13

Анонимен

преди 2 години

Кой ше я замени ли? Хасан ибн талибан.

12

Германец

преди 2 години

Ганнювете под мен днес се изживяват и като политически анализатори. Симпатяги :)

11

Леша

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо "Тяхното" злато от там ли е изкопано, или е трупано от окрадените държави като България?

10

Анонимен

преди 2 години

Въпросът кой ще замени Меркел, предизвика бясно местене при всички нормални хора.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Цитат"Е, изминаха вече почти 30 години от края на Студената война, но Германия и нейното злато под различни предлози все още не е върнато, независимо от това, че в Берлин този въпрос се повдига постоянно.+Скептиците заявяват, че всъщност немското злато отдавна го няма в хранилищата на САЩ.При тази ситуация Германия не може да разчита на самостоятелна политика, както сами разбирате.Цялата система на Федералния резерв на САЩ в областта на съхранението на златото е покрита с вековен МРАК"

8

АнонимеН

преди 2 години

ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

7

Анонимен

преди 2 години

Кефи как ние затъваме все повече в собственото си политическо, но не се свеним да даваме акъл на германците. ***, булгааар. Единствената държава в ЕС, след 13 години членство, изобщо да не може да се възползва от съюза, а все другите и виновни.

6

Светозар

преди 2 години

Боли ме шнура за Германия. Едно време я уважавах, ама то беше отдавна. Сега Германия е ислямистко - толеррастка клоака, която ако изчезне, няма да е загуба за Човечеството.

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

САЩ никога няма да оставят изборите в Германия в ръцете на германския народ!Все пак им държат златото - ще им извиват ръцете до безкрая. Нали това беше целта на ВСВ - да падне Германия, а след нея и европа

4

Словянин

преди 2 години

Единствената германска партия е Алтернатива за Германия. Другите са слуги на САЩV

3

за тебе

преди 2 години

дори 0 няма да има вече измекярка

2

От Берлин

преди 2 години

Изборите са предрешена, и,, новото" бъдеще на Германия е ясно=> Ляво-Либерален-Зелен-Фашизъм... Средната класа ще изчезне, и нови 5 милиона,, специалисти" копнеещи да работят за благото на немският народ! 2,30 Евро за литър бензин, и +30% увеличение на разходите за ток и вода.. Още???

1

Асан

преди 2 години

20% от 50% гласувале = 10% колкото Тиквата :)))