42

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата трябва да те обеси и комфискува имуществото бе кюстендилска крадло

41

Анонимен

преди 7 месеца

Да не платете тока на хотилиерите и ресторантьорите ,борисов им даде много пачки и пак реват ,явно е хубаво да получаваш не заслужени пари ,кво търсят лятото беше пълно с хора ,особенно по черноморието

40

гражданка

преди 7 месеца

....."настояваме всички битови сметки да бъдат поети от държавата."....КОИ СТЕ ВИЕ....А?Голямо дрънкане, голямо нещо....Голям популизъм да го кажем по-културно. Таз жена няма никаква мярка, спри се бе.....

39

Асен

преди 7 месеца

Тази имам чувството,че като си тръгне от тоя свят и след 40 ден няма да спре да ломоти. Страшна работа

38

Анонимен

преди 7 месеца

Забъркахте цялата галимация с измислените протести, за да направите не промяна, а подмяна и да фалирате България както БСП 3 пъти фалираха България за първите 15 г. след 1989г. Заради вас тока е с тези цени. Няма държавата тоест ние да плащаме компенсации на олигарсите. Нас кой ще ни компенсира? Единиственото решение е да се качите на една каручка с цялото Изправи се, БГ! Ние си отиваме и да се измитате кой от където дошъл-там отишъл. Нямаш депутати. С 13 депутата можеш да се качиш на 1 талига.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Мая Манолова е една от мутрите на прехода- обвързана с олигарси и престъпници! Няма ли кой да и каже, че вече е аут от играта?

36

Обективен

преди 7 месеца

Мая Манолова е последователна и не се отмята през 5 минути, както правеха мутрите. Може да не съм съгласен с позицията й, но тя явно е за уважение, че си я отстоява.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Плачкането на мутрите е музика в ушите на нормалните хора

34

Дони

преди 7 месеца

От това нещо спасение няма.Повярвайте ми.Ти го плюеш то си мисли,че роса го роси и най -отвратителното е , че те гледа в очите и ти се хили

33

Факт

преди 7 месеца

Щом мутрите вият, значи Мая Манолова е права.

32

от Кюстендил

преди 7 месеца

не се намери некой яко да я изчоластри тая , та да се кротне на края .

31

държавата

преди 7 месеца

дава! от данъците. т.е. - ние даваме. Аз па предлагам Мая и другите мас тии от пембяното политическо котило да ги дадът, ко ще каже коспожа даващата?

30

Анонимен

преди 7 месеца

Защо се наложи вдигане на тока? Газта се била вдигнала. Путин искал повече пари. Ми Хубу. Нашия ток не идва от путиновата газ. Имаме си АЕЦ, имаме си ТЕЦ-овете в Марица Изток имаме си въглищата в Бобов Дол и Перник, Вятъра край каварна си вее по график от морето към сушата и обратно, и реките за вецовете тази година са пълни. За парното щях да разбера, но тока? Защо беше това вдигане на тока? Решението е простичко. Смъкнете цините на тока и токлова!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Защо се наложи вдигане на тока? Газта се била вдигнала. Путин искал повече пари. Ми Хубу. Нашия ток не идва от путиновата газ. Имаме си АЕЦ, имаме си ТЕЦ-овете в Марица Изток имаме си въглищата в Бобов Дол и Перник, Вятъра край каварна си *** по график от морето към сушата и обратно, и реките за вецовете тази година са пълни. За парното щях да разбера, но тока? Защо беше това вдигане на тока? Решението е простичко. Смъкнете цините на тока и токлова!

28

ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ

преди 7 месеца

НА НАРОДА.....УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ОЛЯХА

27

Герб

преди 7 месеца

Правилно, но не държавата, а лично Бойко Борисов да ги плаща. Нали той ръководеше България през последните 12 г. и раздаваше пари от джипката !

26

Асан

преди 7 месеца

А за сестра Галева 1 лев партийна субсидия :)))

25

Анонимен

преди 7 месеца

Мичи праааи мии!

24

тая

преди 7 месеца

мая общата - най врякащата дайте да дадете . нищо друго не прави . целта и е да е в парламента , заплатка да взима .

23

void

преди 7 месеца

Мижай че те лъжем... Направили разчети - 30 милиона на месец за домакинствата щяло да струва - ами ние сме 6 милиона души, излиза че сметките на домакинствата са се увеличили с по 5 лв на човек...