18

некой

преди 2 години

много от тия дето се боцнаха дадоха фира! Ама ги е яд че са се минали - и обвиняват тези които имат достатъчно разум да не се боцнат!

17

Е, па...

преди 2 години

Мариана Попова дали знае, че и ваксинираните разнасят вируса???? Абсолютно всички специалисти по света, включително и в България го признаха. Какво е тръгнала да анатемосва хората, избрали за себе си да не експериментират? А тя самата, след като е привърженик на ваксините, защо не се е ваксинирала, а сега бучи из фейсбук, че някой й бил виновен ?

16

У

преди 2 години

За жалост май ще мине през всички. Излишно е да се драматизира, защото никой не се е скрил от вирус. Само не разбирам защо Г-жата търси виновни, след като хората не са длъжни да носят костюми за биологична и химическа защита, а само маска и то не всички я слагат. Всеки с 2 гънки му е ясно, че това е една парлама и все някъде ще се заразиш.

15

Анонимен

преди 2 години

"Някой спазва ли закони тук в тази държава" - Не . Всеки прави , каквото му скимне . За съжаление особено след април насам , като влязохме в непрекъснати избори . Не е истина, че ББ излезе по-смел от служебните министри . Радев се вълнува от гласовете само и не му дреме . В момента е разсипия пълна

14

Христо

преди 2 години

Честно, коя е Лили?

13

Ха ха!!!

преди 2 години

А защо ли 'скромно' премълчава дали се е боцнала? Защото от поста и излиза че е голяма 'ваксърка'?Ако не е - защо не се боцнала?

12

Анонимен

преди 2 години

Марияна Поповопра-сова болна от ковид?Не думай бе.

11

Захари

преди 2 години

До 4 А мръсника от Славяново Как е,ваксиниран ли е а бок..Лук мръсен?Или уплашени от злобата му и вирусите,микробите,бактериите бягат.Дано да ви изтреби злобата та да се прочисти въздуха в държавата

10

славянин

преди 2 години

Хем грозна, хем злобна! Ама ''богинята'' и дъщеричката и били с ковид, каква вселенска трагедия и антиваксърите били виновни за това! Само най-слабите духом никога не искат да носят отговорност за себе си и чакат от останалита да я носят за тях!

9

Кантаржиевф

преди 2 години

Ако беше пила доматен сок с водка да беше яла лимони пак щеше да си такава кисела, ама нямаше да се заразиш ние на стадиона не сме заразени маааа офцооо

8

анонимен

преди 2 години

То Марианче правителството не знае на кой свят е , а кама ли за ковид да мисли.

7

Анонимен

преди 2 години

Попова щом слага антиваксър и антихрист за едно и също нещо ,значи си си с мозъчен дефицит и то голям.Нека природата сама реши дали такива индивиди като тебе да живеят ,аз съм пас.

6

Анонимен

преди 2 години

оставете хората да си умират на спокойствие!

5

Анонимен

преди 2 години

Добре де. Какво са й виновни антиваксърите? Тя защо не се е ваксинирала? Или е лесно да обвиняваш другите за всичко.

4

?

преди 2 години

Коя е Лили?

3

За COVID-19

преди 2 години

Мога да препоръчам добър психиатър. Колкото по рано започне лечението толкова по големи са шансовете. Иначе оставиш ли COVID-19 да се загнезди в мозъка много трудно се изкарва от там.

2

Анонимен

преди 2 години

Че то 3/4 от българите го преболедуваха. Дори и тлъстия крадлив банкянец го изкара.

1

Димов

преди 2 години

А дано оздравее бързо и да се махне на секундата! А името на великата Лили няма право дори да си го помисли!!!