21

Дедо Пенс

преди 2 години

Една добавка от 300 лв. ще свърши работа! Венсеремос БСП!!!

20

антимаямао

преди 2 години

И от къде ги взема държавата? От мен! Мерси за таквази компенсация.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Трябва Сестро галева, но това няма как да го направи тази чиито пръстче посочи Пеевски за Шеф на ДАНС и която предизвика Костинбродската афера с която за пореден път вкара ДПС в коалиция с БСП във Властта, след което фалира и КТБ ... Няма как да го направят и от Адвокатската и мутренска колегия, както и другите метежни образувания, които превърнаха българската политика във фарс, а Парламента в циркова арена ... !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Те пенсиите бяха изядени от инфлацията още преди повишението им. В момента даже и с повишението покупателната им способност е по ниска от преди повишението. Както казваха старите хора трай коньо за зелена трева..

17

May be

преди 2 години

Тази като каже държавата ще трябва да даде, все едно говори за някакъв субект от Марс. Та нали държавните пари, са парите на всички данъкоплатци събирани от тях чрез севъзможен начин(данък общ доход, ддс, акцизи и т.н). Та значи вземете от работещия и дайде на бизнеса част от, който е доста сив, дайте на тъмните водещи се за социално слаби, а ти българино работи и се усмихвай. Така се прави политика и популизъм, а простия българин гласува за тая мислейки си, че плаща държавата, не самия той.

16

минувач

преди 2 години

щомъ ***?+

15

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва... Хайде да сменим думата "държава" с всички ние с нашите данъци. Друг е смисълът, нали?

14

Анонимен

преди 2 години

Чао Мая!

13

Анонимен

преди 2 години

Има едни бизнесмени, които постоянно се хвалят колко са богати и как могат да си позволят всичко, а сега се оплакват, че не могат да си позволят ток.................Дотам ли обедняха? Или богатеят за държавна сметка и затова са богати. Държавата ще им плаща пазарната цена на тока. Като купуват скъпи коли и яхти, не реват.

12

Анонимен

преди 2 години

Значи няма да се види защо се увеличават... и как така като падна преди време цената на газта не паднаха цените..А ще "компенсираме" народа с неговите си пари... Много добра сметка прави сестра Галева...И после тя ще е спасителката..

11

Анонимен

преди 2 години

Вземете от пенсионерите и дайте на бизнеса. Всеки работник да стане дарител на своя работонаемател, за да не загине безбрабусен и безмерцедесен. Работникът получава работа и трябва да плаща за дадената работа на своя работодател. Работата му дава смисъл да живее и да издържа своя работодател.

10

Абе да знаете

преди 2 години

Майчето,дали не е попска унука?Знае само дай и не ми казвай откъде!

9

Анонимен

преди 2 години

"Посмали, ***-лова!"

8

Ко викаш?

преди 2 години

Коя държава? Търмъците смучеха от Европа, ама и тя окъса! Сега Ко правим?

7

Анонимен

преди 2 години

Построихме социална държава за бизнеса....................Ще им плащаме всичко заради промените в пазара на ток и пазарната икономика.................За бедните и работниците построихме див капитализъм................В конституцията, социалната държава се отнасяла само за бизнеса и богатите. Те ще живеят в социализма.

6

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ни показвате един изтрещял политически труп? Сестра Галева - Божкова да вземе да се гръмне най добре.

5

Анонимен

преди 2 години

и откога думичката "MA" се цензурира??? аман от гооввееддаа, ей!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

държавата ще даде само за един месец, ***! а после??? стига с тоя популизъм! никой вече не ти вярва, особено майките дето така грозно излъга!!!

3

Анонимен

преди 2 години

държавата не може да даде ако не вземе

2

Анонимен

преди 2 години

Да държавата , трябва и да ти даде премиерския пост. Нали затова драпаш , а другите си мислеха , че е за майки те. Ох каква си ми дупедавка.