40

Гиб Мелсън

преди 2 години

Много ниско ниво излъчва Винету и така е било винаги при него. Разчита на женските гласове, защото жените не гласуват с разума си а гласуват според това кой каква прическа има, как е облечен и т.н. Закон в природата е, че жените харесват много хората със самочувствие, без значение дали това самочувствие има покритие или не. Не харесват по-свитите мъже и тези дето си мълчат и не се хвалят сами. Затова харесват Винету-почти всички жени и всички меки китки от мъжете също го харесват.

39

Гроби Таласомо

преди 2 години

Втората новина, която ни казва Бойко, изпускайки се в памперсът си е, че кандидатът на ГЕРБ за президент е жена или поне вицепрезидентът, но няма да се учудя, ако са и две жени!;))) Едната, която го налага с чех.ълът, другата, дето го снима в леглото!

38

Бял човек

преди 2 години

Само неграмотните и ромите гласуват за ГЕРБ и Бойко Борисов.

37

Тъй, де!

преди 2 години

С основание трябва да го пазите, че като го покажете ще настъпи ... голям смях!

36

Хйкккгхх

преди 2 години

Ти нищо не можеш да направил ти плачеш за властта за да има от къде да крадеш париПази си кандидата за теб

35

бай ганю

преди 2 години

Този индивид наистина е изключително ***. Невероятно е какви безмслици бр.ъ.що.леви всеки ден. Не разбира от правила и закони и се е самозабравил във монолози и еднолично агресивно арогантно управление

34

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Къде са самолетите е ?!? В най- скъпата си версия Ф16 - 70/72 са по по 70млн$... Да ги сложим по 100млн$... И пак над 1млрд$ се губят бе играч. Май си плати такса "спокойствие" на Тръмпи, ама като дойде новия Байдънчо пак ти вкара магнитски аМално, затова си толкова притеснен. Щото ако не се качиш на власт ще те отстрелят като пушечно месо.

33

До

преди 2 години

Гербаджиите са гладни за власт,ама всичко вече свършва,и в община Тервел свършва,а идват и ревизии,проекти,фирми и алъш вериша.гордостта на нашето кюфте.

32

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тирадата на Вождо пред Ж-ГЕРБ е велика! Просто е неотразима. Аз, обаче като Мъж искам да ви заостря вниманието върху един много важен акцент в тази реч. В нея, Бойко открива една своя загатната преживе страна от своят обра, образът на мъжемразка и ***! Бойко изтиква в управлението жените, за да могат ту.лу.пите, които го плюят да станат жени - да готват и перат! Бойче, ама ние тулу,пите сами се перем, шием и готвим, на нас ку.ви.те ти не ни трябват! Е, Захарчето бих го загалил за един тек!;))

31

Анонимен

преди 2 години

Милиционери, сър.

30

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива! Децата ми спят спокойно!

29

Пян Гъ

преди 2 години

ПП и ДБ са к-омунисти и няма да управляват. Никой не ще кризи и източване на банки.

28

Извисен българин

преди 2 години

Само пропадналите българи гласуват за ГЕРБ и Бойко Борисов.

27

Бб

преди 2 години

тези нямат място в политиката. Това изказване го доказва за пореден път. Във водещите се за демократични държави година по-рано се знаят кандидатите, те участват в многократни предизборни диспути и по този начин народът научава за техните качества и идеи. Гербаджиите дори не си правят труда да играят в подобен театър - те и не могат, толкова им е капацитетът. Миналият път Цецка беше жалка, сега не смеят да повторят, защото нямат читави личности, а само лакеи на Тиквун.

26

Анонимен

преди 2 години

Но при този пропаднал човек олиото беше 3 лв, а сега вие вдигнахте цените и е над 5 лв, даже 6 на места.Предпочитам да гласувам за пропаднали хора като този на снимката,чиито не ми вдигат тока и цените в магазина.

25

Анонимен

преди 2 години

Остави това ми кажи Маджо как ти набиваше простата тиква

24

Анонимен

преди 2 години

Единствено по-противни от ГЕРБ и БСП,са патриотите и ДПС.

23

Гхйккйк

преди 2 години

*** само НДК ли е възможното мястоНамерете си другоИзчезвай вече нагльо такъв нищо не можеш та и завиждаш

22

мак

преди 2 години

Колко е т.ъ..п, щом признава, че не ходи там, където са загубили, демек, ходи там, където има фенове и режисиран радушен прием, където може да се снима в обкръжение на ухилени щастливи избираатели. Това, че до последно крият кандидата не е заради измислените от тоя болен мозък бухалки, а заради страх, че ще има време да се разнищи човека, да се види, кой и какъв е и дали косъма му е чист.

21

Анонимен

преди 2 години

Пак хленчи като ощипана девица за Радев. Две години вече едно и също, все някой друг му е виновен, той - света вода.Така става бащите като изоставят синовете си да ги отглеждат жени - като наш Лойко тука - стават глезльовци който не могат да носят отговорност.