25

Тц,тц

преди 2 години

Ако навремето бяхте се усмихвали към когото трябва жално - милно , като Хекимян, и бяхте газили в ледената вода на Йордановден в Калофер,сега и вие щяхте да сте изпълнителен директор или шеф новини в Бтв.

24

Хехе

преди 2 години

И какво са тези глоби по 8000 лева на човек? Нищо и никакво рушветче,колкото за софра със съдията!Корупция няма ,бате..

23

Анонимен

преди 2 години

Журналистите особено от по-големите медии, взимат пари за да разпространяват правилните "новини", поднесени на публиката тенденциозно и едностранчиво. Така че Хекимян и Петков, да не се правят света вода ненапита и те са кюпа. Симеонов е казал истината, ако си платиш на точните хора, точната сума, Хекимян и Петков, ще спретнат една *** кампания срещу врага ти - това е жалката истината.

22

пияница мистик

преди 2 години

Думата "корупция" обхваща толкова широк спектър, че не знам просто как може да бъдеш осъден или оправдан по нея, освен ако не си пр0cта фризьорка като Иванчева и да взимаш подкупи в кеш. Корупция е когато съм млада пичka и пусна на Хекимян и ме назначи на работа в БТВ. Или когато си плащам на ченге, за да ме протектира, когато върша обири. Или роднина да ми даде книжка за кола без да съм карал курсове. Корупцията е навсякъде и няма никога да изчезне, не знам тези съдии какви са

21

Долап

преди 2 години

Арменецът и оттук прибра осем хилки. Сигурно ги къта някъде като истински долап.

20

Влади

преди 2 години

Какво да кажем - и двамата с В. Петков работеха в Божков ТВ, рупор на протестите, плащани от Дубаеца. Да предположим ли, че журналистите в тая телевизия СЪВСЕМ безкористно са подкрепяли каузата на олигарха?Все едно , троловете тук, подкрепящи Русия, протестърите, антиваксърите и Радев, да работят безплатно. Да, ама не, трябва да си кръгъл и.ди.от, да подкрепяш такива каузи без пари!

19

ПОДКУП от турци1

преди 2 години

Турците в БТВ са дали ПОДКУП на съдията, за да отсъди така... Тия двамата- Антон Хекимян и Венелин Петков взимат пари от който им падне, а ПРОДАВАТ гъззовете си на турците , като пускат Турски сериали по БТВ.. За да я има България, всички турци и Предатели в БТВ и Нова Телевизия, които пускат Турска ПРОПАГАНДА- сериал ии филми, трябва да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г

18

ПОДКУП от турци 2

преди 2 години

Като уб.ият в ТЪМНОТО, някой ПРЕДАТЕЛ или турчин в БТВ и Нова Телевизия, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария. А тия две телевизии- БТВ и Нова, да се махат от България или направо да ги СЪБАРЯТ и запалят. На нас, българите ни трябват сериали как пукват занника на някой турчин или м.а.йм.уна-не.г.ър и тоя бяга към Турция и вряка, врещи като Осман Ага.

17

Интересно...

преди 2 години

А ти от кои си? От чобаните или от ромеите?

16

Асан

преди 2 години

Арменец мошеник осъдил татарин мошеник :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Валери, на тия двамата и по стотинка не давай. Тия неща са трудно доказуеми, иначе си го казал много точно. Хикимян си е продажен отвсякъде.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма значение какъв е. Хората в света са само два вида: Хора и всички останали.

13

Този е нечистоплътен

преди 2 години

Продажен арменец

12

Анонимен

преди 2 години

Вярваш, ама ходи в съда да дириш дедовия. Такива като тебе ни командват, затова сме на този хал.

11

Анонимен

преди 2 години

Бтв са продажна телевизия.

10

Анонимен

преди 2 години

Нова е поне пет пъти по-обективна от БТВ, да не говорим спрямо БНТ, която е станала клоака на Кауна от Славяново.

9

Анонимен

преди 2 години

Симеонов им е казал на тези двамата л,изачи истината в очите, Ако Венелин Петков беше стока защо го изритаха моментални след като се смениха собсъвениците? Защото вече нямаше кой да му прикрива далаверите и краденето!

8

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е човек да гледа как по мия рите на Тиквата се самоизяждат след като им затвориха кранчетата.

7

Случаен минувач

преди 2 години

Аз също се дразня да гледам БТВ. За мене това е комунистическа телевизия!

6

Кольо

преди 2 години

Толкова сте справедливи ,че с ваша помощ докарахте селянина от Славяново и цялата му па...-Пл-....ач да се самозабравят. Няма що безродни слуги