16

Бай Ганьо Симеонов

преди 2 години

Е типичен представител на българската политическа класа. Хитрец, нагаждач и далавераджия, в същото време, пр.ост, нискоинтелитентен, невъзпитан и нахален. Силно се надявам той и онзи другия му себеподобен, ***.гарешки да не влязат повече в парламента. Апропо спомняте ли си как се джафкаха като крастави кучета и как изведнъж се "сдобриха за изборите. Типични байганьовци.

15

Анонимен

преди 2 години

Петков и Хикимян отлични журналисти ,не се подмазваха и не си затваряха очите ,за това ги махнаха

14

Друга тема

преди 2 години

Издигнете Живко от Варна да управлява България и всичко ше бъди наред ! Не е вярно че няма хора, които всичко им е наред ! Има такива хора, на които всичко им е наред ! На Българското, за да му е всичко наред, значи трябва Живко Костадинов да бъди издигнат да управлява България !

13

Анонимен

преди 2 години

Валерко далаверко клевети на принципа крадеца вика дръжте крадеца.Ако беше още на власт,щеше да спечели делото,защото гербавите и техните патерици са свещените крави за Темида.

12

Асан

преди 2 години

8 бона ядене и пиене на корем :)))

11

Шопо

преди 2 години

Айде Винкел,плащай!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Какво им прави в телевизията като мисли че са корумпирани? Нали има своя? Почти всяка тукашна медия е наклонена нанякъде и/или изпълнява поръчки. Обаче без доказателства си е клевета. При него има не малко бивши агенти поне да бе изровил нещо за медията. Свикнал да говори махленската, било свобода на словото да ръсиш простотии в ефир като длъжностно лице. Борисов също бе осъден за клевета от Йончева. От много акъл сигурно.

9

Жени колева.

преди 2 години

Тоя е много мързелив и алчен ром,кражбата я няма за нищо,и лъжата.

8

Алекс

преди 2 години

Браво.Значи понякога българският съд може да работи.

7

що не

преди 2 години

на задна праша? тама ша *** праят за хевроценнусти??

6

Граничната ограда

преди 2 години

Бачо Варели отдавна трябваше да е нарамил релсата и тича към моста за обещания скок.

5

Друга тема

преди 2 години

Спрете интернета на Живко и ще го направите щастлив.

4

Линче

преди 2 години

Ти пък сигурно приличаш на чихуа-хуа,лесно се обижда,трудно се чете!Да не си Минекова мома!

3

Анонимен

преди 2 години

Баш тая изтривалка Хекимян си баш дупедавец. А Валерката на втора инстанция ще отпадне. То ако всеки , който каже този е корумпиран то трябва и всички от протестите да са в зандана.

2

Реалист 11

преди 2 години

Издигнете Живко от Варна да управлява България и всичко ше бъди наред ! Не е вярно че няма хора, които всичко им е наред ! Има такива хора, на които всичко им е наред ! На Българското, за да му е всичко наред, значи трябва Живко Костадинов трябва да бъди издигнат да управлява България !

1

Lina

преди 2 години

Разбира се - невинни сте. Днес една с лице на питбул от бтв се възмути, че министъра на културата Минеков каза истината, че Герб не плащат наем за 2 ет в Ндк. Ясно е какви са. Къде е сега вертолинчо? А да - отпуск по майчинство.