249

до247от petrg5s

преди 2 години

Коментираме си , за да създаваме работа на маймунки като теб !

248

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че хора, които нямат медицинско образование коментират причините за смъртта на Ангел и медикаменти като успокоителни, без дори да знаят за какво се използват. Но забравих, че българинът чете бг мама и фейс бук и е по-ограмотен от останалите нации, особено компетентен е по ваксината за ковид и чиповете в нея. А останалите, че се ваксинират- те кво ли разбират. Пък и лесно е когато лекарите винаги са убийци. Дано бог да ни пази от прекалено много всезнайковци!

247

Анонимен

преди 2 години

Който е допрял до ИСУЛ, жив не е излязъл. Само това ще кажа и нищо повече.

246

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Да се беше ваксинирал . Жестока е тази болест.

245

1

преди 2 години

Цял ден ли за него ще четем. Заравяйте го вече. Хората са ти измислили ваксина, а ти да умреш като куче все едно си в 14 век и то от ***. Да заповяда следващия експерт конспиратор.

244

Макарити

преди 2 години

То от ИСУЛ здрав не мисля, че може да излезе човек.

243

Дфб

преди 2 години

Преди години в Исул, д-р Конов ми постави фалшива диагноза рак, само и само да ме пусне за източване по разни пътеки. Преглед-в коридора, от престилката му изпаднаха стотици левове от тези прегледи! Та вие за един ковид се съмнявате че ще ви пришият!

242

Анонимен

преди 2 години

Това е поредният случай за който разбирам, където от 5-та градска местят някой в Исул и той не оцелява. Какви договорки има между тези две болници? Да излязат и да кажат! Няма официални изявления нито от едната, нито от другата болница за който и да е случай. А хората умират.

241

Анонимен

преди 2 години

Ами много тъжно. Факт е, че набримчват машината за интубиране на макс и ... се надяват да не стане грешка и то най-често става. По този начин поднесена информацията, наистина говори за некомпетентност. Каква е истината, само те си знаят. Почивай в мир!

240

Обективно

преди 2 години

Успокоителни ПРИ ТРУДНОСТИ В ДИШАНЕТО = УБИЙСТВО! НИМА ЛЕКАРИТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ УСПОКОИТЕЛНИТЕ ПОТИСКАТ ЦЕНТЪРА НА ДИШАНЕТО?!?!?!? СРАМ И ПОЗОР!!!

239

Обективно

преди 2 години

ПРИ ДВА НЕГАТИВНИ ТЕСТА, НО НАЛИЧИЕ НА СИМПТОМИ И РЕНТГЕН, СЕ ПРАВИ КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД, ТОЙ ВИНАГИ ПОКАЗВА ТОЧНО. ВИРУСЪТ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НЕ Е В НАЗОФАРИНКСА, НО В КРЪВТА Е !!!! ЛЕЧЕНИЕТО НА АНГЕЛ Е С МНОГО ПРОПУСКИ И ЧАСТИЧНО ПОГРЕШНО!!

238

Ми2

преди 2 години

Свободата изисква жертви.Никога няма да се ваксинирам.

237

Антивакс томбола

преди 2 години

238 Я кажи колко процента от холандците са ваксинирани. Тези 2-3 които умират там сигурно са *** от източна Европа.

236

Бате Сечко

преди 2 години

До Мъка: Съжалявам за съпругата ви! Но, тук имаме два негативни теста... Как така, сега умрял от Ковид!?! Какво смърди от всички тези тестове и пандемии, специалисти...??? Отговора, го оставям на всички Ви!

235

Qwerty

преди 2 години

Жалко за този млад човек. Живея в Холандия, тук от корона умират около 2-5 души на ден, няма никакви мерки. Но здравеопазването е на съвсем друго ниво.

234

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са го у.били ФАКТ ! 1во не го приемат в болница, защото нямал положителен тест ?!?!?!? Ако нямаш + тест, значи е може да се лекуваш вече в болница, така ли ?!?! И второ, за тези успокоителни писаха от няколко държави, че така отпускали мускулатурата, че чак спираш да дишаш... У.Б.И.Й.С.Т.В.О !!!!

233

Колов.

преди 2 години

Някой са толкова умни,че просто не осъзнават,че гушват букета.Бог да го прости.

232

Анонимен

преди 2 години

Той не почина от коронавирус, а от "лечението" което му приложиха. Химия с химия

231

Анонимен

преди 2 години

Аз също от както се ваксиниран преди седмица,мога да кажа,че нищо не усещам вече Повръщах само 5дни ,но като цяло и допълнителния ми крайник вече е по-добре

230

Анонимен

преди 2 години

Исул е една от най-скапаните болници влизаш там зле излизаш още по -зле или най-лошото. Нищо чудно и там да са влошили момчето още повече.