11

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми се вярва да има правителство ;) На края всички ще имат по 10 % като дпс и няма да могат да разделят баницата ;) ЕС то също се скапа . Сега ще трябва да се правят реформи а няма кой. В България винаги има кой да вземе парите от европроекти и заеми а няма кой да направи реформите и да спре ранното ченгеджийство ;)

10

баба мара

преди 2 месеца

има такива идио-ти приключиха с политиката от този сценарии не излезенищо позитивно

9

първан

преди 2 месеца

първи - от трудово земеделско семейство, отиде и се изучи и ко момче излезе от нащо село, я!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Всякакви гербероидни калинки, мисирки и тролове тръбят как видиш ли били първа политическа сила..... Скоро ще видим дали е така.

7

Анонимен

преди 2 месеца

а всъщност Герберастите са приключили XD

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 месеца

Ми то славуца си е като кап пут - използваха го, свърши си работата по предназначение, и отива в ке не фа. Той си знаеше, че ще е в ролята на мокра кърпичка. Защо си мислите, че Радков отиде при арменеца халваджиян?!?Щото знае, че шоуто на учиндолския приключи.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Значи ИТН като не може да състави правителство е безотговорно, а ГРОБ ако не може е отговорно XD Ясно!

4

Анонимен

преди 2 месеца

И докога на избори? Партиите трябва, да са по-отговорни и да съставят коалиционно правителство, въпреки различията. Ясно е, че е ГЕРБ е незаобиколим фактор.

3

Икономист

преди 2 месеца

А този на Герб приключи мното преди това. Честито на безработните политици. Време им е да започнат предизборната си кампания за работа в 47-то Народно събрание. Видяхме им възможностите, дори и правителство не можаха да направя. В Афганистан талибаните успяха, а българските политици все не могат и не могат. Каквито са лидерите на партиите, такива са и самите им партии. Изобщо да не разчитат на субсидии за гласувал. Да си търсят пари от членски вноски !

2

Гошо...Тъпото

преди 2 месеца

Слаффчо...изгърмя два пъти кат димна...шашка да прикрие...падението на Тиквата и...угасна.Повече...фитил няма.Тошко и той са изпокри някъде.Сигурно си ...харчи 500К от Татяна,блазе му;поне той се...облажи.

1

Анонимен

преди 2 месеца

КъФ етаб бе?ИТН ПРИКЛЮЧИ!