимават с ГЕРП?!Що така горещо се вълнувате бе Тъ-Па-...ци а?

22

Асан

преди 2 години

Пак 20% ше гласуват :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Ушат да си смениш вицето, че само ходи като кодук след тебе и сумти!!!

20

Бонго Бонго

преди 2 години

Редника ще пее ли?Пуяка пуяка пуяка

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя път умело скриха подкрепата от бсп, чрез некъв не знайна партийка. Ейй само схеми..

18

Батька

преди 2 години

До 17 И тая сутрин изкара стинки, да закусваш с баничка !Но утре може да си на трудовата борса, където е мястото на тролската изз.....ет!

17

Анонимен

преди 2 години

Радев кандидатства за президент втори мандат и му дават да попълни въпросник. Един от въпросите е "Осъждан ли сте?" Радев решително вписва "не". Следващият въпрос гласи: "Поради какви причини?". Човекът се колебае малко и вписва: "Не успяха да ме хванат."