53

Анонимен

преди 2 години

"ЕДИН ПОЧТЕН ЧОВЕК, ПОКЛОН ПРОФЕСОРЕ И РЕСПЕКТ!" - Един почтен човек не лъже! Първо трябваше да се ваксинираме, за да ограничим разпространението. Стана ясно, че и ваксинираните са разпространители. После трябваше да спасяваме здравните системи. Стана ясно, че и ваксинираните влизат в болница. После уж не се умирало от Ковид, ако си ваксиниран. Стана ясно, че и това е лъжа. Ако този на снимката беше почтен, тогава още от началото щеше да каже - нямаме инфо за ваксата, но ако желаете се боцкайте!

52

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН ПОЧТЕН ЧОВЕК, ПОКЛОН ПРОФЕСОРЕ И РЕСПЕКТ!

51

Анонимен

преди 2 години

Oh sega ste moga da spj spokoino ostavasche i ti da stanes Politik togava ja oplesskahme ti stavas samo sa plaschilo na bustana

50

Анонимен

преди 2 години

Защо да не влиза, нека влезе и да види колко процента от българския народ го харесва. Влезе ли в партията Х, до края на живота ми няма да гласувам за нея, без значение коя е. Същото важи и за Мутафчийски, и Ангелов. Ковид не е разединил българите, а ги обедини. Толкова голямо единодушие относно даден въпрс отдавна не е имало. 80% не сме ваксинирани, а една част от ваксинираните са с фалшиви сертификати т.е. и те не искат да се боцкат.Я ми кажете друг въпрос, по който 80-85% сме на едно мнение...

49

ггггг тттттттт

преди 2 години

ти си се разединил от ковид затовали си постоянно по телевизиите спри се вече стой си у дома

48

1

преди 2 години

До Анонимен-54 не само най-евтината , наш човек е вносителя и,майката на евродупетатката *** майдън.

47

гжжжжжггг

преди 2 години

не ти ли писна да ходиш по телевизиите спри се вече

46

mmm/;;ljhnh

преди 2 години

точно така дядовци не ни трябват трябва да махнем и дядо бойко борисов

45

Българче

преди 2 години

Кандидатът на гербаджиите се казва Димитър Николов - кметът на Бургас.И Господ да ни е на помощ!

44

Анонимен

преди 2 години

Видял е за какви манипулации и лъжи става дума... Ако не играе по свирката, сигурно ще го закопаят.

43

Анонимен

преди 2 години

Този е един досадник. Освободиха го и земята още се върти. Вместо да се чуди как да се прави на интересен да иде на евтино море.

42

С уважение

преди 2 години

към този иначе толкова симпатичен пенсионер - ходи си харчи пенсията + големите бонусчета от цирка, който разигравате, и ни освободи от медийното и всякакво присъствие, г-н експерт най-голям, молим.

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията я провалихте вие начело с Бойко. Когато света получи право на избор на ваксини, ние освен гръмките думи на Бойко, получихме само Астра Зенека, най-евтината и със доста странични ефекти. Вие се ваксинирахте в ефир, но с Пфайзер....Колкото и в момента да използвате за политическите си мръсни игри, да прехвърлите вината само на служебният кабинет, отлива за ваксиниране се появи при вас. загубихте доверието на хората.....

40

Анонимен

преди 2 години

Следва въпрос защо хората спряха да ви вярват? В началото на пандемията всички вярвахме на целият щаб, начело с генерал Мутафчийски. Очаквахме ваксините, защото ни убедихте, че това ще ни спаси и е факт, че ваксини са спасявали човечеството и преди...Но в един момент медицината рязко направи завой към политиката. Професори, епидемиолози, вирусолози на които вярвахме, бяха използвани и за политически цели. Мутафчийски си остана лекар до край и се оттегли. Станахте политици, колкото и да отричате.

39

jvg

преди 2 години

https://24chasa.bg/***/article/8240151

38

Анонимен

преди 2 години

"Според него COVID-19 е разединил българите"--------------------Разединителят си ти. Делиш хората на ваксинирани и неваксинирани, след което всекидневно настройваш ваксинираните против неваксинираните.

37

1

преди 2 години

До КАПИТАЛИСТ,също,като банкянския си началник.

36

1

преди 2 години

Защо бе др.контарджиев,ти си идеалния кандидат президент,на банкянското слънце.

35

Анонимен

преди 2 години

Добре е казал за и.д.иотите. Така е, у нас са в изобилие. Тук е рай на такива.

34

Анонимен

преди 2 години

Голяма загуба за нас :) Какво ще правим, не знам. Като започнат сега едни самоубийства, на кого ни оставя :)