54

Анонимен

преди 2 години

Северен македонец претендирал, че е от Северния полюс!!!

53

Некъф

преди 2 години

Никаква аванта на тия предатели!!!Целта им с това преброяване е да изкарат малак брой българи в македонията и да кажат пред ЕС, ето те са малко, а имат претенции!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Да се преброят северномакедонците за по-лесно. Останалата цифра за мнозинството да я оставят за албанците.

51

Анонимен

преди 2 години

До Бисер БалканскиДа , голям македонец си ! Даже и не се усещаш , че пишеш на български.

50

Наблюдател

преди 2 години

ЕС през крив македонски макарон ! Правия албански ще ви посъветва какви сте !

49

До 49

преди 2 години

До Бисер Балкански"Блъгарчетата" нищо не сънуват. Вие сънувате ЕС, но напразно. ЕС е мираж и такъв ще си остане. Докато не прочетете на глас истината за миналото си, не можете и една крачка напред да направите. Заев ви кара пред нотариус първо да се подпишете, че сте македонци, а после да вземете български паспорт. Ето ви нова лъжа. Лъжи след лъжи, това е целият ви живот. Не ние сънуваме, а вие, никога не сте били в реалността!

48

Някой

преди 2 години

Всеки който използва думи като: "македонски", "македонци", "македония", и т. нт. автоматически се превръща в слуга на диктатора Сталин, и вярното му протеже - Алкохолика Георги Димитров. А също така и във враг на нашата родина.

47

Анонимен

преди 2 години

А у нас сега, както и на предишното преброяване ромите пак ще се окажат 350 хиляди хахаха ! Нищо, че вече са около милион и половина!! Всички роми пред преброителите казват и се пишат българи, не знам защо го правят сигурно, за да не се знае точния им брой!

46

Анонимен

преди 2 години

Няма такава народност "македонци", за първи път историята изтупана за Македония се появява от фанариотите, но е една измислица, нито пък е имало някога траки, които са измислени през 19 век, да разделят обществото ни, това са 100% измислени и налагани теории, лесно доказуемо е , да докажете, че това са пълни лъжи чрез химически анализ! А за българите от Македония има купища документация с която да се проследи как сърбите ги превръщат насилствено в "македонци" !

45

Анонимен

преди 2 години

Как доказаха , че книгата за готите е пълен фалшификат? Просто направиха химически анализ и установиха, че използваните вещества и химикали са от по-нов период и не е автентична, нито е писана в древността, същото може да направите и за Македония, защото това е 100% измислена държава ,която никога не е съществувала на Балканите, казвам го с пълна увереност на 100%! И отделно им извадете документацията от 1903г. и 1945 г. ,когато насилствено са ги принуждавали да се пишат от българи в "македонци"

44

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТя Македония е измислена в късното Средновековие, никога не е съществувала такава държава на Балканския полуостров, много лесно може да се докаже , с химически анализ на оригиналните писаници, пробутвани от фанариотите, не сте се захванали, не сте го доказали! Поискайте оригиналите на писаниците и ги анализирайте по химичен път, както и документи от борбите срещу фанариотите на Балканите!

43

Анонимен

преди 2 години

И на Заев не му е лесна работата, ами откакъв зор ще му поставят условия и ще го натискат, че няма да признаят това или онова,ако не излъже за броя на албанци и турци? Да пишат реалния брой, а не да го изнудват да пише повече, ако се поддаде на изнудването, ще го изнудват и притискат отново, никакви отстъпки!

42

ДО 40

преди 2 години

Мразим ги макетата безплатно. А па сърбите йощ повече.Дупе и ***.

41

Анонимен

преди 2 години

ВЕТО ДО ДУПКА

40

МНЕНИЕ

преди 2 години

Как върви преброяването е като във Виц .РСМ ще се окаже с 98% македонци , 99% албанци , 98,5% турци , 99,5 роми .

39

Югославянин

преди 2 години

Чисто информативно...Бидейки *** и така не е много надарен да мисли,трябва да знае че цела УДБА(онази служба която малтретира "българите") има БГ паспорти.Питайте Каракачнов и Христов защо не смеят да обявяват имената им? :))

38

Анонимен

преди 2 години

Тук платени пишат негативни коментари за Македония

37

паспорт

преди 2 години

Разбрахте ли как властта в Скопие давала разрешение на гражданите си да взимат български паспорт - като предварително подписват пред нотариус декларация, че са си чисти македонци, а паспортът им е нужен за лична употреба - напр. да са шофьори на камиони. Ако това го разберат най-сетне в Европа, може пък и да ни приемат на сериозно.

36

Анонимен

преди 2 години

Дядо му българин, прадядо му българин, пра пра пра все българи, пък сега изведнъж македонци!!! То бива малoумие ами тия се оляха да си плючт предците!

35

Югославянин

преди 2 години

Защо са ви виновни 200 000 македонци с български паспорти?Хората почтено са си платили паспортите...Това че в България всичко е на продажба си е ваш,вътрешен проблем,а не хората които си платиха паспортите за да могат да работят из ЕУ.Каракачанов и Христов наполниха се с милиони,техните "посредници" от Македония сащо с десетки хиляди в евро.Онази "красавица" от Пазарджик подели с горенаведените некой милион от Камчев,за да се спаси Камчев от криминално гонене в Македония..